• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOÜ Doç. Dr. Hakan AĞIR'a estetik olanlar

en yakın tarihe verir canım tonguç hoca kendisi veriyor

çok teşekkürler cnm verdiğin cvplar için izninle son sorumu da sormak istiyorum:)) peki yapılacak burna nasıl karar veriyorlar tasarım yapıyorlar mı öncesi sonrasını gösterip, yoksa isteğe göre mi ?

çok teşekkürler cnm verdiğin cvplar için izninle son sorumu da sormak istiyorum:)) peki yapılacak burna nasıl karar veriyorlar tasarım yapıyorlar mı öncesi sonrasını gösterip, yoksa isteğe göre mi ?

istersen tasarım yapar tonguç hoca, biz henüz o kadar detaylı konuşmadık kendisiyle

Benim bir akrabam Hakan Ağır a yaptırdı burnunu seneler geçmesine rağmen bir sorunu yok, bilgi vereyim dedim.ben de düşünüyorum fiyat nedir peki öğrenci olduğumdan :(

arkadaşlar ben oldum hakan hocaya hemde 2 kez burun için.özelden yazamıyorum ama yeniyim.yoksa sizleri eklemek isterim listeme konuşurduk.bu ayda kontrolüm var :(

Mrb. Ben de istabulda özel bir hastanede yaptırmıştım ilk ameliyatımı sonuç çok kötü. Revizyon için hakan bey'i düşünüyordum vaz mı geçsem? Sizin son durum nedir ?

hakan hocanın revizyondan sonra da böyle bi durumla karşılaşmış olmamızın savunmasını şöyle yaptı
"eski haline göre gayet iyi bir burun solunumda sorun yoksa benim için başarılı bir ameliyat olmuştur."

bu nedir ya :)

Tonguç İşken dostum. hiç düşünme.
Benim de başıma benzer bir şey geldi. İlk ameliyatımı yapan doktor eski haline göre burnun çok iyi dedi şaka gibi ! Benim burnum gayet iyiydi önceden de sadece nefes alma sorunumu çözün birde burnum yamulmasın dedim koktuğun başıma geldi :( revizyon için kime gitsem karar veremiyorum . Sizin son durum ne ?

Benim de başıma benzer bir şey geldi. İlk ameliyatımı yapan doktor eski haline göre burnun çok iyi dedi şaka gibi ! Benim burnum gayet iyiydi önceden de sadece nefes alma sorunumu çözün birde burnum yamulmasın dedim koktuğun başıma geldi :( revizyon için kime gitsem karar veremiyorum . Sizin son durum ne ?

tonguç hoca önümüzü iyi görebilmek için biraz daha bekleyelim hala şekli değişiyor dedi.. bekliyoruz canım.. en azından ne yapacağını bilen bi doktor daha 6 aylık olan ödemli burnumu revizyona alan doktoruma sonuçtan dolayı sitemlerimi iletiyorum!

Mrb. Ben de istabulda özel bir hastanede yaptırmıştım ilk ameliyatımı sonuç çok kötü. Revizyon için hakan bey'i düşünüyordum vaz mı geçsem? Sizin son durum nedir ?

arkadaşım benim şikayetim halen geçmedi 2 ameliyattan sonra.2 kezde ödem dağıtması için burnumdan iğne oldu ama faydasız.geçen hafta dr.hakan ağır bey e muayeneye gittim.şikayetlerimi dile getirdim.bana hakverdi.mart ayında tekrar kendisine ameliyat olacağım.burnumdaki ödem geçmedi ve burun ucun düşmüş dedi.17.02.2014 gününe anezteziden randevu aldım tahlillerim için.mart ayında ameliyatı bekliyorum

arkadaşım benim şikayetim halen geçmedi 2 ameliyattan sonra.2 kezde ödem dağıtması için burnumdan iğne oldu ama faydasız.geçen hafta dr.hakan ağır bey e muayeneye gittim.şikayetlerimi dile getirdim.bana hakverdi.mart ayında tekrar kendisine ameliyat olacağım.burnumdaki ödem geçmedi ve burun ucun düşmüş dedi.17.02.2014 gününe anezteziden randevu aldım tahlillerim için.mart ayında ameliyatı bekliyorum

Çok geçmiş olsun. Umarım istediğin sona ulaşırsın bu ameliyatla. Ben vazgeçtim izmitte kafama yatan birini bulamadım ne yazıkki :( istanbulda muhammet dilber'le görüştüm biraz pahalı ama napalım bakacaz çarrsine :)

merhabalar bende kocaeli unıversitesi doç doktor tonguç işkene oldummm çok memnunum resimlere göz atabilirsiniz

mrb. bende tonguç beye ameliyat olucam. ağrı sızı çok oluyormu, kaç günde morluklar geçiyor, tampon ne zaman çıkarılıyor. ya çok sordum ama lütfen cevapla çok merak ediyorum lütfennnn

Back