- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 35
-
- Konu Sahibi Sardunya21
Tamam yarın o doktora da görünün, onun söylediklerine göre de yolunuzu çizersiniz inşallah güzel şeyler söyler. Bu gün çok zor geçer sizi mutlu eden şeyleri yapın, bol bol dua edinIkili test sonucum guzeldi. Risk yoktu. Isinin ehli biri daha var. Ama ona da en erken yarina muayene sirasi alabldm.
Hangi ilde yaşıyorsunuz acaba ? Kendi gittiğim detaylı ultrason doktorunu önermek istiyorum size bende covid geçirdiğim için doktorum özellikle bu doktora gitmemi istemişti. Kendisi çok iyi bir hastanede çalışıyor ama hastanenin fiyatları çok yüksek özel muayenaneside var biz oraya gitmiştik makul bir ücretti. İnternetteki yorumları vsde çok iyiydi doktorun. İsterseniz ismini verebilirimIkili test sonucum guzeldi. Risk yoktu. Isinin ehli biri daha var. Ama ona da en erken yarina muayene sirasi alabldm.
EskisehirHangi ilde yaşıyorsunuz acaba ? Kendi gittiğim detaylı ultrason doktorunu önermek istiyorum size bende covid geçirdiğim için doktorum özellikle bu doktora gitmemi istemişti. Kendisi çok iyi bir hastanede çalışıyor ama hastanenin fiyatları çok yüksek özel muayenaneside var biz oraya gitmiştik makul bir ücretti. İnternetteki yorumları vsde çok iyiydi doktorun. İsterseniz ismini verebilirim
Hemen kötüsünü düşünmeyin belki de birşey yoktur.. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sonucu iyi çıkar bebeğinizin gerçekten çok üzüldümSuan o kadar caresizim ki. Dunden beri aglamaktan helak oldm. Bilinmemezlik meger ne kotuymus.
20 haftalik gebeyim.suana kadar hersey guzel giderken dunku detayli ultrason surecinde basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Onceki gebeligimde de bu haftada bebegimin vefat ettigini ogrenmistim ve tedirgindim. Yine ayni seylerle karsilasmaktan korkuyrdm.
Detayli ultrasonda hersey guzel giderken bebegin burnunun kucuk oldugunu (4.2 mm) saglikli bebek ihtimali olsa bile down riski tasidigini ve bebegin beyindeki bir alaninda genisleme oldugunu bu ikisinin down sendromu riskini arttirdigini soyledi doktorum. Islemi yapan prof. Isinin ehli biri.
Amniosentez( karindan girilerek bebegin alanindan su alacaklar) yapilacak. Cook ama cok uzuluyrm. Riskleri de var. Sonucun kotu gelme ihtimali de. Ki kotu gelirse bu bebegi sonlandiracagiz dedi. Gecen seneki trawma sureci olacak yine. Yasim 32 bitmek uzere. Gec kalmislik hissi, caresizlik hissi.
Okudugunuz icin tesekkur ederm
Ayyyy cok üzüldümmmSuan o kadar caresizim ki. Dunden beri aglamaktan helak oldm. Bilinmemezlik meger ne kotuymus.
20 haftalik gebeyim.suana kadar hersey guzel giderken dunku detayli ultrason surecinde basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Onceki gebeligimde de bu haftada bebegimin vefat ettigini ogrenmistim ve tedirgindim. Yine ayni seylerle karsilasmaktan korkuyrdm.
Detayli ultrasonda hersey guzel giderken bebegin burnunun kucuk oldugunu (4.2 mm) saglikli bebek ihtimali olsa bile down riski tasidigini ve bebegin beyindeki bir alaninda genisleme oldugunu bu ikisinin down sendromu riskini arttirdigini soyledi doktorum. Islemi yapan prof. Isinin ehli biri.
Amniosentez( karindan girilerek bebegin alanindan su alacaklar) yapilacak. Cook ama cok uzuluyrm. Riskleri de var. Sonucun kotu gelme ihtimali de. Ki kotu gelirse bu bebegi sonlandiracagiz dedi. Gecen seneki trawma sureci olacak yine. Yasim 32 bitmek uzere. Gec kalmislik hissi, caresizlik hissi.
Kuzum inşallah bebeğinin hiç bişeyi yokdur sağlıklıdır içini rahatlatsın diye yazıyorum benim ablam Almanya 'da ikinci hamileliğinde doktorlar ense kalınlığı var yüzde yüz engelli alalım bu bebeği demişlerdi daha bide eşi ve aileside aldır diye baskı yaptı o zaman ablamda perişan olmuştu ama aldırmadı çocuk sapasağlam doğdu sen içini ferah tut herşey Allah' tan ablamın o zaman ki yaşadığı sıkıntılardan dolayı seni çok iyi anlıyorum şu mübarek cuma hürmetine Rabbim inşallah hayırlı haberler almanı nasip etsinSuan o kadar caresizim ki. Dunden beri aglamaktan helak oldm. Bilinmemezlik meger ne kotuymus.
İnşallah çok güzel haberler alırsınız, doğuma kadar aynı korkuları yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Kötü düşünmeyin, arkadaşların dediği gibi problem olabilir denilen ama sağlıkla doğan nice bebekler var. Başka bir doktorda görsün, gereken tahlilleri yaptırın. Rabbim kalbinize ferahlik versinIkili test sonucum guzeldi. Risk yoktu. Isinin ehli biri daha var. Ama ona da en erken yarina muayene sirasi alabldm.
Ben istanbuldayım zeki şahinoğlu na gitmiştim. Onu önericektim. Ama sizde ikinci bi doktora randevu alarak iyi yapmışsınız. İnşallah herşey yolunda giderEskisehir