Köyde çocuk olmak

şehirlerde hatta ilçelerde bile hayat çok pahalılaştı doğal gaz,elektrik,su,ulaşım vs vs....
birde hırsızlık hergün hırsızlık haberleri duyuyoruz...
en güzeli köy hayatı...
bende köyde yaşıyorum 2 diplomam var ama tarlada çapa yapıyorum,sulama yapıyorum.diplomayı diyorum bazen boşa aldık...
acaba nerde hata var ?ben biliyorumda boşvermeye alıştık demi?

En mutlu insanlar her şeyin en iyisine sahip değildirler. Sadece her şeyin en iyi şekilde tadını çıkarabilmek mühim a.s

Meryemce içinde senin çektiklerin de var mı çünkü malatya topiğinde senin çektiklerini görmüştüm çok güzeldi.
Ayy ben bunları görünce yıllar öncesine gittim.
Daha yasım 22 ama bizde her yaz annemin köyüne giderdik.
Çamurlardan ev yapardık kaydirigubbakcemile3
Sonra dereye yüzmeye balık tutmaya giderdik kaydirigubbakcemile2
Ufff benim çocuklarım bunları göremeyecek çünkü onlara bırakacağımız bi doğa kalmıyo giderek bozuyoruz kendi ellermizle mafoldumben

a.sCanım konuyla ilgilenip yorum yazdığın için çok teşekkür ederimvereliniortak
Bunların hiçbirini ben çekmedim:1no2:hepsi netten alıntıklava:Ama bundan sonra gittiğim köylerde mutlaka çocuk fotoğrafları da çekeceğim ve inşallah burada sizinle paylaşacağım:1hug:

kaydirigubbakcemile5 Bekliyorum dört gözle :1shok:
Bende bunları görünce çekmeyi düşündüm bu yaz gitmeyi düşünüyorum ama çocuk olacağını sanmıyorum:çok üzgünüm: bende köyde yaşlı olmakla ilgili çekimler yaparım.:a015:

Meryemce kızmassan bir şey demek istiyorum..
resim ekliyorsun ya nerelerin resmi merak ediyoruz,altlarına küçükte olsa yazarsan merakımız giderilmiş olur...
a.s.

Meryemce kızmassan bir şey demek istiyorum..
resim ekliyorsun ya nerelerin resmi merak ediyoruz,altlarına küçükte olsa yazarsan merakımız giderilmiş olur...
a.s.

a.s.Neden kızayım canım çok haklısın mafoldumbenben düşünemedim çünkü fotoğrafların hiçbirini ben çekmedim:1no2:hepsi netten alıntı
Belki size garip gelir ama ben bu kulübe üye olmadan önce internette görüp ilgimi çeken herşeyin (örgü,oya,dantel,hayvanlar,bebek resimleri,gifler'yazılar vs.vs)hoşuma giden fotoları ayrı ayrı klasörler oluşturup kopyaladım:1hug:bir çeşit hobi diyelim.buraya üye olduktan sonra sizlerle de paylaşmak istedimvereliniortakdaha önce yayınlamak gibi bir düşüncem olmadığı için de hangi sitelerde aldıklarım da aklıma gelmiyor o yüzden de hangi site ve bloglarda aldığımı yazamıyorum :kedi:inşallah emek hırsızlığı:1ninca: yapmış olmuyorumdur.çünkü bu sitedeki çoğu resimler alıntı .ve bende üstüne basa basa diyorum ki bu fotolar bana ait değiller hepsi netten alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…