konuyu hortlattım ama ben 1 hafta önce hakan hocaya ameliyat oldum canım
Cevabın için teşekkürler... ne yazıkki bende özel mesaj gönderemiyorum henüz yeterince yayınlanmış mesajım olmadığından.... Sanırım memnun değilsin nedenini burada yazabilirmisin...?arkadaşlar ben oldum hakan hocaya hemde 2 kez burun için.özelden yazamıyorum ama yeniyim.yoksa sizleri eklemek isterim listeme konuşurduk.bu ayda kontrolüm var
benim ameliyatımın üstünden 1 yıl geçti hala bi sorun yok çok şükür :)
cnm hakan ağıra olmuşsun benimde 14ünde görüşmem var acaba bana fotolarını atabilirmisin busu_41@hotmail.com adresim bu atatsan çok sevinicem cnm
canım ben hakan beye revizyon oldum bu sefer yandan gözle görünür bariz bir çıkıntı var sana tavsiyem tonguç işken le görüş hakan hocaya güvenim kalmadı benim..
hadi yaa anladım cnm çok saol anlaşılan görüşmeyi değiştiricem zaten tonguç beyi istiyodum aslında ama o iyi denince ne bileyim benimde aklım karıştı.s
hakan hocanın revizyondan sonra da böyle bi durumla karşılaşmış olmamızın savunmasını şöyle yaptı
"eski haline göre gayet iyi bir burun solunumda sorun yoksa benim için başarılı bir ameliyat olmuştur."
bu nedir ya :)
Tonguç İşken dostum. hiç düşünme.
aa dış görüntü sorun değilmiymiş insanlar boşuna mı estetik oluyo ya çok mantıksız bir açıklama yapmış..Hiç düşünmedenn Tonguç İşken diyerek seninle son noktayı koyuyorum o zaman
ben 2. revizyonumu tonguç hocaya yaptıracağım 1,5 yıl olsun dedi onu bekliyorum canım :)bu kış halledicem onuda
hadi bakalım umarım istediğin sonucu elde edersinameliyat gününü çok geçe atıyorlar mı peki? benim okul işleri falan var çünkü bir an önce iyileşmem gerek:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?