• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kötümüyüm...

Bence pes etme bakici tut bazen el daha iyi oluyor altinlatlri alan kayinvalideye de mesafeni koy hayir gelmez yeni evlilerin altinlarini alanlardan

kreşe kadar çalışmak istemiyorum zaten bu günkü işi kaybettim.altınları alanlar biri kanser diğeri bacakları tutmuyor yatalak olmuş

evet cnm anne bu kasti yaparmı. benim annemde çocuğuma baktı. o da çok rahattır. yeme içme olsun giyim kuşam olsun dışarı bırakma olsun salar hiiiç umursamazdı. lakin herkesin bir yapısı var. hem çocuma baktırıp hemde şöyle bak böyle bak diyemem. o gönlünce büyütür.

sadece çocuğu salıp nerde olduğunu bilmeyince geriliyor insan

evet belkide haklısınız .birazda pipirikliyim sanırım çocuk soğumadan yesin istedim en iyisi kendim bakmak

akıl değil, para verin !!! De bence:19:
asla bulunmazlar.çocuk için bişiyler alırlar sürekli ama asla bize para vermezler eşim sezonluk çalışıyor kışın iş yok çalışmıyor ben çalışırsam heten yayarmış

bizde destek falan yok .maalesef tam tersi bi durum daha ben alır taşırım annemin evine gelince yiyip içiyoruz diye.öyle yarım ağızla alma falan der.istemem yan cebime koy anlayacağın.geçen fıstık azalmış ben alırım kızımda yiyor dedim senin kendi evinde yok kendine al önce diyo bana.halbuki kavanozum dolu .hep bi aşağılama hali var

galiba annenin psikolojik sorunları var.

kaynanana verdiğin tepkiyi niye sana bunları yapan ailene veremiyorsun:34:

kaynanana verdiğin tepkiyi niye sana bunları yapan ailene veremiyorsun:34:

yapayalnız kalma korkusu belkide bilmiyorumki ..bikaç gün küsüyorum sonra yine aynı devam ...söylüyorum ama benim dengem yerinde yok diyo ne yapayımki...bi taraf yok bari bi taraf olsun acil bi durum olsa yine annedir diyorum işte...bi gece hastalanmıştım mesela eşim çağırdı sen çocuğu bekle uyuyor zaten ben hastaneye götüreyim dedi hemen koştu geldi ...en azından çocuğuma bilerek zarar vermez düşüncesi var galiba hani ölürüm kalırım bişiy olur onlar bakar gibi

hepinize slm arkadaşlar.eşimin ailesiyle düğünde takılanları aldıkları için görüşmüyorum.sadece özel günlerde babasını arıyorum.dün de aradım ama dönüp dolaşıp konuyu altınlara getiriyor.bizde adet böyle diyor.ama hala yani kayınpederimin kardeşi bizde böyle bir adet yok kaynanan üretmiş dedi .illaki gelmek ve bizimde onlara gitmemizi istiyorlar .aramızdaki mesafe çok uzun bebeğim var artı kırgınım ve o kadını görmek istemiyorum.köylüler soruyormuş mahcup oluyormuş bi ton laf söyledi aradığıma pişman oldum .olur böyle kırgınlıklar affedip geçiceksin diyo .kendisi kanser o nedenle kıyamıyorum.annemlede sorunlarım var.çok iyi bi iş teklifi için aradılar bebeğimi bırakacak kimsem yok eşim bakıcı tutalım annen başında dursun dedi.bu sabah görüşmeye gidecektim çocuğun kahvaltısını aradım(gece annemde kaldık çocukla)verdim sen yedir ben eve gidip giyineyim dedim tamam dedi uzatmış ayaklarını gel ye diyo çocuğa çocuk yerinde duran bir çocuk değil böylemi yedireceksin dedim televizyona bakıyo öyle.çocuğuda götüreyim ozaman dedim gelicekmisin dedim hani dışarda bekler tutar çocuğu diye .faydam olacaksa geleyim diyo.bende bişiy demedim aldım çocuğu çıktım .eşim sabah işten geldi tabi ağlıyorum.ne oldu dedi.annem bakamadı bende gidemedim dedim.oda kızdı baştan söylesene neden ağlıyosun dedi.hadi beraber gidelim dedi gittik ama geç kalmıştık ve adam beni dinlemedi bile toplantıya girdi.ben hakediyormuyum bunları sizce.hem eşimin hem kendi ailemin tutumlarından nefret ediyorum artık

