• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü Okul Yüzünden İş Bulamıyorum

Kız üni boyunca koca aramaktan başka ne yaptın? Azıcık kişisel gelişimine önem verseydin seni de kaparlardı 😔
haydi iş konusunda universiteni sucladin,bari kocayı bulsaydin...
En azından birinden büte kalmasaydin 🤷
Birinden başarılı olsaydın..

Kocaeli taşraymış 🤣🤣🤣 he gülüm he. Kuzenim de orada müh okuyordu. Gayet de güzel yerde staj yaptı. Sorunu kendinizde arayın.
42 yaşındayım,şu halimle gitsem en az on tane staj yeri bulurum kendime.Kocaeli Türkiye sanayisinin nereden baksanız %70'lik kismini ayakta tutan bir şehir.Adı üstünde sanayi kenti ya😃.

42 yaşındayım,şu halimle gitsem en az on tane staj yeri bulurum kendime.Kocaeli Türkiye sanayisinin nereden baksanız %70'lik kismini ayakta tutan bir şehir.Adı üstünde sanayi kenti ya😃.
Kocaeli'nde staj yeri bulamamayı başarmış ciddi ciddi, vay be.

Erkek kardeşim Kocaeli den mezun süper maaşla özel bir sirkette çalışıyor.Okurken ingilizce sini kurslara giderek gelistirdi.Sorunsuz bilgisayar kullanır, programlara hakimdir.
pes etmeyin kendinizi gelistirin.is için Aranilan kişinin yetkinliklerine bakın.Cevaplarken bu yönlerinizi ön plana cikartin.Bol sanslar

taşradan hallice bir yerde okuduğum için staj asla bulamıyorum.
nereye cv yollasam olumsuz
girmediğim mülakat kalmadı sonuç yok.
geçen itüye uğradım kampüa efso şirkeler kapış kapış öğrenci alıyorlardı.
kocaeli gibi bir okulda boşuna yıllarımı harcaadım
Bende kocaeli mezunuyum ve şehirdeki en iyi yerlerde staj yaptım çalıştım. Şimdide yüksek lisans yapıyorum. Bütün arkadaşlarımda iş buldular. Bence siz taşradan hallice bir yer görmemişsiniz hiç 😂 ayrıca madem öyle üniversite sınavına biraz daha çok çalışsaydınız madem.

Son düzenleme:
Abim iyi bir firmada insan kaynakları uzmanı bir gün dedim ki abi işe alırken hangi okul mezunu olduğuna bakıyor musunuz hayır dedi kendini ifade edişine, işi yapabilecek kapasitede olup olmadığına bakıyoruz demişti.

Siz bugüne kadar ayağı yere basmayan sevgili hikayeleri yazıp durdunuz şimdi aklınıza okulunuz geldi şayet sevgili bulmak için harcadığınız eforu eğitiminiz için harcasaydınız herşey bambaşka olabilirdi

Kocaeli Üni. Istanbul'dan sonra 2.nci sırada gelir. MYO mu okudun sen, 2 yillik dandik bir bölüm okuduysan iş bulmak zor. Lisans mezunu olup,full donanımlı olanlar da açıkta kalabiliyor şu devirde. Kaldı ki sen staj yeri arıyorsun. Ilk denemede pes edersen işin zor
Yok koku sahibi o esnada başka işlerle meşguldü. Staj için toplantılara bile katılmadı. Hocalar yer buluyordu tenezzül etmedi. Son anda ortada kaldı.

Back