Ben gelinligime varana kadar kendim aldim. Dugunde takilan tum takilari (kendi ailemin taktiklari dahil) kv kpye verdim. Saygida da zerre kusur etmedim. Burada okuduklarimi gorunce sanirim ben bir kanatsiz melegim diyorum
saf deniyor ona
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gelinligime varana kadar kendim aldim. Dugunde takilan tum takilari (kendi ailemin taktiklari dahil) kv kpye verdim. Saygida da zerre kusur etmedim. Burada okuduklarimi gorunce sanirim ben bir kanatsiz melegim diyorum
Yüzsüzlüğe bak.....altınları aldım ama yine de sıkı fıkı olalım.....terbiyesizler........mümkün olduğunca gorusme bizde de adet boyle dersin
kadın değil kayınpederim kanser.yaşlandım bakamam ben şimdiki çocuklar çok hareketli diyo bende ona güvenip doğurmadım zaten ama bi yemeğini yedirseydide giyip gelseydim birlikte gitseydik o dışarda oyalasaydı kimseden gülmeyince gülmüyor işte yüzün
saf deniyor ona
bilmem,siz daha iyi bilirsinizSaf mı??
Her şeyini aldırana da dalkavuk mu denir o zaman?![]()
teşekkü ederim kötü niyetli değilse bile tavrını anlamıyorumki.eşim beni çalıştırıp paramı yicekmiş .çalışırsam ablamlar beni öldürürmüş kızarlarmış yani
bizim burdada takılan altınları aile alır ben görmedim bana verilmedi hiç sadece takılan set bilezik künye kolaye onlarda ailenin hediyesi vermediler die ben hiç sorun etmedim 1.evlilimde vermek zorundada deiller nedenmi oglunu o yaşına kadar yetiştirip oraya buraya altın takmışlarki dügündede masrafları karşılansın die bunun terbiyesizlikle ne alakası var erkek ailelerine bu kadar düşman olmayın bence yazık bende olmadık hakaret işittim ikinci evlilimde ikinci elim die sahte set bile taktılar napim eşimin ailesİ ömür boyu yüz yüze bakılacak istesekte istemessekte
Bir kere kvalidenin para gözlü olması dur diyebileceğin bir konu. senin yapına bağlı olarak anlama süresi değişebilir.
Ama kadın kansermiş. Yani bu konuda senin kıvam vermen lazım. Biraz daha tolere etmen lazım.
Annen için diyecek bir şey bulamadım. Kvalide bile oğlumun çocuğu der elinden geleni yapar. Annenin karakterinde var demek rahatlık kasti olduğunu sanmıyorum.
teşekkür ederim .ama inan değil görmek sesini bile duymak istemiyorum.bebeğim için bile bu sana benzemiyo oğlum bunda bi iş var diyen bir yaratık bu
kadın değil kayınpederim kanser.yaşlandım bakamam ben şimdiki çocuklar çok hareketli diyo bende ona güvenip doğurmadım zaten ama bi yemeğini yedirseydide giyip gelseydim birlikte gitseydik o dışarda oyalasaydı kimseden gülmeyince gülmüyor işte yüzün
bunu kim söyledi eşinizmi
ablanlar niye seni öldürecekmiş annenmi diyor![]()
evet bacım
kiminin de imtihanı ana babadan oluyor
Allah sabrının karşılığını verir inşallah
Haa orada bir dursun herkes, bu kadar çirkinleşen bir insanla bırak görüşmemeyi, ağzını burnunu kırmıştım o lafı ettiğinde, altın meselesi tartışılabilir ama bunun tartışılacak bir yanı yok, görüşmemekle en doğrusunu yapıyorsun
Çalışma fikrinden vazgeçme, kim ne derse desin. Sonuçta eşin hayat arkadaşın, omuz omuza verip bir yolunu bulursunuz, insanın kendi ailesi de olsa bazen oluyor böyle vurdumduymazlıklar, annenle konuş bence.
ailenizin yaptigi kvnizden daha sacma bende calisiyrm benm de ablamlar var abim var ama asla esin senin parani yiyor demediler hatta bize cok destek.oldular cok yanlis dusunceye sahipler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizim burdada takılan altınları aile alır ben görmedim bana verilmedi hiç sadece takılan set bilezik künye kolaye onlarda ailenin hediyesi vermediler die ben hiç sorun etmedim 1.evlilimde vermek zorundada deiller nedenmi oglunu o yaşına kadar yetiştirip oraya buraya altın takmışlarki dügündede masrafları karşılansın die bunun terbiyesizlikle ne alakası var erkek ailelerine bu kadar düşman olmayın bence yazık bende olmadık hakaret işittim ikinci evlilimde ikinci elim die sahte set bile taktılar napim eşimin ailesİ ömür boyu yüz yüze bakılacak istesekte istemessekte
Şimdi daha iyi anladım. Yani bu durumda sen kvalidenle görüşmek istemiyorsan görüşmezsin. Ben bu konudaki saygı kriterine çok takılı biri değilim. Bazen saygı göstermeyi bile hak etmeyen insanlar olabilir.
Annen için de yapacak bir şey onu da öyle kabul edeceksin.
O zaman ablacıklarına söyle maddi yardımda bulusunlar..![]()
Neden calısmıcakmısısnn hayret biseyy,ne ilginc insanlar varrr![]()