KÖTÜ ABİ VE KARISI

Ins herseyi sözlune anlatmamissindir dayak olayları falan

İnşallah evliliğinde çok amaok mutlu olursun. İnşallah eşin anne babanı sahiplenir çok sever korur kollar. Abin denen o herifte sizden uzak olur.

Kusura bakma ama abin çok lanet bi insana benziyo insan denirse tabi. Ölsün daha iyi sizin icin

Abiniz ayni samanyolu TV'deki kötü karakterlere benziyor. Babanızın yerinde olsam satar savar bir gram bişey birakmazdim bunlara. Gerçi onlarda torunlarına kiyamazlar. Babaniz zamanında verdiği yüzün kahrını çekiyor. Abinizi Allah ıslah etsin. Edeceğim dua budur.

ayrıca anne babanız nasıl çekiyor abinizde çocuğundan öyle çekecek ben adalete inanıyorum
çocuk gördüğünü uygular kendi çocuğu babasının dedesine ve nenesine nasıl davrandığını gördü
insanlar kötülükler yaparken zamanı gelince yaşlanacağını hasta olacağını düşünmüyor

yukarıda bir arkadaş yazmış çözüm çok açık daha annen baban oradayken orası kızımın evi size ev verdik daha ne istiyorsunuz deseler daha doğmamış torunundan önce kendi kızlarını düşünseler onların evi en azından güzel bir aile kurmaları için uğraşsalar
kuzenin düğünü kız gidecek tabiki sen ne karışıyorsun deseler
ama sizin aileniz ne yapmış sizi korumamış ablanızı da hem teyzesinin oğluyla hem de zorla evlendirmişler

yani aileniz siz ne söylerseniz söyleyin abiniz hangi pisliği yaparsa yapsın onları durdurmaya kalkışmaz kalkıp iki laf bile etmez
bu söylediğim zalimce gelebilir ama sizde siz dayak yerken çıtı çıkmayan babanıza çocuğunu sırf erkek diye pohpohlayan annenize üzülüp düşünceden düşünceye vurmayın kendinizi
çünkü onlar sizi birazcık düşünseydi bu olanların yarısı bile olmazdı

kusura bakmayın ama suç anne ve babanızda bu kadar hayırsız evladı el üsütnde tutmuşlar, benim annanem ve dedem gibi tek oğlanı el üstünde tuttular teyzemler 1 ekmeğe muhtaç olduğu günlerde destek çıkmadılar ama oğlan emekli olsun diye tarla satıp emekli ettiler, ve mal mülk kıza kalmasın diye üzerine verilen tarlalardan bahsetmek bile istemiyorum ve bilin bakalım elden ayaktan düşünce bu yaşlı insanlara kimler baktı kim bakmadı !! ha birde buna rağmen halen gidip üzerine tarla yapmak sitemiş dedem dayımın ama yaşı izin vermemiş kanunlar gereği yani olsa yapacak halen bizim insanlarımızın nedir bu erkek evlat merakı anlamıyorum

erkek evlat şımartılınca böle oluyo işte buna benzer çooook örnek duydum. ama kız çocuguna istediğin kadar şımart deger ver daha çok bağlanıyo aileye. 10 tane erkek evladım olacağına 1 tane kızım olsun yeter. Allaha şukur de kızım var... rabbim sağlık versin. kusura bakma canım sizde de var ablan yaptırdığı evi neden veriyor babana. evet kız çocuk merhametli ama. abinizin üstüne konacağını bilmeniz lazım...

Annen baban eserleriyle övünsünler şimdi.

siz iki kızı ezip oğlum da oğlum diye şımartırlarsa olacağı bu herkes ektiğini biçermiş.

Back