- 24 Mart 2019
- 192
- 104
- Konu Sahibi Prenses Annesii
Emin olun beynini yemedim. Ben zaten kabul etmiştim sonra kendi vazgeçti :)Adamın beynini yiye yiye vazgeçirdiniz yani helal olsun. Köye de o şekilde ikna etmeye çalışın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin olun beynini yemedim. Ben zaten kabul etmiştim sonra kendi vazgeçti :)Adamın beynini yiye yiye vazgeçirdiniz yani helal olsun. Köye de o şekilde ikna etmeye çalışın.
Beynini yediğinizden siz bahsetmiştiniz zaten diğer konuda. Tartışıyordunuz adamla habire. Ama iyi olmuş, isabet olmuş.Emin olun beynini yemedim. Ben zaten kabul etmiştim sonra kendi vazgeçti :)
Parayı veren düdüğü çalıyor sanırımBen de bunu anlamıyorum. Ben gelmiyorum dediniz bitti. Neden kocanızı ikna etmek zorundasınız. O iş için sizi ikna etmeye uğraşmıyor.
Bizde de böyle. Başlarda biraz diretti, baktı ki benden hayır yok sonra kabullendi. Çocuktan sonra köy havası, bahçe, toprak vs. iyi oluyor diye artık ben diyorum kalk gidelim. Bana garip geliyor bu hayatlar. Ne münasebet ya, niye öyle bir ortamda hem de bir ay kalayım? Karı koca hayatları bile yok o evde, çocuğu kadını ardına takıp sürüklemesi anlamsız. Ütopik bir durum bizim için.Mesela eşimin ailesi yazın köye giderler. Oğlumuz hiç köye gitmedi görmedi 6 yaşında. Kayınvalidem gelin diyor. Ben de oğlum da gidemeyiz diyorum sen istersen git gel diyorum. Kendi gitmemeyi tercih ediyor. Bir baskı unsuru olamaz bana göre. Ben gitmiyorum köye. Bunun zorlaması, pazarlığı, iknası olmaz bana göre.
Jiletemi vurayım azaltmışım onları ne güzel tekrar kalınlık fazlalığını çekemem
Onu ben abartarak söyledim tabiki azalmış benimkilerde. Ben ne ormanlar gördüm siz rahat olun sadece fazla uzamıştılar yoksa kıllı değilim yaniBir kac defa jiletle almakla tüylerde bir fark olmaz, zaten orman gibi oldugunuza gore daha nasil fazla olabilir?
Ben normalde jilet kullanmiyorum ama jilet kullandigim da oldu, olur bir sey kalinlaşmadi. Bacagimda tüy olduğunu gorebilmeniz için yuzunuzu bacagima iyice yaklaştirmaniz gerekir ki seçebilesininiz. Jilet olmayan tüyü cikartmiyor yani. Suan killiyim kanıt foto attjrmayin.
Yok bence bu direkt adamla ve kadınla alakalı. Ne adamdan çok kazanıp maaş kartını kaptırıp peşinde gezenler biliyorum ben biri de öz teyzem olur. Kocam da kocam bir gün ayrı kalamaz. İzin alır eder. Eniştem de adam akıllı işte çalışmış bir insan da değil. Adam baskın höt zöt kadın da kocam da kocam insanıysa para olsun olmasın sonuç bu.Parayı veren düdüğü çalıyor sanırım
Eşinin zorlamasıyla gittiği evde kayınvalidenin suçu nedir?Tek çare bi mazeret bulup kayınvalidenlerle arayı sogutmak benim küçük elti öyle yaptı fırsat bu fırsat iki ay sonra da ben cingar kopardım arayı soguttum ben de köylüyüm ama eşimin ailesinin evinde aynı odada yatıyoruz ev sobalı,banyo sorun seni o kadar iyi anlıyorum ki
Gitmeyin sürüyecek hali yokYa 10 gün öncesinde evime yeni dönmüştüm. Köyde kaldık 1 buçuk ay eşimin köyde işi vardı diye. Şimdi yine köyden iş almış sanırım 1 ay kadar sürer ama ben istemiyorum. Kayımvalidemle bi kaynım var kayınpederim arada gelip gidiyor. Burada bir odamız yok oturma odasında ayrı ayrı yatıyoruz. Bi kızımız var köyde durduğumuz sürede kalabalığa alışmıştı eve döndüğümde eve alışana kadar sürekli ağlayarak peşimde geziyordu. Salı günü aşısı var kızımın dönüp evi toparlayıp tekrar buraya döneceğiz ama zerre isteğim yok. Rahat edemiyorum ben evimde afederseniz ilişki olsada olmasada 2-3 günde 1 duş alan biriyim burada öyle olmuyor. Asla rahat değilim zaten banyoda tam kayınvalidemin odasının bitişiği gece alsan olmuyor. Kocam olacak adamın kafası bunları basmıyor. Ben nereye sen oraya deyip duruyor. Allah aşkına akıl verin. Afedersiniz o bir buçuk ay içinde bacaklarım oramana dönmüştü ve ben ilk defa kendimi öyle özensiz bakımsız gördüm aşırı rahatsızdım annemde kaldım 4 gün kadar da orada halletmiştim işimi. Herşey sorun benim için. Ne yapacağım ben ?
Kayinvalidenin suçu yok basima geldigi için biliyorum ama onlar da kendi cocuklarinin bir ailesi olduğunu artık bilmeliler değil mi.Eşinin zorlamasıyla gittiği evde kayınvalidenin suçu nedir?
Adam kendi ailesi olduğunu bilmeli. Kayınvalide ile alakalı bi konu yok. Bi cıngar çıkarıp ara bozdum demişsiniz sinsilik bu kusura bakmayınKayinvalidenin suçu yok basima geldigi için biliyorum ama onlar da kendi cocuklarinin bir ailesi olduğunu artık bilmeliler değil mi.