• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Köy okuluna yardim

Durdane kara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
58
38
288
35
Merhaba. Ben Şanliurfa ya bagli bir köy okulunda birinci sinif ogretmeniyim. Okulumuzdaki ogrencilerin maddi durumlari cok kötü. Kirtasiye yardimina ihtiyacim var. Bir kalem bir defter bir kutu kuru boya bile bi ogrencimi cok mutlu edecektir. Simdiden herkese tesekkurlerr..

Merhaba. Ben Şanliurfa ya bagli bir köy okulunda birinci sinif ogretmeniyim. Okulumuzdaki ogrencilerin maddi durumlari cok kötü. Kirtasiye yardimina ihtiyacim var. Bir kalem bir defter bir kutu kuru boya bile bi ogrencimi cok mutlu edecektir. Simdiden herkese tesekkurlerr..
Şimdi gördüm yeni üye olduğun için msj yollayamazsın canım,nasıl irtibata geçebiliriz?

Cok tesekkur ederim. Evet yeni oldugum icin mesaj gonderemiyorum. Okul adresini versem oraya gelmez cok uzak koyumuz. Ama sanliurfa bahcelievler de herhangi bi kargoya gonderebilirsiniz

Cok tesekkur ederim. Evet yeni oldugum icin mesaj gonderemiyorum. Okul adresini versem oraya gelmez cok uzak koyumuz. Ama sanliurfa bahcelievler de herhangi bi kargoya gonderebilirsiniz

Sizin adiniza mi yollayalim? Sinif ya da okul mevcudu nedir? Baska bir seylere ihtiyac var mi? Kalem defter haricinde?

Sinifim cok kalabalik malesef. Bu yuzden hepsini kendim halledemiyorum. 45 ogrencim var. Birinci siniflar. Aslinda birinci sinif ogrencileri icin okuma yazma setleri var bunlar cok isime yarar. Ben bi kismini temin etcem ama hepsine yetisemiyorum. Ayrica boya kalemleri defterler ogrencibicin gereklinolan hersey olabilir. Dis fircasi macun sabun bu tarz seyler de olabilir

Sinifim cok kalabalik malesef. Bu yuzden hepsini kendim halledemiyorum. 45 ogrencim var. Birinci siniflar. Aslinda birinci sinif ogrencileri icin okuma yazma setleri var bunlar cok isime yarar. Ben bi kismini temin etcem ama hepsine yetisemiyorum. Ayrica boya kalemleri defterler ogrencibicin gereklinolan hersey olabilir. Dis fircasi macun sabun bu tarz seyler de olabilir
Hemen not alıyorum canım..
Sana özel msj attım bir bakarmısın..

Peki koyunuzun adi nedir? 5 günlük bir iznimiz olacak kurban bayraminda ve urfaya gelmeyi düşünüyorduk. Nasio olursa o zaman da ugramak isteriz esimle. Neyse. Bu sizin adiniz mi? Bu isme mi yollayalim hepsini not ediyorum. Ama bu sayfayi takip edin. Yarin insallah halletmeye çalışacağım. Gerci haftasonu ama yine hallolunur. Tam adresi de verseni? Sadece bahcelievler mi yaziyoruz?

Gorenler ilkokulu. Gorenler koyunde insallah gelip kendiniz gorursunuz. Hatta haberlesebiliriz buraya geldiginizde.

Insallah gelmek nasip olur. Egitim goren çocuklar icin elimden geleni yapmaktsn onur duyarim. Çünkü ben de kucukken yokluk cektim bilirim. Durdane hanim. Mail adresimj yolluyorim ozelden. Haberleselim insallah

arkadaşım ben iş arkadaşlarımla kırktasiye gereçleri ile hikaye kitapları yollayacağız ancak mng kargo bize sizin cep numaranız olmazsa gönderemeyeceğimizi söyledi sizden ricam bana özelden cep numaranızı atabilirmisiniz

arkadaşım ben iş arkadaşlarımla kırktasiye gereçleri ile hikaye kitapları yollayacağız ancak mng kargo bize sizin cep numaranız olmazsa gönderemeyeceğimizi söyledi sizden ricam bana özelden cep numaranızı atabilirmisiniz

Durdane ogretmene mesaj attim. Imkani varsa simdi bakar konusuna ve numarasini verir size. Biraz bekleyin isterseniz..

Durdane ogretmene mesaj attim. Imkani varsa simdi bakar konusuna ve numarasini verir size. Biraz bekleyin isterseniz..
ilginize çok teşekkürler arkadaşım artık pazartesine kaldı kargo geri döndü almadı eşyaları
Öğretmen hanım bildirince göndereceğim bende

NE DEMEK ÖĞRETMEN HANIM UMARIM İŞİNİZE YARAMIŞTIR GÖNDERDİKLERİMİZ

Back