Kotuye giden hamileligim, caresizligim

Tabi tabi dan dan
Bana da ileri ultrasonu yapan doktor yüzüme ya da göbeğime her neyse birşey demedi.Döndü g.tünü hemşiresine doğru konuşmaya başladı; "hasta 29 yaşında ..bebeğin eli el eklemleri ,parmakları .." söylüyor da söylüyor adam ..tabiri caizse mala bağlamıştım,benden bebeğimden mi bahsediyor bu adam ? ..elime de tutuşturdular raporu..ah ah

Kendi hastanemin doktorlari o kadar vasat ki. Gecen muayene olmak istedim. 18 -24 hafta arasi kontrole cagirmiyrms doktorum. Geri gonderdi beni.
Senin canin, mucizen olan sey onun icin cok onemsiz olabilyr

Geçmiş olsun canım ikili test yaptırmış miydin? Amniyosentezden önce fetal dna önermediler mi?

Amniosentez yerine harmoni idi adi sanirim kan tahlili yaptirsaniz.
Biraz pahali ama en azindan risk yok.
Birde bizlerde ırk olarak ense ve burun kismi baz alinan degerlere gore biraz degisik cikabiliyor.
İcinizi ferah tutun testleri yaptirip hic bir sey cikmayan kisi sayisi cok fazla

Az once amniosentez oldm. Simdi sedyede uzaniyrm. Nolur dualarinizi esirgemeyin benden.

Benim kararim degildi sonlandirmak. Dun hoca talep etti bunu. Sok etkisiyle ne diyecegimi bilemedim. Ama sonlandirmam sanirim. Allahin hediyesi bu sonucta
Allah korktuğunuza uğratmasın,sağlikla kucağınıza almayı nasip etsin.
Üzülmeyin lütfen, inşallah güzel haberlerinizi alırız.
Ben 2.gebeligimde veracity testi yaptirmistim,sadece ben kan verdim,o kandan bakıldı ,yüzde 99 doğruluk payı vardi hatta cinsiyetini bile öğrenmiştim 10 haftalıkken,bir araştırın isterseniz.

Dogurdunuz mu acaba bebeginizi

arkadaşımın başına geldi benzeri, ikili testte risk var demiş dr. onlarda karı-koca oturup konuştular; bebek nasıl doğarsa doğsun canımız bizim, vazgeçmeyiz kararı aldılar ve sonraki testleri yaptırmadılar. çok cesur bir hareket bana göre. bebek turp gibi doğdu ben böyle bir riski alamazdım. bu şahsi bir karar. doktor sonlandırırız dedi diyorsunuz, sizin kararınız ne bu konuda. ne olursa olsun kabulüm diyorsanız kendinizi şu noktada çok hırpalamayın, olacağına varır herşey. ama benim gibiyseniz, bu riski alacak cesaretim yok diyorsanız başka doktorlara görünmek, yaptırabileceğiniz bütün testleri yaptırmak sizin için en doğrusu olur.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın niye amniyo yaptılar kan alıp Ankara'da bakılıyor herşeyi çıkıyor diye biliyorum zor bir karar doktorlar hemen alalım der mantıkla davranır ama içimizde tekmeler atan kocaman evlat onlar nasıl kıyılır ki hiç bir tahlile girmedim bu yüzden ayrıntılı yapılıcak on gün sonra zaten kıyamam diyorum girmiyim onu bile istemiyorum üç yıl çalıştım rehabilitasyon merkezinde okadar masum melek ki down sendromu olanlar özellikle aile ilgiliyse çok güzel gelişiyolar

Canım benim ikizdi biri öldü 8 haftalık. Yaşayan bebektede ense kalınlığı çıkmisti. Geçen hafta amniyosentez yaptırdım. Çok kolay bı işlem. Ağrı yok. Dusuk riskide binde bir. Bı sıkıntı olmadı. Bugün ön sonucu aldım temiz çıktı. Banada risk artar demişlerdi.Hatta diğer bebek gibi kalbi durabilir dediler. Yani olumlu şeyleri değilde olumsuz konuları hep söylüyor malesef. Eskişehirdesin galiba.Kadin doğum doktorum beni Melih beye yönlendirdi. Osmangazide perinatolog Melih Velipaşaoğlu amniyosentezimi yaptı çok memnun kaldım. Bı kerede iğneyi batırdı. Hiç bebeğe değmedi bile. Ne öncesinde ne sonrasında hiç ağrım olmadı. Doktor arıyorsan kesinlikle tavsiye ederim. Arkadaşımdada burun kökü yoktu, safra kesesi yoktu, kalpte parlaklık vardı ama sonuç temiz çıktı. Amniyosentez yaptıranların sadece yüzde 6 sında sıkıntı çıkıyor o yüzden üzme kendini

Rabbim hakkınızdan hayırlısını nasip etsin başka bir yada 2 doktora gitmeden karar vermeyin inşallah sağlıkla huzurla kucağınıza alırsınız

Merhaba, evet eskisehirdeyim. Bugun yaptirdim amniosentez. Perinatoloji anabilim dali baskani huseyin mete tanir var. O yuzde yuz sonuc verir dedi. O yuzden yaptirdik. 4 ay daha eziyet olacakti. Acaba diye gecirmeyelim diye yaptrdik. Bebegimle konustum hep. Korkma hersey cok guzel olacak diye. Ben ona , o da bana guc verdi. Yarin yine baska bir doktor var. Turgay sener. Ona randevum var.
InsAllah hersey coj guzel olur. Ben neler neler almistim ona. Gecen seneki trawmayi yine yasamak istemiyrm

İnşallah çok güzel haberler alırızsiz moralinizi hep yüksek tutun Rabbimin size emaneti o bizi bizden daha iyi biliyor neyi kaldırıp kaldıramıyacağımızı çok iyi biliyor

Öncelikle inşallah hiçbir sorun yoktur sağlıkla doğar. Diğer yandan “geç kalmışlık “ hissi ne onu anlayamıyorum..çoğu kadında bir an önce çocuk sahibi olma arzusu..sanki istese de istemese de...sırf geç kalmamak için...38 40 yaşındakiler bunalıma giriyor yanlış evlilikler bile yapıyot sırf bu yüzden gerçekten..herkesin kısmetinde varsa evlenir çocuğu olur veya olmaz çok normal bir akış bu.. böyle düşünüp daha çok üzersiniz kendinizi..geç kalmışlığınız yok 45 yaşa kadar vaktiniz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…