Kötü Çıkan Saç Düzleştiricisi

0850 333 0011 Bu no'dan n11 ile iletişim kurun. Gerekirse tüketici haklarına gideceğinizi söyleyin.

Kişisel bakım ürünü olduğu için satıcı kabul etmeyebilir demiştim size. Yine de N11 ile iletişime geçin, ne diyecekler bakın. Müşterinin yanında oluyor N11.

Bu tür ürünleri trendyoldan almanızı öneririm.asla hepsiburada n11 gibi sitelere güvenmem.zamanında iade edemediğim çook fazla şey oldu sırf satıcı geri almak istemediği için.ama Trendyol öyle değil Allah var iade konusunda satıcısı kim olursa olsun farketmez iade alınıyor.hepsiburadadan aldığım elektrikli süpürgeyi iade edememiştim.satcı kabul etmedi.tüketici hakem heyetine başvurdum olumlu sonuçlandı yine geri alınmadı.elimde patladı.bu arada aldığınız braun düzleştiriciyi ben yıllardır kullanırım.çok çok iyi düzleştirir çok sağlamdır ben çok memnunum.zamanında teknosadan çok uygun bi fiyata almıştım yıllar geçti pek hatırlamıyorum gerçi de.acaba alet mi bozuk yoksa orjinal değil mi acaba.gerçi çakması var mı bilmiyorum da

12 senedir philips kullaniyorum asiri dalgali sacim 2 kerede dümdüz yapiyor. Ole hergün kullanmadim icin bu kadar dayandı

Rica ederim. Hallolur umarım. Ama acele edin, süreyi bahane edebilirler.

İade talebim kabul edildi, bugün bildiri geldi kabul edildiğine dair. Geçen hafta sizin verdiğiniz numaradan n11i aradım, onlar da alışveriş yaptığım mağazayı arayıp bana geri dönüş yaptılar, tekrar talep oluşturdum ve iadem kabul edildi. Yardımlarınız için size çok teşekkür ediyorum, sizin sayenizde oldu bu.

Braun markayı 13 sene önce aldım hemde 70 tl idi hala taş gibi. Sorunsuz şekillde kullanıyorum , siz kaç derecelik ayarda kullanıyorsunuz ürünü. Benim saçlarım ince telli ve aşırı gür değil.

Rica ederim. Ben de merak ediyordum ne yaptığınızı, hallolmasına sevindim. İnternet alışverişlerinden çekinmeyin artık, gördüğünüz gibi biraz üstüne gidince iade edememe durumu yok. Bilindik sitelerden alışveriş yaptığınız sürece asla mağdur olmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…