Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat kova erkeği ve aşk

_perina_

Hedef 55
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
5.465
6.690
198
eşi ya da sevgilisi kove erkeği olan varsa acil yorum ! bu kovalar sağ gösterip sol mu vurur? ilişkiye nasıl başlarlar? bi kova beraberken aşırı ilgisini belli ediyor ama hiç görüşmeye yanaşmıyor, beynim hata verdi resmen...

canım benım sevgılım de kova okadar dengesız ve zor ki. bazen anlayamıyorum. onemlı olan hjayatına devam etmek sanırım. bak dun benı uzdu bugun hıc onu sallamıyorum kendısı arıyor. kısacası sallamıcaksın. degerlı oluyorsun

Abim de kova. Sevgilisine çokta ilgili değil. Sevmediğinden değil bu burcun erkeklerinin geneli böyle galiba. Çabuk darlaniyorlar aşırı sevgiden.

Merhaba :) Benim de sevgilim Kova. Hep böyleler mi? İlgi göstermezsem, soğuk konuşursam arıyor, merak ediyor. İlgi gösterirsem havalarda. Anlayamadım ben.

eşim kova burcu :) 5 senedir beraber, 3 senedir evliyiz. Astrolojiye çok meraklıyım bende. Eşimle tanışırken bayağı bir araştırmıştım bu burçları falan :) en iyi anlaştıkları burçlar yine hava burçları diyor. Terazi ve ikizler gibi.. Ama genel anlamda sosyal insanlar oldukları için iletişimleri kuvvetli. Mutlaka diger insanlar içinden sıyrılıyorlar. Rezzan kiraz "Ya deli olurlar, ya dahi. Ortaları yoktur" diyor :)
Eşimle ilgili öğrendiğim en büyük kova özelliği "muhalif" olması. Gerçekten de bu özelliği taşıyor. Araştırmayı, sorgulamayı çok sever. Bir şeyi olduğu gibi kabul etmek onun işi değil mesela. O iyice didiklemek ister. Uzun düşünmeleri vardır. Bazen de çekilmez olur.. Eleştirmeyi sever. Genelde mantıklı şeyler söyler ama, bir şeyi de kafaya koyarsa aksine ikna edemezsin. Çünkü o her şeye mantıklı bir açıklama bulmuştur kafasında. Sen ne dersen de, istemediği bir şeyi yaptıramazsın. Onun dilinden konuşman gerek. Tartışmaları kimse sevmez ama, o hiç hiç hiç sevmez. Gerginlikten kaçmak ister. O yüzden biz çoğu zaman sorunlarımızı ertelemek zorunda kalırız eşimle. Sonra ortak bir nokta da buluşuruz ama keşke bunu o an oturup konuşuyorken halledebilmiş olsak :)

Bunun dışında çok sevecen, espirili, komik biridir. Vicdanlıdır. Kendini ifade etmeye bayılır. İlk konuşmalarımız da şunu düşündüğümü bilirim "Ay ne kadar çok konuştu. Tek bir şey sormuştum" :))) ne kadar akıcı olursa olsun sıkıyordu..
Bu da biraz onlardaki özgüvenden kaynaklanıyor sanırım.
Uzun oldu :) ama dikkatini çekeceğini düşündüm o yüzden bu kadar anlattm bende. Daha çok şey tecrübe ettim bu sadece bir kısmı :)))

Bu arada romantik biri değil eşim. Ama çok güzel konuşur, saygılıdır. Konuşurken değerli hissederim kendimi. Genelde ilk ben onu sevdiğimi söylerim. O da bende seni seviyorum der. Ama ben hiçbir şey söylemeden o "Seni seviyorum" dediğinde ben mest olurum bu sefer :) onun tadı çok başka işte.. O çok daha anlamlı oluyor o zaman. Aslında bir yandan böyle olması daha iyi. Ağır dursunlar :)
İlgi konusuna gelirsek, ilgilidir. Hitap ederken güzel şeyler söyler. Ama bazen kafası çok meşgul olur, yorgun olur. Anlaşıyoruz artık o konularda. Kendi özel zamanlarımız oluyor. O kitap okuyor ben dergilerime bakıyorum. Beraber film seyrediyoruz. Birlikte yaşaması keyifli bir insan. Sakin bir yapısı var. Ama gerçekten kızdığında başka biri oluyor.. Orası ayrı :)

Bugün ayrıldım kova erkeğinden.
En belirgin özellikleri bencildir, hep kendi dediği olsun ister, tartışmayı hiç sevmez, kavga çıkacağını hissettiğini an geri çeker kendini. Dediğin gibi ilgisini belli eder ama görüşmeye yanaşmaz. İnattır ve zekidirler. İlgi beklerler devamlı..
Valla beni çok yordu. Çekilir gibi değiller

Benim de eşim kova burcu ayrı şehirlerdeyiz inadı tuttumu ölesim. Ne kadar haklı da olsam beni haksız buluyor. Çileden çıkıyorum. Güzel hitaplara gelince benden ziyade kuzenlerine hitabı çoktur. Bu konuya ayrıca üzülüyorum.

Sizin burcunuz nedir... Birde flört zamanında ilk adımı atmak için çok bekledimi

Uzun konuşuyorlar ama yanlış anlamalara engel olabilir sanki kendini daha iyi ifade ederse yanlış anlamaların bi nebze önüne geçmiş olur gibi geliyor bana

Biz eşli olarak kova burcuyuz ama ben tartismayi konusmayi severken eşim sadece dinlemeyi sveer buda can sıkıcı surekli yapmasa da boyle.birde tartişmaya hic gelemiyor bense oturur gerekirse bi konu hakkinda naifce tartisirim munazarayi severim. Buda ay burcu ve yukselenle degisiyor tabiki... kesinlikle yek burcta kalmiyoruz birde fazla burctan etkileniyor

Benim eşim de kova. Ve yazdıklarınıza o kadar çok evet eveett ayneennn, ayneeenn öyleee dedim ki.. çok açıklayıcı ve ‘net’ tanımlamışsınız.

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…