Kızlar yeni ise başladım fakat ilk günüm çok kötü geçti herkes gruplasmıs ben konusmasam kimse konuşmuyor benle belki biraz çocukça serzeniş oluyo ama emin olun insan o durum da çok kötü hissediyor kendini birde aşırı dedikodu var kızlar ben hiç alışkın değilim böyle şeylere arkamdan birinin konuştuğunu duydum ya da biri bana bişey söylese çok üzüyorum kendimi.... daha önce bir kaç işten de o yüzden de ayrılmıştım bu sefer de çalışmam lazm kızlar çalışan arkadaşlar nasıl basediyorsunuz bu durumla
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kötü başlayan ilk iş günü
- Konu Sahibi Esmerr89
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çalışan kadınlar ilk iş günü iş yerinde gruplaşma
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ağustos 2019
- 2.058
- 2.141
- 133
Kızlar yeni ise başladım fakat ilk günüm çok kötü geçti herkes gruplasmıs ben konusmasam kimse konuşmuyor benle belki biraz çocukça serzeniş oluyo ama emin olun insan o durum da çok kötü hissediyor kendini birde aşırı dedikodu var kızlar ben hiç alışkın değilim böyle şeylere arkamdan birinin konuştuğunu duydum ya da biri bana bişey söylese çok üzüyorum kendimi.... daha önce bir kaç işten de o yüzden de ayrılmıştım bu sefer de çalışmam lazm kızlar çalışan arkadaşlar nasıl basediyorsunuz bu durumla
O kadar hassas olma kulaklarını tıka demek isterdim ki ben de öyleyim ama sen yapabilirsen ne ala
- 30 Temmuz 2018
- 213
- 141
- 23
Benim de çok başıma gelmişti.. Yeni işe başlayanlar için sıkıntı oluyor diğerleri samimiyet kuruyorlar yeni geleni de pek içlerine almak istemiyorlar.. İdare edebildiğin kadar et vallahi iş bulmak zor değerini bilKızlar yeni ise başladım fakat ilk günüm çok kötü geçti herkes gruplasmıs ben konusmasam kimse konuşmuyor benle belki biraz çocukça serzeniş oluyo ama emin olun insan o durum da çok kötü hissediyor kendini birde aşırı dedikodu var kızlar ben hiç alışkın değilim böyle şeylere arkamdan birinin konuştuğunu duydum ya da biri bana bişey söylese çok üzüyorum kendimi.... daha önce bir kaç işten de o yüzden de ayrılmıştım bu sefer de çalışmam lazm kızlar çalışan arkadaşlar nasıl basediyorsunuz bu durumla
- 9 Ocak 2018
- 862
- 3.413
- 113
Isinde zamanla iyi olursan kimse senin hakkinda konusamaz.Vizyon ve durus sahibi olmanı öneririm.Zamanla vazgececekler.Sejin basarin onlari korkutacak.Kızlar yeni ise başladım fakat ilk günüm çok kötü geçti herkes gruplasmıs ben konusmasam kimse konuşmuyor benle belki biraz çocukça serzeniş oluyo ama emin olun insan o durum da çok kötü hissediyor kendini birde aşırı dedikodu var kızlar ben hiç alışkın değilim böyle şeylere arkamdan birinin konuştuğunu duydum ya da biri bana bişey söylese çok üzüyorum kendimi.... daha önce bir kaç işten de o yüzden de ayrılmıştım bu sefer de çalışmam lazm kızlar çalışan arkadaşlar nasıl basediyorsunuz bu durumla
- 2 Şubat 2014
- 1.731
- 3.800
- 333
Siz isinizi yapin gecin. Acaba kim ne konusuyor diye kafanizi yorarsaniz, her gununuz boyle berbat gecer. Daha yeni baslamissiniz hemen ortama alismaniz zor zaten. Kendinize zaman verin. Mutlaka yakinlik kurabileceginiz is arkadaslariniz da olur zamanla. Ama yakinlik kursaniz bile ben olsam asla sirrimi derdimi paylasmam is ortaminda. Bu zamanda zaten kimseye guven olmuyor. Dediklerini size karsi ne zaman kullanacaklarini bilemezsiniz.
- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
Ben ilk günümde öğle molasinda aciktiysan git sen ye dediler. Ben yemeye başladım tam bitti mutfaktan çıkıcam hepsi toplanıp gelmişlerdi. Beni dışladilar gibi hissettim çok üzülmüştüm . Bir ay kimseyle konuşmadım. Yani sadece işle ilgili soru soruyordum o kadar. Sonra hepsiyle kanka oldum bir buçuk yıl çalıştım orada. Demem o ki ilk günden olur öyle
- 23 Ağustos 2012
- 49.902
- 1
- 231.575
- 798
- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.650
- 683
Bir kere sabırlı ol, duymamazlıktan gel. Zamanla o insanlarla yakınlaşacaksın, sen de aralarına katılacaksın.
