• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötüyü tanımlar misiniz?

Meteorid

Believe in yourself
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
2.482
2.375
53
Hanımlar herkese göre kötünün bir tanımı vardır, size göre kötü insan nasıldır? Kimler kötüdür? Ayrıca sizce insanlar çoğunlukla kendi hatalarını görmezden gelir ve karşıyı suçlamaya odaklıdır. Kendi hatasını görmeyen karşısındakinin geçmiş hatasını bin defa yüze vuran insan hangi sınıfa girer? Tartışma ustası olmuş ve de üste çıkılması imkansız tipler...

İşte budur kötülük.
Bunu yapan kötüdür.
Buna göz yumanlar kötüdür.
Allahtan korkmayan kötüdür.
Masum bir çocugun işkence çığlıklarından zevk alanlar kötüdür.
Kötülük haber kanallarında hergün gösteriliyor açıp arada izle.

700-x-320-ana-manset_407.webp

İşte budur kötülük.
Bunu yapan kötüdür.
Buna göz yumanlar kötüdür.
Allahtan korkmayan kötüdür.
Masum bir çocugun işkence çığlıklarından zevk alanlar kötüdür.
Kötülük haber kanallarında hergün gösteriliyor açıp arada izle.

Bunları paylaşmaktan tükendim sosyal medyada, uykularım kaçıyor gördüğüm kareler karşısında. Yasaması kabus elden birşey gelmiyor, sadece bakıp dua edip uzulmeken baska birşey gelmiyor elden.

Eki Görüntüle 1924762

Kötü bile isteye vicdan azabı duymadan karşıdakime pislik yapandr işte
Sebepler ise bellidir onun benden güzel olmasını istemiyorum benden başarılı olmasın hep ben haklı olayım hep ben hep ben...

Kötü bile isteye vicdan azabı duymadan karşıdakime pislik yapandr işte
Sebepler ise bellidir onun benden güzel olmasını istemiyorum benden başarılı olmasın hep ben haklı olayım hep ben hep ben...
Yanı bencil olan kötüdür evet. Bir de yalan söyleyip yalanı beyaz ylan diye adlandıran

Back
X