- 23 Ağustos 2012
- 49.354
- 228.463
-
- Konu Sahibi fataldanger
kaç gün içinde iade etmek gerektiğini biliyor musunuz peki?
Size attiklari odeme mailinde vardir
Normalde 21 gun ama pandemiye sebep 1 ay olabilir
Model bilmiyorum ama resmini atayım. 160 dereceden basliyor,yükseltilebiliyor,en düşükte bile çok iyi performansı.Eki Görüntüle 2660173
Braun da iyi bir marka aslında. Araştırmasam bende gidip alabilirim iyidir,bilinen markadır diye ama remington cidden iyi. Kızımın saçlarına bile kullanabiliyorum ki (7.5 yaş)ince telli,sarı yıpranmaya acayip meyilli ve upuzun saçları var,dakikalar içinde düzlestirdim geçen gün ve tek sefer geçmek yeterli oldu.Benim braun alma hatasına düşme sebebim aslında eskiden kullandığım remington düzleştiriciydi. Tabi iyi modellerinden değildi, en alt modellerinden biriydi. Düzleştiriyordu düzleştirmesine fakat kullandıkça plakaları yanık yanık olmaya başladı, saçlarımı da çok yıprattı. O yüzden başka bir marka deneme sevdasına tutuldum, tabi yine hayal kırıklığı oldu.
Iade kredi kartina geliyor siz hesabınızı kontrol edersiniz yaklasik bir hafta sürer kargoya verdiniz ulaştı derken, iade ulaştıktan 2 gun sonra falan geçiyor hesaba
Ben de gecenlerde anneme bir sey aldım hatta adres olarak da anneminkini verdim yanlış ürün göndermişler kardesim de kargoyla iade islemi baslatmis 2 gün sonra iadeyi gördüm kredi kartimda.
Duzlestirici kullanmadığım icin marka veremem ama iade konusunda durum bu sekilde işliyor yeni yasadigim icin paylasmak istedim.
Braun satin hair kullanıyorum, 5-6 yıl önce almıştım.
Çok memnunum düzleştiricinden.
Rica ederim. Yok, ben kullanmıyorum saçlarımın doğal hali pırasa kadar düz olduğu için.Yardımcı olduğunuz için çok çok teşekkür ediyorum. Peki sizin var mı kullanıp da çok memnun kaldığınız bir düzleştirici?
hangi modelinden memnun kaldınız? bir sürü modeli var, aklı karışıyor insanın.
[/QUOTE
Benimki eski.modellerinden modelini sölersem bulunma olasılığı su anda hiç yok))12 yıl önce almıştım,12 yıl hiçbişey olmadı
Yoo, neden ki? Tek kullanımlık ürün değil, hijyen problemi olan bir ürün değil. Saç kurutma makinesiyle aynı hesap. Gayet de kabul edilir.İadeniz kabul olmayabilir, kişisel kullanım ürününe giriyor çünkü.
Yarı yarıya şansınız. Satıcı ile görüştünüz mü?
Satıcının vicdanına kalmış bir şey. Kimisi kıl oluyor.Yoo, neden ki? Tek kullanımlık ürün değil, hijyen problemi olan bir ürün değil. Saç kurutma makinesiyle aynı hesap. Gayet de kabul edilir.
İadeniz kabul olmayabilir, kişisel kullanım ürününe giriyor çünkü.
Yarı yarıya şansınız. Satıcı ile görüştünüz mü?