Eskiden ben de çok takılırdım bu tip konulara, ama girdiğin ortamda insanlar anlamadığın bir dilde konuştuğunda "amaaan zaten anlamıyorum, istedikleri kadar konuşsunlar" deyip kabulleniyorsun durumu :) bende öyle oldu. Şimdi hangi ortama girersem gireyim çok rahatım, hiç dikkat etmiyorum konuştuklarına
Eskiden ben de çok takılırdım bu tip konulara, ama girdiğin ortamda insanlar anlamadığın bir dilde konuştuğunda "amaaan zaten anlamıyorum, istedikleri kadar konuşsunlar" deyip kabulleniyorsun durumu :) bende öyle oldu. Şimdi hangi ortama girersem gireyim çok rahatım, hiç dikkat etmiyorum konuştuklarına
Inşallah çok sagolunIsinde zamanla iyi olursan kimse senin hakkinda konusamaz.Vizyon ve durus sahibi olmanı öneririm.Zamanla vazgececekler.Sejin basarin onlari korkutacak.
- 8 Mart 2019
- 6.877
- 32.388
- 548
- 39
Çok net, kimseyi iplemiyorum ben orda işimi yapmak için bulunuyorsam, ortamın kötü olması beni etkilemez. Kaldı ki dedikoducu insanlarla muhattap olacağıma tek başıma mis gibi yaşar giderim. Zararı olur faydası olmaz öylelerinin...Kızlar yeni ise başladım fakat ilk günüm çok kötü geçti herkes gruplasmıs ben konusmasam kimse konuşmuyor benle belki biraz çocukça serzeniş oluyo ama emin olun insan o durum da çok kötü hissediyor kendini birde aşırı dedikodu var kızlar ben hiç alışkın değilim böyle şeylere arkamdan birinin konuştuğunu duydum ya da biri bana bişey söylese çok üzüyorum kendimi.... daha önce bir kaç işten de o yüzden de ayrılmıştım bu sefer de çalışmam lazm kızlar çalışan arkadaşlar nasıl basediyorsunuz bu durumla
Ben yalnız takılmayı kendi başıma olmayı sevdiğim için rahat geçiyor iletişimim orta oranda ortak nokta çocuk oluyor muhabbet edebiliyorum pozitifim dedikodu olabilir ne konuşurum ne duyarım hımm der geçerim ay sonu maaşımı alırım
Öğlen yemeğe tek çıkıyorum kafa dinliyorum annemi arıyorum yürüyorum çok iyi geliyor
Etrafta tek çok kişi var
Öğlen yemeğe tek çıkıyorum kafa dinliyorum annemi arıyorum yürüyorum çok iyi geliyor
Etrafta tek çok kişi var
Iş ortamında veya herhangi bir ortamda ilk tanistiklarim beni %100 hiç sevmezler. böyle asik suratli buluyorlarmis beni tabi ki zamanla bana alisip itiraf ediyorlardı. Sonra çok iyi anlasiyorduk zamanla oluyordu böyle şeyler. Sende sabret konusanlar olur hakkında kulagina gelir veya muhattap olmak istemezler. Fakat bir sure sonra onlarda sana alismaya başlar düzelir herşey hemen pes edip iş değiştirmeye kalkma aç kalirsin valla Çünkü nereye hangi işe girersen gir Gıcık insanlar olacaktır. Içinde kötü karakter olmayan bir film dizi gördün mu hiç? Onları muhattap almayacaksin gozlemleyeceksin kim kafana daha yatkinsa onunla arkadaşlık kuracaksan
Çok merak ettim acaba bugün bizim okula başlayan yeni öğretmenlerden biri misiniz =)) Bugün de bize iki yeni öğretmen katıldı, ortamda sürekli ayrılıp giden öğretmenlerin dedikodusu döndü yeni arkadaşlar biz nereye düştük der gibi bakıyorlardı etrafa. Malesef her iş yerinde aynı sıkıntılar var. Hiç aldırış etmeyin, işinizi yapın, mesafeli olun, güleryüzlü olun ama kendinizi ezdirmeyin.
- 23 Temmuz 2019
- 251
- 387
- 18
- 30
- 8 Haziran 2016
- 922
- 1.915
- 113
- 30
Benim eski çalıştığım yerde miller sürekli dedikodu yapıyordu ilişkiler vıcık vıcıktı. Hang outsan sürekli yazışıyorlardı. Herkesin herkeste numarası vardı açık ofisti. Tabi ki ben kimseyle samimi olmadım, gruplaşmadım, numaramı millete dağıtmadım, hang outtan ona buna yazmadım,hep bir mesafe koydum ve sonunda beni isten çıkardılar. Yani diyeceğim normal olur öyle.
Ben de yeni işe başladım. İlk 2 gün neredeyse çok az konuştum herkesi izledim. Kim kimle ne konuşuyor kim kimle yakın diye. 2 günde herkesi analiz ettim. Şimdi 3. haftam bitecek neredeyse onlar da bana alıştı ben de onlara.
Tavsiyem: analiz et daha sonra konuş. Yeni olduğun için biriyle ters bir bakışman bile diğerlerinin senin üstüne gelmesine sebep olur.
Tavsiyem: analiz et daha sonra konuş. Yeni olduğun için biriyle ters bir bakışman bile diğerlerinin senin üstüne gelmesine sebep olur.
- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
İlk günler işine konsantre ol.etrafı izle sana uygun olan bir kişi bile olsa yeter. Boşver gerisini. Konuşsunlar.hepimizin iş yerinde bu tarz insanlar var. İş kolay bulunmuyor. İşini yapıp çıkarsın. Maaşını alınca gezip tozar stresini atarsın. İnsanlar dedikoducu diye işten mi çıkacaksın yani? Az insan çok huzur zaten.