koşu bandıyla kışa fit girmek isteyenler ...

dilgee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
299
99
kızlar herkese merhaba, kilom 62 acilen 55 e düşmek zorundayım.Bu yolda benimle yürümek isteyenler buyursunlar gelsinler..

ilk 2 - 3 dk 2ile başlayıp 3 e daha sonra 20 dk boyunca 4 le yürüyorum. zorlanmıyorum

canım hoşgeldin ne zamandır yürümeye başladın kilon ne bunları yazarsan takibin kolay olur. bu arada bugün 5.1 de 35 dk yürüdüm sabahtan bu yana 1 litre su içtim

Selam benim koşu bandim yok ama kondisyon bisikletim var katilabilir miyim arkadaş olunca motivasyon oluyor ben sabahlari erken kalkıp yapicam ancak çocuk var da en uygun zaman bu

tabiki katılabilirsin. yalnız şunu belirtmeden geçemiycem ben basenlerimden dolayı kondisyon bisikleti almıştım basenlerim hepten büyüdü. bence dikkat et ölçülerini al kullandıktan sonra ara ara takibini yap. Bu arada ben bugün 40 dk 5.5 hızda yürüdüm. suyum çıktı resmen

Merhaba bende katılabilir miyim sana ben günde 2 kez koşu bandına çıkıyorum bir sabah bir akşam bu sabah 45 dakika 6.8 hız ile yürüdüm.

Mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız. Bende 2 hafta oldu yürüyüş yapmaya başlayalı ama çok düzenli değildi ve hiç kilo veremedim. Sağolsunlar eşim ve komşum çok güzel köstek oluyorlar. Daha 2 hafta olmuş başlayalı boş ver kaç gündür yürüyorsun veremedin diyorlar. Motive olmaya ihtiyacım var. Bugün 6 hız ile 1 saat yürüdüm. Boyum 166 kilom en son 72 idi şimdi kaç bilmiyorum

mrb arkadaşlar kimse gelmiyormu galiba hiç kimse yürüyüş yapmamış. ben dün 6 hız ile 1 saat yürüdüm.

Ben de haftada 1-2 kes koşubandımda yürümeye çalışıyorum. Yürüdükce buraya da yazarım

Arkadaşlar ben de bugün sipariş verdim.yarın, öbür gün gelir muhtemelen. Dynamic Alpine Otomatik eğimli aldım. Kullanan var mı? İyidir inşallah. Gelsin hemen başlıycam ben de. Yazın kilo vereceğime kilo aldım

kızlar ben de varım hep beraber bırbırımızı tetıkleyıp kılo verebılırız... yarından ıtıbaren devamlı bıldırım yapalım...ne dersınız. herkes kılo ve boyunu ayrıca hedefını yazsın ve her hafta bır gun bırıncıyı belırleyelım ayrıca haftanın en çok yuruyenını de bulalım

Kızlar benimde bu aralar aklımdaki tek şey bu! koşu bandı almak ve kilo vermek... ama herkesin takıldığı kısımdayım; hangi marka? hangi ürün? vs bilemiyorum. hep araştıryorum, hep; "aman neyse dışarda yürürüm alıpta çamaşırlık yapanlar gibi olmuyum" şeklinde vazgeçiyorum. ama bu defa kararlıyım. başka türlü zayıflama şansım yok çünkü. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…