- Konu Sahibi sevgideniz
-
kızlar işiniz çok zor gerçekten..
ancak bi gözlemimi paylaşmak isterim.. gördüğüm kadarıyla türk çocukları doyumsuz, şımarık ve ukala oluyo.. yabancılarda aynı şeyi görmüyorum.. çocuk her an her koşulda ilgi alaka görmeye o kadar alışıyo ki ona her şey mübah oluyo.. gördüğüm yabancıların çocukları da gayet çocuk gibiydi ama böyle bi ukalalık ve şımarıklığa sahip değiller.. ve girdikleri her yeri talan etmiyolar, söz dinliyolar ve daha kontrollüler..
allah sabır versin.. ama biraz kızmanın da sakıncası yok artısı var bence..
kızlar işiniz çok zor gerçekten..
ancak bi gözlemimi paylaşmak isterim.. gördüğüm kadarıyla türk çocukları doyumsuz, şımarık ve ukala oluyo.. yabancılarda aynı şeyi görmüyorum.. çocuk her an her koşulda ilgi alaka görmeye o kadar alışıyo ki ona her şey mübah oluyo.. gördüğüm yabancıların çocukları da gayet çocuk gibiydi ama böyle bi ukalalık ve şımarıklığa sahip değiller.. ve girdikleri her yeri talan etmiyolar, söz dinliyolar ve daha kontrollüler..
eski jenerasyonu bilmem ama yeni jenerasyonda gördüğüm ufak çocukların çok çok büyük çoğunluğu böyle..çok yanlış bir genelleme olmuş.
cooooooooook yanlis bir tespit........ahhhhhh o yabancilarin cocuklarinda ne psikolojik cökuntuler var bir bilseniz psikologlardan dinleseniz neler var 5. sinifta bir cocuk siniftan atlayip intihar etmis....bizlerdeki sicaklik hickimsede yok...almanlar bile turk psikologlarina basvuruyoooo.....yazik yaaa edep yok haya yok bunlarda cocuklarin yaninda herseyi yapiyorlar coooook yaziiikkkkkızlar işiniz çok zor gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?