- 24 Ağustos 2009
- 4.625
- 1.121
-
- Konu Sahibi fataldanger
Evet, o size verilen kodla yolluyorsunuz ama unutmayın. Sonra onlar da ürün ulaşınca iadeyi onaylıyorlar ve ücret tutarı kartınıza geri yatıyor.talimatları takip ederek iade talebi oluşturdum. ekranda "iade ön talebi oluşturuldu" diyor, geriye kalan adım sadece kargo firmasına ürünü teslim edip yollamak değil mi? kusura bakmayın lütfen bu işlerden pek anlamadığım için soruyorum.
Merhabalar. Çok uzun süredir internette iyi bir saç düzleştiricisi arıyordum. Çoğu kişi braun satin hair'i tavsiye etmişti başka mecralarda. Burada ise genellikle remington tavsiye edilmişti fakat ben braundan yana kıldım kararımı çok fazla kişi övdüğü için. Fakat çok pişmanım şimdi. Braun satin hair 5 saç düzleştiricisi aldım n11den. Kargo bugün geldi. Açtım denedim. Durum berbat. Çok hafif dalgalı saçlarımın üstünden 4-5 kez de geçsem düzleştirmiyor kesinlikle. Sizce ürün sahte olabilir mi? Veya ürün sahte değilse memnun kalmadığım bu durumda ne yapabilirim, hakkımı aramanın bir yolu var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yok, olmaz öyle bir şey. Çok ütopik bir ihtimal. Hadi duyulmamış bir site olsa belki de GittiGidiyor, n11 gibi siteler müşteriyi mağdur etmez.İade istemimi geçersiz bulup parayı iade etmeme ihtimalleri var mı sizce? Öyle bir durum olursa hakkımı nasıl arayabilirim?
Evet, o size verilen kodla yolluyorsunuz ama unutmayın. Sonra onlar da ürün ulaşınca iadeyi onaylıyorlar ve ücret tutarı kartınıza geri yatıyor.
Sorun değil sorabilirsiniz.
Yok, olmaz öyle bir şey. Çok ütopik bir ihtimal. Hadi duyulmamış bir site olsa belki de GittiGidiyor, n11 gibi siteler müşteriyi mağdur etmez.
Kredi kartından?peki para iade olduğu zaman bunu nereden görebileceğim onu biliyor musunuz?
Kredi kartından?
Duzlestiriciyse olay ,remington der susarım,diğerlerini at çöpe .
Kart ekstrenize + olarak yansır.peki para iade olduğu zaman bunu nereden görebileceğim onu biliyor musunuz?
Ben de braun aldım ve memnun değilim. Saçım hafif dalgalı dümdüz yapmıyor, çabuk bozuluyor. Performans olarak düşük en yüksek ısıda bile.
Kart ekstrenize + olarak yansır.
Hayır kalmadı.tamam çok teşekkür ederim. iade talebimi de oluşturdum. öyleyse artık yarın kargo şubesine gidip teslim etmekten başka yapacak bir şey kalmadı değil mi?
sizinki de mi satin hair?
Hayır kalmadı.
Remington kullanıyorum çok memnunum. En düşük ısıda bile yeterli düzeyde düzleştiriyor ve kabarmaya meyilli saçlarım kabarmıyor. Tavsiye ederim. 7 seneden fazla oldu ben alalı bu arada.
İade edin elinizdekini tabi ki.
Model bilmiyorum ama resmini atayım. 160 dereceden basliyor,yükseltilebiliyor,en düşükte bile çok iyi performansı.Hangi modelini kullanıyorsunuz?