Eee sadece kadınlara ten uyumu yok ki erkeklere de var.neden hep sadece kadınlar sevmiyormuş diye düşünüyoruz?.erkekler robot mu ki ? Ya da severek yapmadıklarını nereden biliyoruz ki ?ben geçmiş hakkında düşünürken mesela şeyi düşünüyorum hep bazı büyüklerimde 13er-15er doğum var benim ailemde, aileler çok kalabalık, bu kadar insan 1 çadırda 1 çelkide (derme çatma ev) yaşarken nasıl sevişmişler, hayret ederim hep.
ha bizimkiler çooook çocuk sever. anneannem 11 tane doğurmuş arada eşi askere filan gitmiş mesela 5 sene doğumu olmamış. bir arada dursalar bi 11 daha doğururdu. hiç hastalanmadan, çökmeden, idrar tutamama vs sorunu olmadan, ayaküstü öldü, 80 küsür yaşında. ben o yaşam enerjisini, içindeki o sevgiyi, o dirayeti o (bana sonsuz gibi gelen) sebatı görüyorum mesela geçmişe bakınca.
şu konuda hak veriyorum evet, biz " ten uyumu, aşk falan diye kendimizi paralıyoruz" evet, sanmıyorum o kadınlara soran olduğunu ya da onların bizim kadar aşk meşk düşündüğünü.
o zaman sevişmek yemek içmek kadar sıradan, hissiz birşeymiş. karın doyurmak için yemek yemek gibi. uyumadan bi posta sevişiyorlarmış işte...ama bu "çatır çatır sevişiyorlarmış" demek değil ki...öyle çatır çatır sevişebilecek, erkekten talep edebilecek, tatmin olmazsa bozulacak filan o kadınlar? daha neler...
iyi ki ten uyumunu iyi ki aşkı biliyoruz yahu. hadi bu devirde herkesi kıskandın o kadıncağızları da kıskanma bari.
Teşekkür ederim.Allah kalbinize gore versin.
Teşekkür ederim.Allah kalbinize gore versin.
Ben de troll olmamı umuyorum ama gerçeğim maalesefDoğurmayacağı halde hamile kalmak için uğraşan, onda da birkez kalabildim diye üzülebilecek kadar kafası uçmuş bir Ferhans, her düşüncen, hareketin diğerinden beter. Korkutucu geliyorsun bana artık.
Troll olmanı umuyorum.
Onların üreme sistemi iyi çalışıyor benimki neden iyi çalışmıyor ?Bu hamilelik meselesinden herşeyi kontrolsüzce yaşayabilecek durumda olduğu su götürmez bir gerçek. Kontrolsüz yaşamanın sonu iyi bitmez dediğin gibi.
Eski zamanda yaşayıp çok doğuran kadınları da o yüzden kıskanıyor demek ki. Kendi korunmasız ilişkilerine rağmen bir kere hamile kalabilmiş. Acısı büyük.
Evet çok iyi anlamışsın beni.buradaki kadınların zekasına hayranım.Sen kendine bir hikaye yaratıp oynayacağını sanıyorsun. Burda kendini eleştiren, bakın ben ne kötü biriyim diyen bir 'kötü karakter' olmak istiyorsun. Ama ipin ucu kaçıyor değil mi? Asıl sorunun travmaların sebep olduğu sıkışmışlık ve değersizlik olduğunu içten içe biliyorsun. Cinsellik senin için bir araç. Salt sevilmek seçilmek istiyorsun içten içe. Kıskandığın şey bu. Tecavüz için bile seçilmek gerekir değil mi? Sana bu iğrenç şey bile çekici geliyor? Değeri dışarda arıyorsun. Yazık, kaybolmuşsun. "Popüler kız" takıntın var değil mi?Eğer erkek değilsen üstte yazdığım her şey senin için geçerli.
Yalnız ten uyumu dediğimiz olay karşılıklı ya hani. Kadının teni uydu erkeğinki uymadı hay allah gibi bir durum mu var sanıyorsunuz anlamadım ki. Feromonlar falan filan var hani.Eee sadece kadınlara ten uyumu yok ki erkeklere de var.neden hep sadece kadınlar sevmiyormuş diye düşünüyoruz?.erkekler robot mu ki ? Ya da severek yapmadıklarını nereden biliyoruz ki ?
Tecavüz fantezisi de olabilirBence tecavüze falan uğramadı. Çünkü nasıl bir şey olduğundan haberi yok . Haberi olsa çok iyi bir şey sanmaz, beğenilme alameti olarak görmez. O korkuyu, can kaygısını bir kere tatsaydı anlardı, partneri ile fantezisini yapmaya benzemediğini görürdü.
