Eee doğru söylüyorsunuz.belki de kötü değil kompleksliyim.Bir de her msj ı beğeniyosun. Hayatımda bu kadar ponçik bir kötü görmemiştim.
Niye taksınlar niye önemsesinler ki seni? Sen kendini bir et parçası olarak görüyorsun, onlar da seni öyle görüyorlar doğal olarak.Zorla neden yapsinlar ki.buralardaki konularda birbirinden hoşlanmayan kişiler aynı evin içinde aylarca hatta yıllarca birbirine dokunmamış olabiliyor.bence biz fazla kötü düşünüyoruz eskiler hakkında.
Önemsenmek istiyorum.olay bu.kimse beni takmıyor.
Bu kafayla önemsemezler tabii.Zorla neden yapsinlar ki.buralardaki konularda birbirinden hoşlanmayan kişiler aynı evin içinde aylarca hatta yıllarca birbirine dokunmamış olabiliyor.bence biz fazla kötü düşünüyoruz eskiler hakkında.
Sen kendi değerini cinsel olarak arzulanmak ile endeksliyorsun, onlar da sana istediğin değeri veriyor zaten , ne eksik ne fazla, ee?Zorla neden yapsinlar ki.buralardaki konularda birbirinden hoşlanmayan kişiler aynı evin içinde aylarca hatta yıllarca birbirine dokunmamış olabiliyor.bence biz fazla kötü düşünüyoruz eskiler hakkında.
Sadece çocuk için evlenen bir barzoyla mutlu olur. Tam barzoların aradığı tip kadın.Niye taksınlar niye önemsesinler ki seni? Sen kendini bir et parçası olarak görüyorsun, onlar da seni öyle görüyorlar doğal olarak.
Valla b
evet para, mal ,mülk, aile ,arkadaş hiçbirini tınlamıyorum.yeter ki cinsel bir mesele, erkek arkadaş, koca meselesi olmasın.
Çalışsa ne olacak Ferhans çocuk mu doğuracaksın yoksa keyfi hamile kalıp kalıp kürtaj mı olacaksın? Üremek şuan hayatının neresinde senin tam olarak?Onların üreme sistemi iyi çalışıyor benimki neden iyi çalışmıyor ?
Allah şifa versin zorMerhaba.beni zaten bilenler biliyor.insanların linç ihtiyacını tek başıma karşılıyorum resmen sitedeyıllar yılı aşamadığım sorunum kıskançlık.kendimi insanlardan hem üstün buluyorum hem de kıskanıyorum.özellikle eşi, partneri istekli olan insanları.haa bende yok olarak algılanmasın.benim hayatımda da fazla fazla istekli partnerler oldu ama nedense başkasından duyunca sinir ve kıskançlık basıyor.biri mesela kocam çok istekli, en az iki günde bir yapıyor, ilişkimiz çok yolunda dese bile sinirleniyorum.stres basıyor.en sevdiğim konular isteksiz koca konuları.zaten burada da sık sık böyle olduğum için linçleniyorum.sanki bazı şeyler bana özel olmalı.bir türlü doymuyorum.sevgilim, partnerim varken bile bundan ayrılırsam da başkasını hemen bulabilir miyim diye strese giriyorum.karşımdaki insana da yeterince saygı duymuyorum.sırf diğer kadınlardan aşağı kalmama yarışı gibi düşünüyorum.bir dönem cinsel hayatım olmasa aşağılık kompleksine giriyorum.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum.bu kadınla birlikte olacak kadar yoklukta mısınız falan diyorum içimden.neden bu kadar kötü kalpliyim.bazen telkinlerle iyi düşünüyorum ama sonra yine eski tas eski hamam.kötü biri olmaktan nasıl kurtulabilirim? Düşünce sistemini kalıcı olarak değiştirmenin bir yolu var mı ?