kaynana altınları sen istemeden aldıysa haksızlar tabiki ama kadın kanser ise iyilik sende kalsın samimi olmadan görüş derim ben.ama annene kızamazsın benm annemde umursamaz biri.sonuçta torunuda olsa o çocukla ilgilenmesi gerekn sensin.bence biraz sakin düşünürsen anlarsın :34:

kaynana altınları sen istemeden aldıysa haksızlar tabiki ama kadın kanser ise iyilik sende kalsın samimi olmadan görüş derim ben.ama annene kızamazsın benm annemde umursamaz biri.sonuçta torunuda olsa o çocukla ilgilenmesi gerekn sensin.bence biraz sakin düşünürsen anlarsın :34:

tabiki istemeden düğün gecem mahvoldu sabaha kadar ağladım kavga ettik öyle aldılarçkadın kanser değil eşimin babası kanser...evet bencede haklısın ben doğurdum ben bakmak zorundayım...kreşe kadar işide erteledik zaten...teşekkür ederim

tabiki istemeden düğün gecem mahvoldu sabaha kadar ağladım kavga ettik öyle aldılarçkadın kanser değil eşimin babası kanser...evet bencede haklısın ben doğurdum ben bakmak zorundayım...kreşe kadar işide erteledik zaten...teşekkür ederim

annem mesela ablamın çocuğunu sever öper ama bana getirme ben bakmam der.kadında haklı ne denirki.sıkma canını :34:

Ben gelinligime varana kadar kendim aldim. Dugunde takilan tum takilari (kendi ailemin taktiklari dahil) kv kpye verdim. Saygida da zerre kusur etmedim. Burada okuduklarimi gorunce sanirim ben bir kanatsiz melegim diyorum

canım niye böyle bişi yaptın ki
aferin dediler mi?
gerçekten melek gibi bir kalbin olduğunu düşündüm bende :31:

konu sahibi kv niz ile görüşmemekte en doğru kararı vermişsiniz
ne demek benzemiyor sana yuh yani
boşanmaz sebebidir böyle fitne sokmak
anneniz de belkikv nin hareketlerine kızdığı için eşine karşıda tepkili olabilir
bazen benim annem öyle yapıyor çünkü

aferin dediler mi?

anneniz de belkikv nin hareketlerine kızdığı için eşine karşıda tepkili olabilir

Kimseden aferin beklemek icin bisey yapmam. Kimseden de beklentiye girmem. Iyilik karsiliksiz cikarsiz beklentisiz yapildiginda iyiliktir. Erdem sahibi olmak yeter mutlu huzurlu olmaya. Milletten beklentiye girmeye, 3 kurus paraya, 2 cift lafa dertlenmeye gerek yok. Yoksa boyle dert topici acar durursunuz.

aferin dediler mi?

hem onlara hemde eşime tepkili aslında bazen beni sinirlendiriyor bende anlatıyorum dayanamayıp o zaman oda kinleniyor bendede suç var yani

Kimseden aferin beklemek icin bisey yapmam. Kimseden de beklentiye girmem. Iyilik karsiliksiz cikarsiz beklentisiz yapildiginda iyiliktir. Erdem sahibi olmak yeter mutlu huzurlu olmaya. Milletten beklentiye girmeye, 3 kurus paraya, 2 cift lafa dertlenmeye gerek yok. Yoksa boyle dert topici acar durursunuz.

benim konumda başkalarına laf sokacaksınız diye durumumu 3 kuruş için topik açan çirkef gelin kıvamına sokmayın ....dert topiklerinden sıkılıyosanızda girmeyin okumayın o zaman.tartışacaksanızda başkalarıyla özelden mesajlaşın rica ederim...

Merhaba
Kayınvalide ve kayınpederiniz konusunda çok ama çok haklısınız.
Düğünde takılan altınlar-paralar kadının yani sizin hakkınızdır.
Medeni kanun bile böyle der.Dava etseniz faiziyle geri alırsınız.
Niye kayınpederinizi arıyorsunuz ki?
Hiçbirini aramayın-hiçbiriyle konuşmayın..
Resmen çalmışlar altın ve paralarınızı-bir de teşekkür mü edecektiniz iyi ki çaldınız diye!..
Burada en büyük kusur da eşinizde-hatta bence eşiniz altınlarınızı aldı ve babamlar aldı diye sizi kandırıyor...Kim verir altınlarını ya?

