Kötü günlerin sonu gelecek mi?

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.508
53
28
Evet hanımlar hayatımda her şey ama her şey kötüye gidiyor.

-1 yıllık ilişkim bitti haksızlığa uğradım hazmedemiyorum. Onu hem sevip hem nefret ediyorum çok garip bir duygu.

-Yüksek lisans dersleri ve sunumları, akademik araştırmalar beni çok yoruyor ve başarısız olduğumu düşünüyorum.

-Kyk bursu için umutlanmıştım, öğrenim kredisi çıktı. Zaten lisanstan borcum var. Ileride her ay asgari ücret kadar borç ödemiş olacaktım. Zaten ne kadar maaş alacağım meçhul. Krediyi alamayacağım ama çok çok üzüldüm ailemin durumu da iyi değildi neden bana çıkmadı ki

-Kpss'ye çalışamıyorum, dershane beni disiplin eder dedim ve sadece 2 pakete 3500 fiyatı duyunca boyumun ölçüsünü aldım.

-Planım yuksek lisansı 2.dönem dondurup evde kpss çalışmak artık ne kadar olursa.

Kimine göre bunlar problem bile değil, ama silkinmem lazım. Kıştan sonra bahar geleceğine inanmak istiyorum ama ne zaman. Sinirden stresten 1 haftada 2 kilo vermişim yüzüm çöktü. Sürekli uyuma isteğim var. Ders çalışmaktan okula gitmekten bıktım, maddiyatın güçlü olması gerekiyor bazı şeyler için çok yoruldum.

Zaten hassas psikolojiye sahibim. Ailemde de bazı şeyler umduğum gibi gitmiyor. Bu günlerin sonu gelecek mi?

Tabiki de sonu gelecek her gecenin bir sabahi vardir mutlaka
Mevcut sorunlarini yazmissin hepsinin farkinda olman da guzel cozumunu de en iyi sen bulabilirsin iliskin bitmis karmasik duygular icindesin ama seni haketseydi yaninda olurdu zaten kendini haksiz goruyosan o ayri ama hakliysan hayirlisi de onune bak. Kredi icin tekrar basvurabilirsin. Derslerde basarisiz olman ruh halinle alakali olabilir o durumdan cikarsan degisebilir. Durumun maddi olanaklarin cercevesinde kararini verip ilerleyebilirsin. Ama oncelikle duygularini tamir etmelisin moralin duzelince hepsinin ustesinden gelirsin.

Ruh halimi nasıl tamir edebilirim bilmiyorum ki. Kendimi sürekli uykuya veriyorum. Çok sağolun yorumunuz için

Ruh halimi nasıl tamir edebilirim bilmiyorum ki. Kendimi sürekli uykuya veriyorum. Çok sağolun yorumunuz için
Uyumak en guzel kaciş cunku dusunmuyosunuz rahatliyosunuz ama cozumsuz hicbisey yok olmuyosa da zorlamanin anlami yok imkan ve olanaklarinizi en iyi siz biliyosunuz buna gore kendinize yolu yine siz cizersiniz

Bu sorunlar çok küçük ,bunlara mi takildin demiyorum inan bana.... ama dilerim hayat sana hep şu andaki gibi "senin kontrolünde olan ve çözümlerinin de sende olduğu sorunlar " verir. Yaşadığın bu sıkıntılı..stresli süreci atlattiğında ayakları yere daha sağlam basan,tuttuğunu koparan ,mucadeleci bir kadın olacaksın.

Yaşınız kaç? Neden bu kadar karamsarsınız. Elinizde çok güzel fırsatlar var ve bütün olumsuzlukları olumluya çevirmek sizin elinizde. Lisans mezunusunuz ve yüksek lisansınızı yapıyorsunuz, KPSS yi de isterseniz başaracağınızı düşünüyorum. Kendinize haksızlık etmeyin. Derdinizi küçümsediğimden değil ama ben sizden daha beter durumdayım

