• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kötümüyüm...

Yüzsüzlüğe bak.....altınları aldım ama yine de sıkı fıkı olalım.....terbiyesizler........mümkün olduğunca gorusme bizde de adet boyle dersin

bizim burdada takılan altınları aile alır ben görmedim bana verilmedi hiç sadece takılan set bilezik künye kolaye onlarda ailenin hediyesi vermediler die ben hiç sorun etmedim 1.evlilimde vermek zorundada deiller nedenmi oglunu o yaşına kadar yetiştirip oraya buraya altın takmışlarki dügündede masrafları karşılansın die bunun terbiyesizlikle ne alakası var erkek ailelerine bu kadar düşman olmayın bence yazık bende olmadık hakaret işittim ikinci evlilimde ikinci elim die sahte set bile taktılar napim eşimin ailesİ ömür boyu yüz yüze bakılacak istesekte istemessekte

kadın değil kayınpederim kanser.yaşlandım bakamam ben şimdiki çocuklar çok hareketli diyo bende ona güvenip doğurmadım zaten ama bi yemeğini yedirseydide giyip gelseydim birlikte gitseydik o dışarda oyalasaydı kimseden gülmeyince gülmüyor işte yüzün

Şimdi daha iyi anladım. Yani bu durumda sen kvalidenle görüşmek istemiyorsan görüşmezsin. Ben bu konudaki saygı kriterine çok takılı biri değilim. Bazen saygı göstermeyi bile hak etmeyen insanlar olabilir.
Annen için de yapacak bir şey onu da öyle kabul edeceksin.

O zaman ablacıklarına söyle maddi yardımda bulusunlar.. :19:
Neden calısmıcakmısısnn hayret biseyy,ne ilginc insanlar varrr :53:

teşekkü ederim kötü niyetli değilse bile tavrını anlamıyorumki.eşim beni çalıştırıp paramı yicekmiş .çalışırsam ablamlar beni öldürürmüş kızarlarmış yani

bizim burdada takılan altınları aile alır ben görmedim bana verilmedi hiç sadece takılan set bilezik künye kolaye onlarda ailenin hediyesi vermediler die ben hiç sorun etmedim 1.evlilimde vermek zorundada deiller nedenmi oglunu o yaşına kadar yetiştirip oraya buraya altın takmışlarki dügündede masrafları karşılansın die bunun terbiyesizlikle ne alakası var erkek ailelerine bu kadar düşman olmayın bence yazık bende olmadık hakaret işittim ikinci evlilimde ikinci elim die sahte set bile taktılar napim eşimin ailesİ ömür boyu yüz yüze bakılacak istesekte istemessekte

Ikinci elsn diye mi......yanlış mı algiladım aceba......senin adina üzüldüm.,....benim kv ve kp dünya tatlisı insanlardi.....böyle birşey söz konusu bile olmadı.........hesabı yanlıs yapiyorsunuz........altinları bundan sonra sizin dagıtmaniz gerekiyor....hakkınızda hayırlisı olsun

Bence pes etme bakici tut bazen el daha iyi oluyor altinlatlri alan kayinvalideye de mesafeni koy hayir gelmez yeni evlilerin altinlarini alanlardan

Bir kere kvalidenin para gözlü olması “dur” diyebileceğin bir konu. senin yapına bağlı olarak anlama süresi değişebilir.
Ama kadın kansermiş. Yani bu konuda senin kıvam vermen lazım. Biraz daha tolere etmen lazım.
Annen için diyecek bir şey bulamadım. Kvalide bile oğlumun çocuğu der elinden geleni yapar. Annenin karakterinde var demek rahatlık kasti olduğunu sanmıyorum.

evet cnm anne bu kasti yaparmı. benim annemde çocuğuma baktı. o da çok rahattır. yeme içme olsun giyim kuşam olsun dışarı bırakma olsun salar hiiiç umursamazdı. lakin herkesin bir yapısı var. hem çocuma baktırıp hemde şöyle bak böyle bak diyemem. o gönlünce büyütür.

