Kötü kalpli bir insanım

Niye taksınlar niye önemsesinler ki seni? Sen kendini bir et parçası olarak görüyorsun, onlar da seni öyle görüyorlar doğal olarak.

Bu kafayla önemsemezler tabii.
Sekse bakışınız çarpı. Kullanma olarak görüyorsunuz. Zevk almadığınız halde adamları tutmak için kullanıyorsunuz. Anlamıyorlar mıdır sizce? Zaten sadece seks yaptığın bir insanı da önemsemezsin. Hayatındaki insanda ten uyumu ararsın evet, iyi bir seks hayatı da istersin. Ama bunlar kadar sohbeti açsın, eğlenceli olsun, yanında sıkılmayayım, dolu olsun da istersin.
Siz kafayı o kısımda çalıştırmıyorsunuz. Muhabbetiniz açmıyor muhtemelen bir yerde sıkılıp gönderiyorlar.
Yani bu kafayla zor sizin

Sen kendi değerini cinsel olarak arzulanmak ile endeksliyorsun, onlar da sana istediğin değeri veriyor zaten , ne eksik ne fazla, ee?

Onların üreme sistemi iyi çalışıyor benimki neden iyi çalışmıyor ?
Çalışsa ne olacak Ferhans çocuk mu doğuracaksın yoksa keyfi hamile kalıp kalıp kürtaj mı olacaksın? Üremek şuan hayatının neresinde senin tam olarak?
İnsanı deli edersin cidden.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum,ben elendim.

Allah şifa versin zor

Gerçekten eskiler hem performans hem de hamilelik oranı açısından nedense daha iyiymiş.şimdi kaç kadın korunmamasına rağmen 10, 15 defa hamile kalabiliyor.ben de çözemedim
Alakası yok son yıllarda nefes aldığımız hava, içtiğimiz su, beslendiğimiz besinler yediğimiz ekmekte bile, her şeyde yığınla katkı maddesi var. Doğal beslenme diye bişey kalmadı. Her şey katkılı her şey zararlı. Bu da ister istemez insan sağlığını etkiliyor, üreme konusundaki zayıflaşma nedeni bu.

Bu üye muhtemelen troll. Yani erkek merkek değil, gerçek bir kadın ama buraya böyle garip yorumlar yazıp dikkat çekme çabası içinde olan biri. Muhtemelen bomboş bir hayatı var kendini böyle saçmalıklarla tatmin ediyor. Dikkat ettiyseniz kimse ile kavgaya girmiyor, ban yediğine pek şahit olmadım. Eğer sahiden dediği gibi biri olsa illa ki bi yerde sinirlenir birileriyle kavga eder, kendini savunmak isterken kalp kırar bu kadar sakin kalamazdı. Yani burada herkesin hoşuna gitmeyen yorumları olan kudra mesela ilk aklıma gelen, haftada bir falan mutlaka ban yiyor. Neden çünkü gerçek bir insan ve yeri geliyor sinir olup tartışmaya giriyor ve haliyle banlanıyor bir süreliğine.

Ben de çok banlanıyorum bu meselede objektif kalacağıma ve kendi konumda insanlara tepki göstermeyeceğime kendime söz verdim çünkü.insanlar benim için yorum yapıyor sonuçta.

Oncelikle lincliyorum hahaha seklinde dusunmeyi birakabilirsiniz sonra size gore cirkin kadinla evlenen erkekleri gorunce yoklukta vs diye dusunuyormussunuz ya size gore "cirkin" o ,yoksa adam cok begeniyor evlendigine gore cekim de var ...sizin egonuzu kirmaniz lazim

Ben de çok banlanıyorum bu meselede objektif kalacağıma ve kendi konumda insanlara tepki göstermeyeceğime kendime söz verdim çünkü.insanlar benim için yorum yapıyor sonuçta.
Tepkinizi vermezseniz açtığınız konunun ne anlamı kalıyor o zaman ? Bu şekilde ciddiye alınmazsınız.

Tedavi ol diyeceğim lakin kötü kalplilik için bir tedavi yok sana diyecek bir lafta yok. Kıskanmaya devam et bence sen nasıl olsa bir gün ömrün vefa etmeyecek kıskanmaya

Tam 3 kez tekrardan okudum Ağzım bi karış açık kaldı
Bu arada sizede geçmiş

Öncelikle gidip anne babanıza ya da sizi her kim büyüttüyse çocukken size zerre kadar sevgi vermedikleri için artık onlarla görüşmek istemediğinizi söyleyin. Bugünkü kişiliğinizin temeli çocukluktan atılmış olmalı ve gerçekten çok sevgisiz yetiştirildiğinizi düşünüyorum. Ama bu durumun psikolojik tahlilini yapacak olan kişi ben değilim, gidip profesyonel bir destek almalısınız. Sizin adınıza üzüldüm hayatta herkesten daha güzel bir kadın vardır, hepimizinkinden daha güzel bir cinsel hayat ya da başka türlü ilişkiler vardır ama siz bunları düşününce ya da şahit olunca kıskançlıktan çatlıyorsunuz. Hiç sağlıklı bir durum değil hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…