Kötü günlerin sonu gelecek mi?

Yapıyorum ama onlardan bile tat almıyorum. Bir de beni terk etmesini atlatamıyorum, bir yanım "hadi ara, hadi.." diyor. Öteki yanım delirdin galiba seni istemiyor diyor. Dersler zaten beni bıktırdı parasizlik keza öyle..

Benzer süreçlerden geçiyoruz ben tez dönemindeyim. Aynı şekilde terk edildim 1 yıl kadar önce, yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum. Kpss ye girdim ama umduğum gibi geçmedi ve iş arıyorum ama kesinlikle bulamıyorum. Yani yalnız değilsin. Henüz bir çözüm bulabilmiş değilim ben de sürekli uyuyorum , sanırım depresyondayım. En kısa zamanda tezimi bitirip bulabilirsem işe girmek istiyorum. İşe girersem KPSS de iş ile beraber çalışırım diyorum, tekrar evde oturup KPSS çalışmayı gözüm yemiyor. Yani şuan kilit nokta beni düzene sokacak bir işe girmek. Umarım hakkımızda hayırlısı olur, yalnız değilsin.

Kan değerlerine bir baktir tiroid problemi yada demir eksikligi varsa takviyelerini al. Sonra bol kahve iç ve çok çalişirsan geleceginin mükemmel olucağini düşün. Ha beni sorarsan bende üni bitince derslerden yilmiştim hiç oturup kpss çalişmadim. Nasılsa 90 alamam diye sınavada girmedim.İşsizim evde bebegime bakiyorum

Peki terk edilmenizi aştınız mı şu an? Ne zor durum ya cidden Allah yardımcımız olsun

Bir de üzerine terk edilmem. O benim en iyi arkadaşımdı her derdimi ona dökerdim şimdi yok o kadar zorlaniyorum ki derdimi anlatacağım kimse yok

Bundan 8 yil önce bu duygulari yasiyordum.Gelecekten bildiriyorum evet emekler yerini buluyor.suan cok huzurlu bi hayatim var evlilik olsun isim olsun..biraz disini sık ne istedigine karar ver ve başla

Peki terk edilmenizi aştınız mı şu an? Ne zor durum ya cidden Allah yardımcımız olsun
Bir sonraki yorumda yazdığını gibi hem sevgilim hem de en yakın arkadaşım olan kişi tarafından terk edildim. Yani sevgiden çok daha fazlası eksik hissettiğim. Her derdimi ona anlatıyordum en çok bunun eksikliğini hissediyorum. İlk zamanlar asla kaldıramam diyordum ama neyi kaldıramam dediysem kaldırır hala geldim son zamanlarda. Tabi allah daha kötüsünü göstermesin. İlk zamanlardaki gibi değilim, daha iyi hissediyorum elbet. Ha boşluğu doldu mu derseniz ,hayır ,daha değil. Ama eskisi kadar üzülmüyor, eskisi kadar yıpratmıyorum kendimi.

Ben bayağı yokluğunu arıyorum özlüyorum. Kendimi zor tutuyorum mesaj atmayayım aramayım diye.. Allah yardımcımız olsun

Sonu gelecek tabi

Ailenle mi yasıyorsun ?

- ilişkin için takma kafana demesi kolay biliyorum ama zamanla gececek.

- ailenle ilgili işler kimin yolunda ki zaten

- KPSS evet biraz Pahalı ama internetten videolardan vs kendinde çalışabilirsin.

- yüksek lisans sanırım tezli tezli ise yorucu evet ama zaten başlarken bunu Göze alıyorsun.

- burs çıkmadı ise part time çalışma imkanın yok mu ?

Ailemle yaşıyorum. Yüksek lisansim tezli. Part time calisirsam kpss calisamam

Maddiyat haricinde bir sorun göremedim. Kpss ve yüksek lisansı hallederseniz onun için de bir adım atmış olacaksınız zaten. Umutsuzluğa kapılmış çalışmaktan kaçıyor gibisiniz. Şartlarınız böyleyse uykunuzun gelmesi gibi bir lüksünüz yok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…