Kötü kalpli bir insanım

Eee sadece kadınlara ten uyumu yok ki erkeklere de var.neden hep sadece kadınlar sevmiyormuş diye düşünüyoruz?.erkekler robot mu ki ? Ya da severek yapmadıklarını nereden biliyoruz ki ?

Ben de troll olmamı umuyorum ama gerçeğim maalesef

Onların üreme sistemi iyi çalışıyor benimki neden iyi çalışmıyor ?

Evet çok iyi anlamışsın beni.buradaki kadınların zekasına hayranım.

Eee sadece kadınlara ten uyumu yok ki erkeklere de var.neden hep sadece kadınlar sevmiyormuş diye düşünüyoruz?.erkekler robot mu ki ? Ya da severek yapmadıklarını nereden biliyoruz ki ?
Yalnız ten uyumu dediğimiz olay karşılıklı ya hani. Kadının teni uydu erkeğinki uymadı hay allah gibi bir durum mu var sanıyorsunuz anlamadım ki. Feromonlar falan filan var hani.

Zorla neden yapsinlar ki.buralardaki konularda birbirinden hoşlanmayan kişiler aynı evin içinde aylarca hatta yıllarca birbirine dokunmamış olabiliyor.bence biz fazla kötü düşünüyoruz eskiler hakkında.

kafayı neden üreme sistemine bu kadar taktınız ki? Hala kaç sayfa olmuş benzer yorumlar yazıyorsunuz.
Gerçekten istediğiniz şey ne?
Yani ben sizi hiç anlamıyorum tek istediğiniz seks mi?

Uzun vadeli destek almanız gerektiğini düşünüyorum. Böyle kendinize ne kadar zarar verdiğimizin farkında mısınız?

Zorla neden yapsinlar ki.buralardaki konularda birbirinden hoşlanmayan kişiler aynı evin içinde aylarca hatta yıllarca birbirine dokunmamış olabiliyor.bence biz fazla kötü düşünüyoruz eskiler hakkında.
Zaman makinesi olsa da seni sokup 1950 ye bi ışınlasak, köyün ağasının deli oğluna 2 dönüm tarla karşılığı satsalar seni, patır patır doğursan elinde çocuk karnında çocuk sırtında çocuk sabahtan akşama kadar hırt kaynının donunu yıkasan, 50 kişiye yemek yapsan, tarlada çalışırken bir anda suyun gelse oracıkta doğursan eve gelsen, gecen gündüzün karışsa, bunun üzerine kaynanana su vermedin diye kocandan dayak yesen... Ne güzel eskiler di mi? İnan en son derdin bile olmazdı üreme sistemin, o nedir bilmezdin bile.

Allahım sana geliyorum. Bacım git arabistana falan bir herifin onikinci cariyesi ol 8 çocuk pörtlet rahatlarsın.

kafayı neden üreme sistemine bu kadar taktınız ki? Hala kaç sayfa olmuş benzer yorumlar yazıyorsunuz.
Gerçekten istediğiniz şey ne?
Yani ben sizi hiç anlamıyorum tek istediğiniz seks mi?
Önemsenmek istiyorum.olay bu.kimse beni takmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…