- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Yapıyorum ama onlardan bile tat almıyorum. Bir de beni terk etmesini atlatamıyorum, bir yanım "hadi ara, hadi.." diyor. Öteki yanım delirdin galiba seni istemiyor diyor. Dersler zaten beni bıktırdı parasizlik keza öyle..O kadar iyi anlıyorum ki. Daha iki sene önce tam bu zamanlar terkedildim, yüksek lisansta tez döneminde aşırı stresliydim ve hocam beni sürekli ağlatıyordu, bursum kesilmişti ve iş bulamıyordum; mülakata çağrıldığım kurumlarda ya başkan değişiyordu, ya ilan kapanıyordu böyle acayip bir basiretsizlik vardı. Şimdi çok şükür mezun oldum, çok güzel bir iş buldum, evlendim (terk eden kişiyle), o kötü günler uzak bile geliyor. Tabi sıkıntı öyle ya da böyle tamamen bitmiyor, başka başka şeyler elbet çıkıyor ama geliyor ve geçiyor. Sen de elinden geldiğince kendine vakit ayırarak, kendini iyi hissettirmeye çalışarak geçir bu süreci. Ben en depresif zamanımda bir parka gidip çimlerin üzerinde kitap okurdum en basitinden. Çok sade, para istemeyen fakat terapi gibi bir aktivite. Sen de kendine iyi hissettiren minnoş şeyler yap, rahatla.
Hepsi geçecek.
Ben demaddiyatın güçlü olması gerekiyor bazı şeyler için çok yoruldum.
Peki terk edilmenizi aştınız mı şu an? Ne zor durum ya cidden Allah yardımcımız olsunBenzer süreçlerden geçiyoruz ben tez dönemindeyim. Aynı şekilde terk edildim 1 yıl kadar önce, yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum. Kpss ye girdim ama umduğum gibi geçmedi ve iş arıyorum ama kesinlikle bulamıyorum. Yani yalnız değilsin. Henüz bir çözüm bulabilmiş değilim ben de sürekli uyuyorum , sanırım depresyondayım. En kısa zamanda tezimi bitirip bulabilirsem işe girmek istiyorum. İşe girersem KPSS de iş ile beraber çalışırım diyorum, tekrar evde oturup KPSS çalışmayı gözüm yemiyor. Yani şuan kilit nokta beni düzene sokacak bir işe girmek. Umarım hakkımızda hayırlısı olur, yalnız değilsin.
Bir de üzerine terk edilmem. O benim en iyi arkadaşımdı her derdimi ona dökerdim şimdi yok o kadar zorlaniyorum ki derdimi anlatacağım kimse yokKan değerlerine bir baktir tiroid problemi yada demir eksikligi varsa takviyelerini al. Sonra bol kahve iç ve çok çalişirsan geleceginin mükemmel olucağini düşün. Ha beni sorarsan bende üni bitince derslerden yilmiştim hiç oturup kpss çalişmadim. Nasılsa 90 alamam diye sınavada girmedim.İşsizim evde bebegime bakiyorum
Bir sonraki yorumda yazdığını gibi hem sevgilim hem de en yakın arkadaşım olan kişi tarafından terk edildim. Yani sevgiden çok daha fazlası eksik hissettiğim. Her derdimi ona anlatıyordum en çok bunun eksikliğini hissediyorum. İlk zamanlar asla kaldıramam diyordum ama neyi kaldıramam dediysem kaldırır hala geldim son zamanlarda. Tabi allah daha kötüsünü göstermesin. İlk zamanlardaki gibi değilim, daha iyi hissediyorum elbet. Ha boşluğu doldu mu derseniz ,hayır ,daha değil. Ama eskisi kadar üzülmüyor, eskisi kadar yıpratmıyorum kendimi.Peki terk edilmenizi aştınız mı şu an? Ne zor durum ya cidden Allah yardımcımız olsun
Ben bayağı yokluğunu arıyorum özlüyorum. Kendimi zor tutuyorum mesaj atmayayım aramayım diye.. Allah yardımcımız olsunBir sonraki yorumda yazdığını gibi hem sevgilim hem de en yakın arkadaşım olan kişi tarafından terk edildim. Yani sevgiden çok daha fazlası eksik hissettiğim. Her derdimi ona anlatıyordum en çok bunun eksikliğini hissediyorum. İlk zamanlar asla kaldıramam diyordum ama neyi kaldıramam dediysem kaldırır hala geldim son zamanlarda. Tabi allah daha kötüsünü göstermesin. İlk zamanlardaki gibi değilim, daha iyi hissediyorum elbet. Ha boşluğu doldu mu derseniz ,hayır ,daha değil. Ama eskisi kadar üzülmüyor, eskisi kadar yıpratmıyorum kendimi.
Spor yada dans kursuna kayit yaptir çok iyi gelir hem yeni bi ortamBen bayağı yokluğunu arıyorum özlüyorum. Kendimi zor tutuyorum mesaj atmayayım aramayım diye.. Allah yardımcımız olsun
Ailemle yaşıyorum. Yüksek lisansim tezli. Part time calisirsam kpss calisamamSonu gelecek tabi
Ailenle mi yasıyorsun ?
- ilişkin için takma kafana demesi kolay biliyorum ama zamanla gececek.
- ailenle ilgili işler kimin yolunda ki zaten
- KPSS evet biraz Pahalı ama internetten videolardan vs kendinde çalışabilirsin.
- yüksek lisans sanırım tezli tezli ise yorucu evet ama zaten başlarken bunu Göze alıyorsun.
- burs çıkmadı ise part time çalışma imkanın yok mu ?
O zaman KPSS ye kadar bu sekilde idare edeceksiniz.Ailemle yaşıyorum. Yüksek lisansim tezli. Part time calisirsam kpss calisamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?