Geçmişte yaşama, önündeki hayata bak. Hayatta bir şekilde herkes her şeylerle sınanıyor.bir erkek tarafından kullanılan var mı? aldatılan? kötü şeyler yaşatıp hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam eden insanlar hep öyle mi devam ediyor? olan bize oldu ve bitti mi ilahi adalet ya da karma yok mu eden bulur mu buluyor mu? tecrübeleriniz varsa paylaşır mısınız sanırım biraz içim rahatlasın istiyorumsorsanız herkes kendini iyi ilan ediyor
ilahi adalet vs yok o nereden çıktı bilmiyorum herkesin dilinde işte,siz kendi işinizi sağlama alacaksınız,fazla güven,gereğinden fazla taviz insanı bu hale getirir,kimseyi idare etmek,sabretmek yada tahammül etmek zorunda değilsiniz,ilişkinin başında zaten karakter belli eder kendini,bu tip insanlardan uzak durmakta fayda var,ilahi adalet yada kadercilik yerine şöyle yapın,dünyaya bir kez geliyorsunuz o yüzden hızlı bir şekilde arkanızda bırakıp yeni bir sayfa açın,kim cezasını çekti kim ne yaptı siz boşverin,hayatınızı yaşayın,tekrarı yok bu yaşamınızın.bir erkek tarafından kullanılan var mı? aldatılan? kötü şeyler yaşatıp hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam eden insanlar hep öyle mi devam ediyor? olan bize oldu ve bitti mi ilahi adalet ya da karma yok mu eden bulur mu buluyor mu? tecrübeleriniz varsa paylaşır mısınız sanırım biraz içim rahatlasın istiyorumsorsanız herkes kendini iyi ilan ediyor
Nasıl bir şey peki cidden merak ediyorum ilahi adalet nasıl işliyorHanımlar sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama ilahi adalet demet akalın şarkılarındaki gibi bir şey değil
Valla benim seneler oldu ilahi adalet işlemediği gibi sonra ki gelenler de daha beter çıktı.Kesinlikle. Yaklaşik 10 sene.
Ben bu kişiyi unutmuştum bile. Yani ondan sonra cok cok mutlu oldum. Evlendim, cocuk sahibi oldum ve bu kişiyi saniye bile düşünmedim. Cat diye arkadaş dedikodu tarzinda bana bu olayi anlatdi. Anlatan arkadaş benim ne yaşadiğimi bilmiyordu bile.
yaşananlar travma olduğu için geçmiş hiç olmamış gibi davranmaya çalışsamda olmuyor. hiç acımadan can yakan insanlar hiçbişey olmamış gibi mutlularben artık ilahi adaletin olduğunu düşünmüyrum varsa da çok geç işliyor, anlamı kalmıyor. hayatını yaşadıktan sonra aldatan yada kullanan her neyse, çok zaman geçtiğinde ilahi adaletin işlemesi bir işe yaramıyor malesef. o yğzden ben inanmıyorum.
sende hayatına devam edeceksin geçmişe bakmayacaksın.
evet öyleler malesef.yaşananlar travma olduğu için geçmiş hiç olmamış gibi davranmaya çalışsamda olmuyor. hiç acımadan can yakan insanlar hiçbişey olmamış gibi mutlular
Kesinlikle. Yaklaşik 10 sene.
Ben bu kişiyi unutmuştum bile. Yani ondan sonra cok cok mutlu oldum. Evlendim, cocuk sahibi oldum ve bu kişiyi saniye bile düşünmedim. Cat diye arkadaş dedikodu tarzinda bana bu olayi anlatdi. Anlatan arkadaş benim ne yaşadiğimi bilmiyordu bile.
işte bunu anlamıyorum bende kötülük yapanlar mutluİlk sevgilim beni aldattığı kadınla evlendi işlerini buyuttude buyuttu 2 çocuğu oldu onlarda büyüdü onun yüzünden çok bocaladim çok yanlış yaptım kimseye guvenemedim iyi insanları harcadım olan bana oldu gittim yıllar sonra birini sevdim evlendim boşanıyorum yani bilemedim benim karmam mi beni buldu günahların bedeli odeniyorsa neden tek ben ödüyorum değişik şeyler
Aynı konu değil de başka sıkıntılarımdan yola çıkarak yorum yapıyorumbir erkek tarafından kullanılan var mı? aldatılan? kötü şeyler yaşatıp hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam eden insanlar hep öyle mi devam ediyor? olan bize oldu ve bitti mi ilahi adalet ya da karma yok mu eden bulur mu buluyor mu? tecrübeleriniz varsa paylaşır mısınız sanırım biraz içim rahatlasın istiyorumsorsanız herkes kendini iyi ilan ediyor