Alakası yok son yıllarda nefes aldığımız hava, içtiğimiz su, beslendiğimiz besinler yediğimiz ekmekte bile, her şeyde yığınla katkı maddesi var. Doğal beslenme diye bişey kalmadı. Her şey katkılı her şey zararlı. Bu da ister istemez insan sağlığını etkiliyor, üreme konusundaki zayıflaşma nedeni bu.Gerçekten eskiler hem performans hem de hamilelik oranı açısından nedense daha iyiymiş.şimdi kaç kadın korunmamasına rağmen 10, 15 defa hamile kalabiliyor.ben de çözemedim
Ben de çok banlanıyorumBu üye muhtemelen troll. Yani erkek merkek değil, gerçek bir kadın ama buraya böyle garip yorumlar yazıp dikkat çekme çabası içinde olan biri. Muhtemelen bomboş bir hayatı var kendini böyle saçmalıklarla tatmin ediyor. Dikkat ettiyseniz kimse ile kavgaya girmiyor, ban yediğine pek şahit olmadım. Eğer sahiden dediği gibi biri olsa illa ki bi yerde sinirlenir birileriyle kavga eder, kendini savunmak isterken kalp kırar bu kadar sakin kalamazdı. Yani burada herkesin hoşuna gitmeyen yorumları olan kudra mesela ilk aklıma gelen, haftada bir falan mutlaka ban yiyor. Neden çünkü gerçek bir insan ve yeri geliyor sinir olup tartışmaya giriyor ve haliyle banlanıyor bir süreliğine.
Tepkinizi vermezseniz açtığınız konunun ne anlamı kalıyor o zaman ? Bu şekilde ciddiye alınmazsınız.Ben de çok banlanıyorumbu meselede objektif kalacağıma ve kendi konumda insanlara tepki göstermeyeceğime kendime söz verdim çünkü.insanlar benim için yorum yapıyor sonuçta.
Tam 3 kez tekrardan okudum Ağzım bi karış açık kaldıToplu tecavüzden zor kurtulduğumu yazdığımda bana "vay arkadaş, o kadar seksisin demek, şimdi de bu kadar popüler misin" demiştin, onu unutamıyorum.
Anladığım kadarıyla seks, ilişkiler, dış görünüş vs konularını takıntı haline getirmişsin. Hayatta başka şeylerin de olduğunun farkında değilsin. Senin kötülüğün kimseye dokunmaz, güler geçerler. Bu düşünce yapısıyla kendine zarar verirsin sadece.
giriyorum.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum
Öncelikle gidip anne babanıza ya da sizi her kim büyüttüyse çocukken size zerre kadar sevgi vermedikleri için artık onlarla görüşmek istemediğinizi söyleyin. Bugünkü kişiliğinizin temeli çocukluktan atılmış olmalı ve gerçekten çok sevgisiz yetiştirildiğinizi düşünüyorum. Ama bu durumun psikolojik tahlilini yapacak olan kişi ben değilim, gidip profesyonel bir destek almalısınız. Sizin adınıza üzüldüm hayatta herkesten daha güzel bir kadın vardır, hepimizinkinden daha güzel bir cinsel hayat ya da başka türlü ilişkiler vardır ama siz bunları düşününce ya da şahit olunca kıskançlıktan çatlıyorsunuz. Hiç sağlıklı bir durum değil hiçMerhaba.beni zaten bilenler biliyor.insanların linç ihtiyacını tek başıma karşılıyorum resmen sitedeyıllar yılı aşamadığım sorunum kıskançlık.kendimi insanlardan hem üstün buluyorum hem de kıskanıyorum.özellikle eşi, partneri istekli olan insanları.haa bende yok olarak algılanmasın.benim hayatımda da fazla fazla istekli partnerler oldu ama nedense başkasından duyunca sinir ve kıskançlık basıyor.biri mesela kocam çok istekli, en az iki günde bir yapıyor, ilişkimiz çok yolunda dese bile sinirleniyorum.stres basıyor.en sevdiğim konular isteksiz koca konuları.zaten burada da sık sık böyle olduğum için linçleniyorum.sanki bazı şeyler bana özel olmalı.bir türlü doymuyorum.sevgilim, partnerim varken bile bundan ayrılırsam da başkasını hemen bulabilir miyim diye strese giriyorum.karşımdaki insana da yeterince saygı duymuyorum.sırf diğer kadınlardan aşağı kalmama yarışı gibi düşünüyorum.bir dönem cinsel hayatım olmasa aşağılık kompleksine giriyorum.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum.bu kadınla birlikte olacak kadar yoklukta mısınız falan diyorum içimden.neden bu kadar kötü kalpliyim.bazen telkinlerle iyi düşünüyorum ama sonra yine eski tas eski hamam.kötü biri olmaktan nasıl kurtulabilirim? Düşünce sistemini kalıcı olarak değiştirmenin bir yolu var mı ?