- 19 Aralık 2011
- 5.465
- 6.690
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşi ya da sevgilisi kove erkeği olan varsa acil yorum ! bu kovalar sağ gösterip sol mu vurur? ilişkiye nasıl başlarlar? bi kova beraberken aşırı ilgisini belli ediyor ama hiç görüşmeye yanaşmıyor, beynim hata verdi resmen...
canım benım sevgılım de kova okadar dengesız ve zor ki. bazen anlayamıyorum. onemlı olan hjayatına devam etmek sanırım. bak dun benı uzdu bugun hıc onu sallamıyorum kendısı arıyor. kısacası sallamıcaksın. degerlı oluyorsun
Merhaba :) Benim de sevgilim Kova.Hep böyleler mi? İlgi göstermezsem, soğuk konuşursam arıyor, merak ediyor. İlgi gösterirsem havalarda. Anlayamadım ben.
Benim de eşim kova burcu ayrı şehirlerdeyiz inadı tuttumu ölesim. Ne kadar haklı da olsam beni haksız buluyor. Çileden çıkıyorum. Güzel hitaplara gelince benden ziyade kuzenlerine hitabı çoktur. Bu konuya ayrıca üzülüyorum.
Uzun konuşuyorlar ama yanlış anlamalara engel olabilir sanki kendini daha iyi ifade ederse yanlış anlamaların bi nebze önüne geçmiş olur gibi geliyor banaeşim kova burcu :) 5 senedir beraber, 3 senedir evliyiz. Astrolojiye çok meraklıyım bende. Eşimle tanışırken bayağı bir araştırmıştım bu burçları falan :) en iyi anlaştıkları burçlar yine hava burçları diyor. Terazi ve ikizler gibi.. Ama genel anlamda sosyal insanlar oldukları için iletişimleri kuvvetli. Mutlaka diger insanlar içinden sıyrılıyorlar. Rezzan kiraz "Ya deli olurlar, ya dahi. Ortaları yoktur" diyor :)
Eşimle ilgili öğrendiğim en büyük kova özelliği "muhalif" olması. Gerçekten de bu özelliği taşıyor. Araştırmayı, sorgulamayı çok sever. Bir şeyi olduğu gibi kabul etmek onun işi değil mesela. O iyice didiklemek ister. Uzun düşünmeleri vardır. Bazen de çekilmez olur.. Eleştirmeyi sever. Genelde mantıklı şeyler söyler ama, bir şeyi de kafaya koyarsa aksine ikna edemezsin. Çünkü o her şeye mantıklı bir açıklama bulmuştur kafasında. Sen ne dersen de, istemediği bir şeyi yaptıramazsın. Onun dilinden konuşman gerek. Tartışmaları kimse sevmez ama, o hiç hiç hiç sevmez. Gerginlikten kaçmak ister. O yüzden biz çoğu zaman sorunlarımızı ertelemek zorunda kalırız eşimle. Sonra ortak bir nokta da buluşuruz ama keşke bunu o an oturup konuşuyorken halledebilmiş olsak :)
Bunun dışında çok sevecen, espirili, komik biridir. Vicdanlıdır. Kendini ifade etmeye bayılır. İlk konuşmalarımız da şunu düşündüğümü bilirim "Ay ne kadar çok konuştu. Tek bir şey sormuştum" :))) ne kadar akıcı olursa olsun sıkıyordu..
Bu da biraz onlardaki özgüvenden kaynaklanıyor sanırım.
Uzun oldu :) ama dikkatini çekeceğini düşündüm o yüzden bu kadar anlattm bende. Daha çok şey tecrübe ettim bu sadece bir kısmı :)))
Benim eşim de kova. Ve yazdıklarınıza o kadar çok evet eveett ayneennn, ayneeenn öyleee dedim ki..eşim kova burcu :) 5 senedir beraber, 3 senedir evliyiz. Astrolojiye çok meraklıyım bende. Eşimle tanışırken bayağı bir araştırmıştım bu burçları falan :) en iyi anlaştıkları burçlar yine hava burçları diyor. Terazi ve ikizler gibi.. Ama genel anlamda sosyal insanlar oldukları için iletişimleri kuvvetli. Mutlaka diger insanlar içinden sıyrılıyorlar. Rezzan kiraz "Ya deli olurlar, ya dahi. Ortaları yoktur" diyor :)
Eşimle ilgili öğrendiğim en büyük kova özelliği "muhalif" olması. Gerçekten de bu özelliği taşıyor. Araştırmayı, sorgulamayı çok sever. Bir şeyi olduğu gibi kabul etmek onun işi değil mesela. O iyice didiklemek ister. Uzun düşünmeleri vardır. Bazen de çekilmez olur.. Eleştirmeyi sever. Genelde mantıklı şeyler söyler ama, bir şeyi de kafaya koyarsa aksine ikna edemezsin. Çünkü o her şeye mantıklı bir açıklama bulmuştur kafasında. Sen ne dersen de, istemediği bir şeyi yaptıramazsın. Onun dilinden konuşman gerek. Tartışmaları kimse sevmez ama, o hiç hiç hiç sevmez. Gerginlikten kaçmak ister. O yüzden biz çoğu zaman sorunlarımızı ertelemek zorunda kalırız eşimle. Sonra ortak bir nokta da buluşuruz ama keşke bunu o an oturup konuşuyorken halledebilmiş olsak :)
Bunun dışında çok sevecen, espirili, komik biridir. Vicdanlıdır. Kendini ifade etmeye bayılır. İlk konuşmalarımız da şunu düşündüğümü bilirim "Ay ne kadar çok konuştu. Tek bir şey sormuştum" :))) ne kadar akıcı olursa olsun sıkıyordu..
Bu da biraz onlardaki özgüvenden kaynaklanıyor sanırım.
Uzun oldu :) ama dikkatini çekeceğini düşündüm o yüzden bu kadar anlattm bende. Daha çok şey tecrübe ettim bu sadece bir kısmı :)))
Aynen benimkide kismen oyle:):)Benim eşim de kova. Ve yazdıklarınıza o kadar çok evet eveett ayneennn, ayneeenn öyleee dedim ki..çok açıklayıcı ve ‘net’ tanımlamışsınız.
![]()