Fantezisini yapmaya benzemez gerçeği diyorum .Tecavüz fantezisi de olabilir
Biz de sana hayranız beybisuEvet çok iyi anlamışsın beni.buradaki kadınların zekasına hayranım.
Ablam sen paralel evrenden mi geldin?Zorla neden yapsinlar ki.buralardaki konularda birbirinden hoşlanmayan kişiler aynı evin içinde aylarca hatta yıllarca birbirine dokunmamış olabiliyor.bence biz fazla kötü düşünüyoruz eskiler hakkında.
Uzun vadeli destek almanız gerektiğini düşünüyorum. Böyle kendinize ne kadar zarar verdiğimizin farkında mısınız?Merhaba.beni zaten bilenler biliyor.insanların linç ihtiyacını tek başıma karşılıyorum resmen sitedeyıllar yılı aşamadığım sorunum kıskançlık.kendimi insanlardan hem üstün buluyorum hem de kıskanıyorum.özellikle eşi, partneri istekli olan insanları.haa bende yok olarak algılanmasın.benim hayatımda da fazla fazla istekli partnerler oldu ama nedense başkasından duyunca sinir ve kıskançlık basıyor.biri mesela kocam çok istekli, en az iki günde bir yapıyor, ilişkimiz çok yolunda dese bile sinirleniyorum.stres basıyor.en sevdiğim konular isteksiz koca konuları.zaten burada da sık sık böyle olduğum için linçleniyorum.sanki bazı şeyler bana özel olmalı.bir türlü doymuyorum.sevgilim, partnerim varken bile bundan ayrılırsam da başkasını hemen bulabilir miyim diye strese giriyorum.karşımdaki insana da yeterince saygı duymuyorum.sırf diğer kadınlardan aşağı kalmama yarışı gibi düşünüyorum.bir dönem cinsel hayatım olmasa aşağılık kompleksine giriyorum.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum.bu kadınla birlikte olacak kadar yoklukta mısınız falan diyorum içimden.neden bu kadar kötü kalpliyim.bazen telkinlerle iyi düşünüyorum ama sonra yine eski tas eski hamam.kötü biri olmaktan nasıl kurtulabilirim? Düşünce sistemini kalıcı olarak değiştirmenin bir yolu var mı ?
Ay ağzımın ucuna geldi ne istediği ama ban yerim hchfhfhkafayı neden üreme sistemine bu kadar taktınız ki? Hala kaç sayfa olmuş benzer yorumlar yazıyorsunuz.
Gerçekten istediğiniz şey ne?
Yani ben sizi hiç anlamıyorum tek istediğiniz seks mi?
Zaman makinesi olsa da seni sokup 1950 ye bi ışınlasak, köyün ağasının deli oğluna 2 dönüm tarla karşılığı satsalar seni, patır patır doğursan elinde çocuk karnında çocuk sırtında çocuk sabahtan akşama kadar hırt kaynının donunu yıkasan, 50 kişiye yemek yapsan, tarlada çalışırken bir anda suyun gelse oracıkta doğursan eve gelsen, gecen gündüzün karışsa, bunun üzerine kaynanana su vermedin diye kocandan dayak yesen... Ne güzel eskiler di mi? İnan en son derdin bile olmazdı üreme sistemin, o nedir bilmezdin bile.Zorla neden yapsinlar ki.buralardaki konularda birbirinden hoşlanmayan kişiler aynı evin içinde aylarca hatta yıllarca birbirine dokunmamış olabiliyor.bence biz fazla kötü düşünüyoruz eskiler hakkında.
Bir de her msj ı beğeniyosun. Hayatımda bu kadar ponçik bir kötü görmemiştim.Evet çok iyi anlamışsın beni.buradaki kadınların zekasına hayranım.
Ay güldürdün beniAy ağzımın ucuna geldi ne istediği ama ban yerim hchfhfh
Allahım sana geliyorum. Bacım git arabistana falan bir herifin onikinci cariyesi ol 8 çocuk pörtlet rahatlarsın.Zorla neden yapsinlar ki.buralardaki konularda birbirinden hoşlanmayan kişiler aynı evin içinde aylarca hatta yıllarca birbirine dokunmamış olabiliyor.bence biz fazla kötü düşünüyoruz eskiler hakkında.
Önemsenmek istiyorum.olay bu.kimse beni takmıyor.kafayı neden üreme sistemine bu kadar taktınız ki? Hala kaç sayfa olmuş benzer yorumlar yazıyorsunuz.
Gerçekten istediğiniz şey ne?
Yani ben sizi hiç anlamıyorum tek istediğiniz seks mi?