koşu bandıyla kışa fit girmek isteyenler ...

dinamic miami c otomatik eğim hertürlü isteğine cevap verir çok fazla bir beklentin yoksa (mp3 çalar falan istemiyorsan). muadillerine göre fiyatı uygun tavsiye ederim

arkadaşlar uzunca bir süredir giremedim. Sağlık problemlerinden ötürü. baskülde en son 59 u görmüştüm. benm en büyük şikayetim basenlerimdi ekmeği kestim, suya ağırlık verdim , günde 1 kez koşu bandına bindim , ve hayatımda asla erimeyeceğini düşündüğüm basenim 3 cm küçülmüş. yani kızlar demem oki kesinlikle ekmeği kesin, yani hiç yemeyin demiyorum ama günde en fazla 2 ince dilim yiyebilirsiniz . ben sadece günde 1 dilim ekmekle yaklaşık 3 haftada 3cm eridim... sadece deneyin ve görün diyorum...yürüyüşe bayramda ara verip sonra yeniden başlamayı düşünüyorum ne olsa 3 cm gitti :) darısı büyük basenlilere

ben de yürüyüşe başladım. 3 gündür düzenli yürüyorum. henüz ölcülerimi alamadım, alınca yazacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…