• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÖTÜ ERKEK ARKADAŞI

Sakın böyle düşünmeyin hayatınızı mahveder bi bakmışsınız sizde onun kadar hasta ruhlu bi insan oluvermişsiniz . Böyleleri evlenince ayrılmak isteyince öldürmeye kalkıyor
onu yapacağını düşünmüyorum hoş küfür edeceğini de düşünmüyordum ama insanlar cidden şaşırtıyolar , ben olmaz diyordum küfür etmez saygısızlık yapmaz ama yaptı

Yani ufak tefek şeyler için üstünü başını yırtıyor die okuyunca bu kız bu adamdan nasıl korkmamış da hâlâ iyi biri diyor die bi şaştım kaldım

Ben her zaman her işimi sevgiyle hallettim, çok seversem daha iyi olur, daha çok seversem çok daha iyi olur ama baktım sustukça ben hiç bir şe yapmadıkça aslında çok şey yapmış gibiyim

Ben her zaman her işimi sevgiyle hallettim, çok seversem daha iyi olur, daha çok seversem çok daha iyi olur
valla kusura bakma ama cok sacma sapan bir bakis acin var hayata.
insallah bir gün yedigin bu kazikmlar sonrasi aklin basina gelir de degisirsin.
sen iyilik falan zannediyorsun, kendini nahif diye tanimliyorsun ama bu kesinlikle saflik,
s.laklik.
yanlis anlama kisiligine bir sey demiyorum ama sen böyle olmaya devam ettikce ali gider veli gelir - iki kurusluk insanlar senin üzerinde egosunu tatmin eder durur. insanda bir dirayet olmali, bazen üzülse de mantikli kararlar vermeli, sag yanağına vurana solu cevirmemeli.
gicik oldum okurken
hic yakin arkadasin, ablan falan da mi yok seni sarsip kendine getirmiyor?

valla kusura bakma ama cok sacma sapan bir bakis acin var hayata.
insallah bir gün yedigin bu kazikmlar sonrasi aklin basina gelir de degisirsin.
sen iyilik falan zannediyorsun, kendini nahif diye tanimliyorsun ama bu kesinlikle saflik,
s.laklik.
yanlis anlama kisiligine bir sey demiyorum ama sen böyle olmaya devam ettikce ali gider veli gelir - iki kurusluk insanlar senin üzerinde egosunu tatmin eder durur. insanda bir dirayet olmali, bazen üzülse de mantikli kararlar vermeli, sag yanağına vurana solu cevirmemeli.
gicik oldum okurken
hic yakin arkadasin, ablan falan da mi yok seni sarsip kendine getirmiyor?
Elbette paylaşıyorum konuşuyoruz ama öyle insan kendisi hakkında kesin hüküm veremiyor ben çok uyardım kavga ettim ayrıldım yolun ortasında terkettin sözler verildi 5 6 ay tutuldu sonradan yine aynı devam ettim bende her şeye göz yummadım elbette uyardım bekledim vs ama sonuç bu olunca engelledim geçtim

Merhabalar 2, 2,5 yıllık ilişkim var ancak buna sağlıklı olarak 6 ay diyebiliriz.
Erkek arkadaşımla aramızda 7 yaş var ve kendisi boşanmış bir birey, boşanmış olması sorun değil ancak hikayenin devamında bu taş yerine oturacak.
Erkek arkadaşım sürekli depresif mutsuz memnuniyetsiz ve huysuzdur. Plan yapma, ilgilenme, süpriz vs bunlar onda yok denecek kadar az (ayrılıkta barışmak için yaptıkları dışında yok)
Kendisini seviyorum ancak ilişkiyi devam ettiremiyorum ve sizlerden fikir almak istiyorum.
Ben çok sakin sesi çıkmayan sürekli plan yapan hediyeler alan enerjik deli dolu biriyim ve dişil enerjimle ortamı etkilerim, ilk zamanlar her şey güzeldi son zamanlar ise berbattı.

Bana süreki hakaret ediyor, küfür ediyor bağırıyor çağırıyor kavga ederken etrafı yıkıyor üst baş yırtıyor. Konular küçük olmasına rağmen bana sürekli “a.koyarım, a.s.. s.gıt” ve nice küfürler ediyor ve hepsinden beni suçlu buluyor, sen kavga etmezsen ben küfür etmezdim hakettin diyor.
Her şeyde sorun yaratıyor örneğin bir yere gidelim diyor tamam neresi diyorum sen seç diyor seçiyorum gidiyoruz niye geldik burası trafik burası güzel değil burası şöyle böyle konuşyor sen seçseydin diyorum kavga ediyor benimle, tatile gideceğiz her şeyi bana planlatıyor gidince de sürekli eleştiriyor sebebi de ben iyi tercihte bulunmamışım.
Her cümlemde beni bozuyor kırıyor ve buna mı bozuldun diye beni eleştiriyor, her şeyin üstüne benim psikolojik sorunum varmış tedavi olacakmışım vs vs beni eleştiriyor.
Ayrıldık nitekim ancak beni ayrılınca da çiçek hdye barıştırmaya çalışıyor iyi günlerde var kötü günlerde ancak kötülerde bu kadar kötü, aklım çok karışık
Allah aşkına siz iyimisiniz?

Zaten iyi bir adam olsa karısı boşamazdı, aklınızdan zorunuz mu var? 24 yaşında gencecik kızsınız, şu tipi yolda görseniz selam vermeyin daha neler
Manipülatif, kompleksli, ağzı bozuk, geçimsiz, iğrenç adamın teki.

Zaten iyi bir adam olsa karısı boşamazdı, aklınızdan zorunuz mu var? 24 yaşında gencecik kızsınız, şu tipi yolda görseniz selam vermeyin daha neler
Manipülatif, kompleksli, ağzı bozuk, geçimsiz, iğrenç adamın teki.
İşte tek bir tek bana karşı böyle çevresinde herkes çok seviyor herkese çok iyi anlaşabiliyor bir tek sorun bende gibi gösteriyorlar halbuki ben yaşadığım her şeyi gerçek ve bu tarz kötülükte yaşadım

Kesinlikle ancak bende saçma sapan değersizlik hissine kapıldım
Bu tip erkeklerin ortak noktasi bu zaten. Kendilerinden daha guzel, daha akilli, isik sacan kadinlari bulup sonra manipule ederek sindirmeye ve degersizlestirmeye calismak. Korkunclar. Bir an once kurtulun. Boyle bir iliskim vardi. Bir gun tak etti soktum attim ayy genclesmistim resmen… cok daha iyilerini hak ediyorsunuz.

İşte tek bir tek bana karşı böyle çevresinde herkes çok seviyor herkese çok iyi anlaşabiliyor bir tek sorun bende gibi gösteriyorlar halbuki ben yaşadığım her şeyi gerçek ve bu tarz kötülükte yaşadım
O zaman çevresindeki insanlarla yaşamaya devam etsin

Back