Yatmak istedikçe yatacaksınız .. önce yatakla aranızı bozun .. hele ki mevsim geçişlerinde daha çok yatmak ister insan.. yattıkça tembelleşirsin

dersler , okul , gelecekte ne olcam atanbilcemmi kaygısı insanı çok yoruyor seni çok iyi anlıyorum, bende son sınıfım aynı şeyleri yaşıyorum malesef psikolojim pert diyebilirim. Ama güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum , atanıcam ve sonrası çorap söküğü gibi gelicek diyorum felan. Hayal kurmakta iyi geliyor. Bunun geçici bi süreç olduğunu kabullencez. Bu sene çok yorulucaz tükenicez ama sonrası bahar bahçe inşallah. Pes etmek yok gayret bizden takdir Allahtan

Kpss için evde çürüyen zamana çok acıyorum bir yerlerden en tabandan başlasan yine o kadar şey kaybetmezsin inanki. Heleki bu kadar kaygılı ve hassas biri için bence bir yılı kpssye gömmek ağır depresyon sebebi olabilir. Başka planlar yok mu a b c ne olursa.

İlişkiyi boşver
Dersleri dondurma, arayı soğutmak iyi değil, dersleri bitir tez aşamasında bekletirsin
Kpss'ye bu arada kendin hazırlanıp gir, kendini çok zorlama. Hem seviyeni görmüş olursun. Sonraki sefere buna göre çalışmalarını yoğunlaştırırsın.
Aile desen zaten bir şekilde yolunu buluyor, beklentini minimumda tut :) sorunsuz aile yok gibi birşey, sağlık olsun yeter.

Kpss ye çok umut bağlama. Sınav bittikten sonra en iyi ihtimalle 1 seneye atanırsınız. Ben çalışırken kpss ye girdim. 2 sene sonra atandım. Çalışmasam fenalık geçirirdim herhalde...

Kpss ye çok umut bağlama. Sınav bittikten sonra en iyi ihtimalle 1 seneye atanırsınız. Ben çalışırken kpss ye girdim. 2 sene sonra atandım. Çalışmasam fenalık geçirirdim herhalde...
Agustosta sınava giren arkadaşlar aralıkta mulakata girecek şubatta giderler biz de o kadar süre beklenmiyor. Keske olsa da beklesem

Kpssye geçen sene dershaneye gittim, çok çalışamadım olmadı. Bu sene de öyle olsun istemedim. Seneye tez dönemi çok arafta kaldım

Planım ikinci dönem kpss yoğunlaşıp ylisansi dondurmakti. Ama çalışmak icin 6ay yeterli olurmuydu bilmiyorum

22 yaşındayım. Kpss icin vaktim kalmıyor ve bir yandan ylisanstan başarısız olmak hem yoruyor hem üzüyor. Tabi ki bu dert mi diyebilirsiniz, dünyada çok önemli şeyler var ama benim dr şu sıralar derdim kaygım bunlar

Ne de güzel yazmissiniz. Hayat inşallah hepimize güler, problemler de böyle bizim elimizde olan şeyler olur dediğiniz gibi. Insallah son cümlelerinizi basarabilirim

O kadar iyi anlıyorum ki. Daha iki sene önce tam bu zamanlar terkedildim, yüksek lisansta tez döneminde aşırı stresliydim ve hocam beni sürekli ağlatıyordu, bursum kesilmişti ve iş bulamıyordum; mülakata çağrıldığım kurumlarda ya başkan değişiyordu, ya ilan kapanıyordu böyle acayip bir basiretsizlik vardı. Şimdi çok şükür mezun oldum, çok güzel bir iş buldum, evlendim (terk eden kişiyle ), o kötü günler uzak bile geliyor. Tabi sıkıntı öyle ya da böyle tamamen bitmiyor, başka başka şeyler elbet çıkıyor ama geliyor ve geçiyor. Sen de elinden geldiğince kendine vakit ayırarak, kendini iyi hissettirmeye çalışarak geçir bu süreci. Ben en depresif zamanımda bir parka gidip çimlerin üzerinde kitap okurdum en basitinden. Çok sade, para istemeyen fakat terapi gibi bir aktivite. Sen de kendine iyi hissettiren minnoş şeyler yap, rahatla.

Hepsi geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…