Kötü kalpli bir insanım

Sadece seks üzerine değil konu sahibinin kıskançlığı aşırılığı. Genel itibariyle bir aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum. Bu da uç noktalarda hareketine yansıtıyor. Ülkemizde de cinsellik en tabu nokta olduğu için bunun üzerine yoğunlaşıyor. Tanıdığım kadarıyla bu şekilde konu sahibi.

Fesatsin knka

Her gün nasıl yapılmaz bende bunu anlamıyorum.. dünyaya bir kere geliyoruz sayılı ömrümüz var ...çoluk çocuk yoksa günde 3 felan olmalı hatta

Evet bayağı kötü kalplisiniz insanların özel hayatını kiskanmakta neyin nesi.

kötülüğün çaresi yoktur, umarım iyi insanlar senin şerrinden korunabilir ya da onlara denk gelmezsin. iğrendim resmen. başkalarını mutsuzluğuyla acısıyla tatmin olan biri.. habisleşmişsin sen artık çocukken nasıl yaralar almışsan. evlerden kapılardan ırak aman allah korusun senin gibilerden.

o yüzden mi kaç yıllık evlisiniz 40 yaşına gelmişsiniz hala cinsellik diyorsunuz diyerek kadınları cinsellikten soğutmaya çalışıyorsunuz, cinselliği tek sen yaşa diye di mi

Ferhans son ev hanımı bükücü seni dshfdsfdsfds itiraf et ev hanımları evlendi ama sen her şeyi yapmana rağmen bir erkek bulamadın diye bu hıncın

Aslında o kadar aşağılık kompleksine girmişsiniz ki özgüveniniz yok sizinle birileri hep ilgilensin yanınızda olsun istiyorsunuz ama bunu kendi duruş karakterinizle kişiliğiniz ile yapmıyorsunuz olmadığı için kadın oluşunuzu kullanıyorsunuz. Karşı cinsi erkekleri böyle yanınıza çekip sizinle ilgilendiklerinde mutlu oluyorsunuz. Erkeklere nefes alsın Yeter bacım sen özel olduğun için falan değil hani. Sen azgınsan onlar azman olur. Biraz da karakterin kişiliğin ile yanında insan bulundur senin yaptığını her isteyen yapar.

Hiç sevgilim olmadı doğal olarak cinsel ilişkimde olmadı. Öyle evlenme teklifi falanda almadım annem hep şaşırır bu duruma. Aşıkta olmadım inanmıyorum da pek. Aşka değil sevgiye inanırım sadece. Bunu da mutlu ol diye söylüyorum kız hadi yine iyisin valla bugünde motive olacak konuyu buldun

Düşüncelerinizin doğru yanlış olan kısımlarına yorum getiremeyecegim

Lakin çok güzel bir itiraf. .
Herkesin harcı değil böylesi dürüst olup kendini ifade etmek .

Tebrik ederim,
Genelde alışmışız kendini bilmez insanlara.
Ya da bilse bile itiraf edemezlere...

Maşallah size
Özgüveniniz epey yerinde

Sadece sex değil herşeyi kıskaniyorsum mesela sevdiğim adam diyorum diye eşims ona bile takmıştık evet cicim adamları seviyoruz onlarda bizi seviyor hatta benimki bana deli oluyor kudurabilirsin

Saçma bir başlık. Bir insan “Ben kötüyüm” der mi? Kötüyse zaten kötü olduğunun farkında değildir. Velev ki kötü olduğu yönleri varsa değişmeye çalışır, bu durumda da kötü bir insan değildir.
Neden insanların cinsel hayatını kıskanıyorsun ki? Bu dahada saçma. Mutluluk seksle bağlantılı olsaydı hayat kadınları dünyanın en mutlu insanı olurdu.

Bu kadar haset olmak ve sürekli hemcinslerinle yarış hâlinde olmak yorucu olmalı. Sana kendi yükün ve ömrünün sonuna kadar kendinle yaşayacak olmak en büyük ceza, biz ne diyelim ki. Bana çok uzak düşünce yapısı, hiç böyle hissetmedim. Psikolojik destek alman bir nebze yükünü hafifletir.

Son düzenleme:
Günde 3 kere deyip abartıyorum. Var mı arttıran...

Ayrıca kıskanç değil hasetsin.
Kıskançlık onda var bende de olsun. Hasetlik bende yok, onda da olmasın.
İnsanın kendini bilmesi güzel. Allah herkesin kalbine göre verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…