Kötü kalpli bir insanım

Sabahtan beri takip ediyorum istisnasız muhafazakar gördükleri anda beğenmedime abanıyorlar. Mesajın içeriği önemli değil.

Kendilerini “baskıcı muhafazakar” olarak gördükleri için tepki veriyorlardır belki, bilemeyiz

İçten içe kutsaliyet anlamı yükleme ya. Zannediliyor ki yorum gelince hakaret edildi ya da kendilerine saygısızlık yapıldı. Olayı değerlendirme ve sonuç kısmında gözler kör, kulaklar sağır. O ayrı.

Sadece cinsellik konusunda aşırı kıskançlık duymanız garip. Yaşadığınız ilişkilerden kaynaklı olabilir belkide. Yani hayatınıza biri girmiştir. Her konuda çok iyi bir birliktelik yaşamışsınızdır. Ama sonrakilerin hiçbirisi onun kadar iyi olmamıştır gibi...

Bu mesajın nesi beğenilmemis?

Yok, ben sırf acaba hamile kalabiliyor muyum diye merak ederek korunmayabileceğini düşünüyorum. Derdi evlilik olmayabilir yani.
Ama aşkım adam istemedi diye istemeye istemeye aldırdı çocuğu. Adam evlenmiyor, çocuğu kabul etmiyor diye aldırdı.

[
Bu nasıl Bi tapınma ya tövbe est. Kendin de dahil bütün kadınlara düşman gibisin. Çok ağır Bi taciz tecavüz travman olabilir mi küçükken yaşadığın.
Bence tecavüze falan uğramadı. Çünkü nasıl bir şey olduğundan haberi yok . Haberi olsa çok iyi bir şey sanmaz, beğenilme alameti olarak görmez. O korkuyu, can kaygısını bir kere tatsaydı anlardı, partneri ile fantezisini yapmaya benzemediğini görürdü.

Ne bileyim belki ondan bu kadar anormal şeyler düşünüyordur dedim hatırlamadığı Bi travması falan varsa . Ciddi anlamda psikolojisi bozuk.

Beyin nakli önerebilirdim ama bildiğim kadarı ile henüz mümkün değil. Yani düşünceleriniz kolay kolay değişmez.

Allah kalbinize gore versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…