sadece çocuğu salıp nerde olduğunu bilmeyince geriliyor insan

ailenizin yaptigi kvnizden daha sacma bende calisiyrm benm de ablamlar var abim var ama asla esin senin parani yiyor demediler hatta bize cok destek.oldular cok yanlis dusunceye sahipler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim .ama inan değil görmek sesini bile duymak istemiyorum.bebeğim için bile bu sana benzemiyo oğlum bunda bi iş var diyen bir yaratık bu

Haa orada bir dursun herkes, bu kadar çirkinleşen bir insanla bırak görüşmemeyi, ağzını burnunu kırmıştım o lafı ettiğinde, altın meselesi tartışılabilir ama bunun tartışılacak bir yanı yok, görüşmemekle en doğrusunu yapıyorsun

Çalışma fikrinden vazgeçme, kim ne derse desin. Sonuçta eşin hayat arkadaşın, omuz omuza verip bir yolunu bulursunuz, insanın kendi ailesi de olsa bazen oluyor böyle vurdumduymazlıklar, annenle konuş bence.

kadın değil kayınpederim kanser.yaşlandım bakamam ben şimdiki çocuklar çok hareketli diyo bende ona güvenip doğurmadım zaten ama bi yemeğini yedirseydide giyip gelseydim birlikte gitseydik o dışarda oyalasaydı kimseden gülmeyince gülmüyor işte yüzün

evet bacım
kiminin de imtihanı ana babadan oluyor
Allah sabrının karşılığını verir inşallah

Haa orada bir dursun herkes, bu kadar çirkinleşen bir insanla bırak görüşmemeyi, ağzını burnunu kırmıştım o lafı ettiğinde, altın meselesi tartışılabilir ama bunun tartışılacak bir yanı yok, görüşmemekle en doğrusunu yapıyorsun

Çalışma fikrinden vazgeçme, kim ne derse desin. Sonuçta eşin hayat arkadaşın, omuz omuza verip bir yolunu bulursunuz, insanın kendi ailesi de olsa bazen oluyor böyle vurdumduymazlıklar, annenle konuş bence.

yanımda olsaydı saldırırdım kesin ama yoktu telefonda söyledi bende duydum.sanırım kreş yaşına kadar çalışmayacağım herhangi bir bakıcıya emanet edeceğimi sanmıyorum .kşmseye güvenemiyorumki.ama ilerde kesin çalışırım

ailenizin yaptigi kvnizden daha sacma bende calisiyrm benm de ablamlar var abim var ama asla esin senin parani yiyor demediler hatta bize cok destek.oldular cok yanlis dusunceye sahipler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizde destek falan yok .maalesef tam tersi bi durum daha ben alır taşırım annemin evine gelince yiyip içiyoruz diye.öyle yarım ağızla alma falan der.istemem yan cebime koy anlayacağın.geçen fıstık azalmış ben alırım kızımda yiyor dedim senin kendi evinde yok kendine al önce diyo bana.halbuki kavanozum dolu .hep bi aşağılama hali var

nereli olduğunu sorsam ayıp olurmu acaba

Şimdi daha iyi anladım. Yani bu durumda sen kvalidenle görüşmek istemiyorsan görüşmezsin. Ben bu konudaki saygı kriterine çok takılı biri değilim. Bazen saygı göstermeyi bile hak etmeyen insanlar olabilir.
Annen için de yapacak bir şey onu da öyle kabul edeceksin.

tüm harfleri çok doğru yazdıklarınızın

O zaman ablacıklarına söyle maddi yardımda bulusunlar.. :19:
Neden calısmıcakmısısnn hayret biseyy,ne ilginc insanlar varrr :53:

asla bulunmazlar.çocuk için bişiyler alırlar sürekli ama asla bize para vermezler eşim sezonluk çalışıyor kışın iş yok çalışmıyor ben çalışırsam heten yayarmış

Back
X