Konu çok uzunda sona gelecek olursak bebeğime dönüşümlü annemle kayınvalidem bakıyordu baktıkları dönemde ikiside bizde kalıyor. Kv. Hiç bir kuralımı dikkate almıyor eşim uyarıncada küsüyor vs. Artık hep o bakmak zorunda artık yedirme içirme konusundaki huylarını görmezden geliyorum terbiyesiz konuşmalarını da çocuğuma verdiği doğrusu veremediği terbiyeyide hatta şakayla karışık oğlumu emzirmeye kalktığını söylemesini de ama pipisini öpüyormuş ben kıyıp öpemiyorum sıkıştırıp sıkıştırıp dudaklarından öpüyor içim almıyor ama eşim ailemide küstürdüğü için ona mecburum bir şey de diyemiyorum artık saldım çayıra kafasına giriyorum kendimi vasifsiz hissediyorum. Benim basiretsizliğimin cezasını 11 aylık oğlumun çekmesinden korkuyorum
Pipi öpme nedir ya tövbe ya rabbiKonu çok uzunda sona gelecek olursak bebeğime dönüşümlü annemle kayınvalidem bakıyordu baktıkları dönemde ikiside bizde kalıyor. Kv. Hiç bir kuralımı dikkate almıyor eşim uyarıncada küsüyor vs. Artık hep o bakmak zorunda artık yedirme içirme konusundaki huylarını görmezden geliyorum terbiyesiz konuşmalarını da çocuğuma verdiği doğrusu veremediği terbiyeyide hatta şakayla karışık oğlumu emzirmeye kalktığını söylemesini de ama pipisini öpüyormuş ben kıyıp öpemiyorum sıkıştırıp sıkıştırıp dudaklarından öpüyor içim almıyor ama eşim ailemide küstürdüğü için ona mecburum bir şey de diyemiyorum artık saldım çayıra kafasına giriyorum kendimi vasifsiz hissediyorum. Benim basiretsizliğimin cezasını 11 aylık oğlumun çekmesinden korkuyorum
Ne iğrenç birşey bunlar yaa bunu kabul etmeniz kabul edilemez bebeğin mahrem kavramı olmaz ki neden kayınvalideniz bakıyor çalışıyor musunuz bence çok sıkıntı olmayacaksa ücretsiz izine çıkamayacak durumda misiniz bebeğinizi kreş yaşına kadar kendiniz bakamaz misinizKonu çok uzunda sona gelecek olursak bebeğime dönüşümlü annemle kayınvalidem bakıyordu baktıkları dönemde ikiside bizde kalıyor. Kv. Hiç bir kuralımı dikkate almıyor eşim uyarıncada küsüyor vs. Artık hep o bakmak zorunda artık yedirme içirme konusundaki huylarını görmezden geliyorum terbiyesiz konuşmalarını da çocuğuma verdiği doğrusu veremediği terbiyeyide hatta şakayla karışık oğlumu emzirmeye kalktığını söylemesini de ama pipisini öpüyormuş ben kıyıp öpemiyorum sıkıştırıp sıkıştırıp dudaklarından öpüyor içim almıyor ama eşim ailemide küstürdüğü için ona mecburum bir şey de diyemiyorum artık saldım çayıra kafasına giriyorum kendimi vasifsiz hissediyorum. Benim basiretsizliğimin cezasını 11 aylık oğlumun çekmesinden korkuyorum
Konu çok uzunda sona gelecek olursak bebeğime dönüşümlü annemle kayınvalidem bakıyordu baktıkları dönemde ikiside bizde kalıyor. Kv. Hiç bir kuralımı dikkate almıyor eşim uyarıncada küsüyor vs. Artık hep o bakmak zorunda artık yedirme içirme konusundaki huylarını görmezden geliyorum terbiyesiz konuşmalarını da çocuğuma verdiği doğrusu veremediği terbiyeyide hatta şakayla karışık oğlumu emzirmeye kalktığını söylemesini de ama pipisini öpüyormuş ben kıyıp öpemiyorum sıkıştırıp sıkıştırıp dudaklarından öpüyor içim almıyor ama eşim ailemide küstürdüğü için ona mecburum bir şey de diyemiyorum artık saldım çayıra kafasına giriyorum kendimi vasifsiz hissediyorum. Benim basiretsizliğimin cezasını 11 aylık oğlumun çekmesinden korkuyorum
Eşin aileni küstürdüyse sen de anasını küstür. Neden kayınvaldie bakıyor ?Konu çok uzunda sona gelecek olursak bebeğime dönüşümlü annemle kayınvalidem bakıyordu baktıkları dönemde ikiside bizde kalıyor. Kv. Hiç bir kuralımı dikkate almıyor eşim uyarıncada küsüyor vs. Artık hep o bakmak zorunda artık yedirme içirme konusundaki huylarını görmezden geliyorum terbiyesiz konuşmalarını da çocuğuma verdiği doğrusu veremediği terbiyeyide hatta şakayla karışık oğlumu emzirmeye kalktığını söylemesini de ama pipisini öpüyormuş ben kıyıp öpemiyorum sıkıştırıp sıkıştırıp dudaklarından öpüyor içim almıyor ama eşim ailemide küstürdüğü için ona mecburum bir şey de diyemiyorum artık saldım çayıra kafasına giriyorum kendimi vasifsiz hissediyorum. Benim basiretsizliğimin cezasını 11 aylık oğlumun çekmesinden korkuyorum