- 7 Aralık 2018
- 6.752
- 17.639
- 27
Nasıl hissediyorsunuz bikaç bi şey söyleseniz çok merak ettimo kadınlardan artık çok var.
benim radarlarım baya gelişti artık o kadınları hissedebiliyorum konuşma stillerinden bile. sen de uzak dur tavsiyem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl hissediyorsunuz bikaç bi şey söyleseniz çok merak ettimo kadınlardan artık çok var.
benim radarlarım baya gelişti artık o kadınları hissedebiliyorum konuşma stillerinden bile. sen de uzak dur tavsiyem.
Nasıl hissediyorsunuz bikaç bi şey söyleseniz çok merak ettim
Görüşmek ister ise yaptıklarından dolayı bakış açının değiştiğini ve artık görüşmek istemediğini mesaj yoluyla bildirmen gerekir bence. İnsanları aptal yerine koyanlara karşılık vermedikçe bunları yapmaya devam ediyorlar. Bağırış çağırışa hiç gerek yok direkt " yaptığın marifetmiş gibi bir de anlatman ilginç. İyi yaptın dememi mi bekliyorsun anlamadım. Ha bu arada ben de senin tarzında bir kadın nedeniyle ayrıldım sevgilimden." deyip kalkabilirdin. Umuyorum ki ilahi adalet vardır ve tecelli eder. Yoksa dünya artık yaşanmaz bir halde.Aslında elimdeki kahveyi yüzüne atıp ordan çıkasım geldi. Ama dönüp saç saça baş başa kavga etme ihtimalimız vardı muhtemelen sonrasında epey kalabalık bir yerdeydik. İşin çirkinleşeceğini bildiğim için imalı laflar söyledim yalnızca.
Yüzü asıldı direkt zaten sonrasında da.
Bağırıp çağırmaya gerek yok aslında. Direk "yaptığının yanlış bir şey olduğunun farkında değilsin galiba, benim yuvamı yıkan da senin düşünce yapında bir kadındı" diyip kalkabilirdin.
Kesinlikle en doğru ve yerinde tepki.
Görüşmek ister ise yaptıklarından dolayı bakış açının değiştiğini ve artık görüşmek istemediğini mesaj yoluyla bildirmen gerekir bence. İnsanları aptal yerine koyanlara karşılık vermedikçe bunları yapmaya devam ediyorlar. Bağırış çağırışa hiç gerek yok direkt " yaptığın marifetmiş gibi bir de anlatman ilginç. İyi yaptın dememi mi bekliyorsun anlamadım. Ha bu arada ben de senin tarzında bir kadın nedeniyle ayrıldım sevgilimden." deyip kalkabilirdin. Umuyorum ki ilahi adalet vardır ve tecelli eder. Yoksa dünya artık yaşanmaz bir halde.
Ben de bu konuyu cok yakindan yaşadım malesef. Siz çok sabırlısınız maşallah.
Eski nişanlimin yeni karısı, şuan eşyalarımı kullanıyor ve bazılarının modelini begenmediği için beni zevksiz ilan etmiş, kendi arsızlığına bakmadan.
Insanlar hem kötü hem de yüzsüz malesef
O kadar fazla duyuyorum ki artık bu hikayeleri şaşırtıcı bile gelmiyorNe kadar kötü insanlar var ya.. Gerçekten ben çok masum kalıyorum bu dünyaya. Hayatımın son 2 senesinde yaşayıp gördüklerim kendi babam dahil, beni insanlardan o kadar soğuttu ki artık, kendimi bu dünyaya ait hissetmiyorum.
Konularımı biliyorsunuzdur. Yakın zamanda aldatılarak terk edildim. Beni aldattığı kişi de iş yerinden bir kızdı. Bu ara arkadaşlarımla görüşmeye çalışıyorum, eskiden vakit bulamadığım insanlarla buluşuyorum vs. yine öyle eski iş yerimden bir kız arkadaşla buluştum. İş yerinde sürekli birlikte çalıştıkları bir çocuğu (çocuğu ben de tanıyorum) zamanla sevmeye başlamış ve çocuğa yaklaşmanın yollarını yaptıklarını falan anlatmaya başladı bana. Çocuğun da 2 yıllık falan sevgilisi var üstelik. Ama çocuk da meyilliymiş güya, kızı evine davet etmiş. Sonra bu gitmiş çocuğun yanına yatmış, yakınlaşmışlar falan. Çocuk da baya karşılık vermiş yani.. Bunlar bana öyle rahat anlatıyor ki. Tabii ben de öncesinde kendi aldatılma ve ayrılma hikayemi hiç anlatmadım ona.. Ama gözlerimin içine baka baka öylesine rahatça anlatması öyle ağrıma gitti ki elimdeki kahveyi suratına çarpıp gitmek istedim. Bir de diyor ki “benle yakınlaştıktan sonra, kızın yanına gitti, vicdan yaptı”. Birebir yaşadım bunu. Eski sevgilim de ben şehir dışındayken kızla buluşmuştu, ben dönünce koşa koşa bana gelmişti. Tabii sonradan öğrendim bunu.
Bi süre sonra çocuk buna “ailemle tanıştırdım kız arkadaşımı” falan diye gelmiş anlatmış. Kahrolmuş bu da. Sonra “ben çok iyi niyetliyim de hep kötüler mutlu oluyor” diyor bir de. O aldatılan kızın şu an hiçbir şeyden haberi yok yazık ki. Ama o kadar kendime yakın hissediyorum ki..
Laf arasında benim ayrılık konuma geldi, fazla irdeletmedim. "başkası olabilir" falan dedi. "İlahi adalet var, herkes yaptığını bulur" dedim. Hiç uzatmadım, ağzına pay vermedim.
Ne pislik insanlar var. Allah’ım sana havale ediyorum. Benim vicdanım rahat. Yalan söylemedim, kötülük yapmadım kimseye. Elbet çektiğim bu acının, üzüntünün haksızlığın karşılığı güzel günlerle olacak.
İçimi dökmek istedim yine.
“Sizi sizin gibiler sevsin”…
Amiiin, mutsuz olduklarını duymayı sabırsızlıkla bekliyorum. Yaptigim dogru degil ama mutsuz olmaları için aklıma geldikce dua ediyorum.Allah bildiği gibi yapsın inşallah onları..