Annenize gelince,anneniz konusunda üzülmeyin.Anneniz sizi büyütmüş,çocuğunuza bakmak zorunda değil...
Çocuk bakmak gönüllü yapılabilecek çok ama çok fedakarlık gerektiren bir olay..Annenizde olsa sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil..
Bundan sebep annenizle aranızı bozmayın...

birisi kanser birisi ülser derken olan sana olur..
anlattıklarından kayınvalidenin normal biri olmadığı belli oluyor
ben böyle diyince alttan al sonuçta anne baba diyorlar ya fitil oluyorum acaip...
ben kin güt demiyorum (ki ben çok kinciyimdir) sana zarar geliyor mu??? hah(!) o zaman ilişiği keseceksin
sonra vay şöyle böyle deme...
kelin merhemi hesabı sana diyorum ama bende aynı durumdayım...
babamla aylardır konuşmuyordum kafam çok rahattı
döndü dolaştı gene barıştı benle
he hıı dedim kapadım telefonu ama tedirginim
küssen olmuyor küsmesen olmuyor ne biliyim zor bu durumlar

Son düzenleme:
birisi kanser birisi ülser derken olan sana olur..
anlattıklarından kayınvalidenin normal biri olmadığı belli oluyor
ben böyle diyince alttan al sonuçta anne baba diyorlar ya fitil oluyorum acaip...
ben kin güt demiyorum (ki ben çok kinciyimdir) sana zarar geliyor mu??? hah(!) o zaman ilişiği keseceksin
sonra vay şöyle böyle deme...
kelin merhemi hesabı sana diyorum ama bende aynı durumdayım...
babamla aylardır konuşmuyordum kafam çok rahattı
döndü dolaştı gene barıştı benle
he hıı dedim kapadım telefonu ama tedirginim
küssen olmuyor küsmesen olmuyor ne biliyim zor bu durumlar

aynen katılıyorum.....nasıl normal olsunki küçük oğluna evimin direği diyor eşimle babası bostan korkuluğu ozaman.kayınpederim kanser diye bankada ne kadar para varsa o küçük oğlunun üstüne geçirmiş adam ölürse biz miras alamayalım diye.tarlaları geçirmiştir yada geçirecektir eminim ama sonumuz toprak anlamıyor..iğrenç bi kadın ya anlatsam ağlarsın..anneyi idare edicez artık senin gibi ne yapayım

Merhaba
Kayınvalide ve kayınpederiniz konusunda çok ama çok haklısınız.
Düğünde takılan altınlar-paralar kadının yani sizin hakkınızdır.
Medeni kanun bile böyle der.Dava etseniz faiziyle geri alırsınız.
Niye kayınpederinizi arıyorsunuz ki?
Hiçbirini aramayın-hiçbiriyle konuşmayın..
Resmen çalmışlar altın ve paralarınızı-bir de teşekkür mü edecektiniz iyi ki çaldınız diye!..
Burada en büyük kusur da eşinizde-hatta bence eşiniz altınlarınızı aldı ve babamlar aldı diye sizi kandırıyor...Kim verir altınlarını ya?

Annenize gelince,anneniz konusunda üzülmeyin.Anneniz sizi büyütmüş,çocuğunuza bakmak zorunda değil...
Çocuk bakmak gönüllü yapılabilecek çok ama çok fedakarlık gerektiren bir olay..Annenizde olsa sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil..
Bundan sebep annenizle aranızı bozmayın...

işte kanser ya mutlu olsun diye aradım ama köpekler gibi pişmanım şuanda eşimde çocuğu görmeden ölürse ben kahrolurum diyo.kızıma bak deden diyorum telefonu uzatıp dede diyor çocuk heeeeeeeeee diye bağırıyo bir dedecim söyle falan böyle şirin bi kelime söyler insan arıyorsun heeee nolduuuu telefon açıyorlar ...annem konusunda haklısınız

Son düzenleme:
Back
X