Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
koşu bandı kardeşliği :13: heheee
elektriğe hiç dikkat etmedim ki ya, 1 aydan fazla kullanamdım ben sıkı olarak, yani kullandıysam da 2-3 hafta aşırı bi şekilde kullanamdım, farketmedim faturayı yani...
önceki sayfalarda benle yalnzeskicinin resimlerimiz var,bulursan baakrsın kilom iyi de bazı eski kıyafetlerime eskisi gibi girmek istiyorum, sıkmadan, ondan yani bi kaç kilo daha versem iyi olur,bakalım...
bizim o kemer bozuldu daha hiç kullanamadan,gönderin dediler ama kullanmıycaz diye de uğraşmadık göndermedik, zaten korkuyorum ben öyle titreyen şeylerden, hayatta takamam, belki işe yarar bilemiyorum. bölgesel yağlanmalar için ayrı hareket yapmamız gerek bence. göbek için yarım mekik tuananın dediği gibi, geçen tülin şahinle modada izledim, iç bacak ve selülit için günde 10 dk hareketleri gösterdi, 10 dk nedir ki aslında denemek istiyorum ben,başlıycam.sabah 10 dk,öğleden sonra 10 dk yapsam iyi olur. senin sadece göbek mi var ?
tuana,
farkı görüp şaşırdılar d emi bravo sana, maşallah
ylnzeskici,
meraba canım
paresssss,
teşekkürler bilgi için, doğru mu acaba 1 saatten fazlası nasıl kastan gidiyor , ilginçmiş :44: ben 1 saati hiç geçemedim zaten... ama vaktim olsa geçerdim yürüyüş yaptığım zamanlarda
Merhaba arkadaşım,
Bizi düşündüğün ve tavsiyelerde bulunduğun için teşekkürler. Neden yanlış anlayalım, hakaret etmiyorsun ki
Ama şu noktayı iyi ayırt etmek lazım diye düşünüyorum. Sadece kendi adıma konuşacağım ; benim spor yapıyorum derken söylediğim sadece yürümek, başka yüksek efor gerektiren hiçbir egzersiz veya spor yapmıyorum. Sadece yürüyüş yapmanın da süresi uzun olsa da sakatlanma, kas zedelenmesi vs gibi riskler taşıdığına inanmıyorum ( çünkü 5-5,5 km hızda yürüyorum, 6 larda 9 larda değil ), çünkü günlük normal çalışma temposu içerisinde üç saatten fazla yürümek durumunda kalan bir sürü insan tanıyorum yaklaşık 19,5 yıllık iş tecrübem dolayısıyla ve bir dönem ben de öyle bir tempoda çalışmıştım yaklaşık 1,5 yıl kadar...
Ayrıca yine sadece kendi adıma konuşuyorum ; ben şu anda çalışmıyorum, dolayısıyla iş sorumluluğum yok, artı ev yönetimi, temizlik, yemek, alışveriş, çocuk bakımı gibi sorumluluklarımın da olmadığı dingin bir dönemdeyim. Böyle olunca da günlük üç saatlik yürüyüşümün dışında hesaba katılabilecek hiçbir fiziksel aktivitem yok. Haaa şunu da söyleyeyim benim kas yapmak gibi bir niyetim de yok. Sadece son iki yılda hareketsiz yaşayarak aldığım 20 kiloyu vermeye ve vücudumu yeniden hareketlendirmeye çalışıyorum.
Bu topikte şahsen paylaştıklarımın hiçkimseye tek başına referans olmasını da istemem. Eğer benim yaptığım yürüyüşün saati referans alınmak isteniyorsa , daha önce topikte yazdığım diğer mesajların da dikkate alınması gerektiği kanaatindeyim.
Bu arada böyle paylaşımların topiğin tamamını değil bir kısmını okuyan arkadaşlara uyarı niteliğinde olmasını temenni ediyor, buna vesile olduğun için seni de öpüyor ve teşekkür ediyorum...
İyi geceler sağlıcakla kal...
48ve58 teşekkür edeerim bende pazartesı alıp baslıyorum ıste bakalım neler olacak :))
Arkadaslar aranızda kullanıp elektrık faturası fazla gelen oldu mu hiç
Yok canım çok sormadın... da ben çok sık bunu yazmaktan sıkıldım galiba kusuruma bakma
eğer vaktin olursa 25.03.2013 22:13 deki cevabi bir mesajımı okursan bu sorularına cevap bulacaksın eminim
Bende bitip tükenmeyen İNAT olmasa,
Ferhat 'ın dağları delen SABRI olmasa,
Bir de cana can katan o SEVDAM olmasa,
Ahh bu HAYAT çekilmez,
Ahh bu AÇLIK çekilmez,
Sen olmasan CANIM,
Ahh bu DİYET çekilmez....
Herkese iyi geceler tatlı ve bol kilo vermeli rüyalar.
Sabaha daha huzurlu, mutlu ve umutlu uyanmak dileğiyle, Allah rahatlık versin...
arkadaşlar göbeğim çok yumuşadı ya nasıl sıklaştıracağım bilmiyorum bir bilginiz varmı yardımcı olurmusunuz
48ve58 teşekkür edeerim bende pazartesı alıp baslıyorum ıste bakalım neler olacak :))
Arkadaslar aranızda kullanıp elektrık faturası fazla gelen oldu mu hiç
evet haklısın söylemiyim nekadar kilo vermek istediğimi diyetmi yapıyosun kilo vermek için dediler evet dedim bende o şans yok farketmeden gitsin kilolar dedim bide benim kıyafetler baya bol gelmeye başladı biyandan kilomun hepsini vermeden kıyafet almıyım diyorum bi yandan alıyım diyorum kararsız kaldım cnm sende baya kilo verdin senide düğünde gören herkes şaşıracak çokkk güzel bi gelin olacaksıngöbek için hareket te yapsam iyi olacak ta tembellik daha çok hoşuma gidiyor yavvv
sen boşver misafirlere. insanlar genellikle kendi ulaşamadıkları hedefler için karşılarındakilere anlamsız yorumlar yaparlar
ne alaka 8 kilo, niye 10 değil , 6 değil de 8 !!! Ne kadar metrik ölçümleri varmış misafirlerinin gözlerinin yani bakınca anlamışlar 8 kilo daha vermen gerektiğini
Canım bence sen bundan sonra soranlara biriki kilo daha vermeyi düşünüyorum de, hiç öyle 20 kilo falan deme boşver nazarları değmesin
Sen de için nasıl rahat edecekse, bebişine hangi kiloda sağlıklı bir şekilde kavuşabileceksen o kiloya inmek için azmet, gerisi boşşş
anaaaaam, kıskandın mı seeen kız sizin yeriniz ayrı,sen ve tuanayla beraber başladık biz kilo vermeye,burayı hareketlendirdik her gün yazıştık,haberdar e ttik birbirimizi.Bak seeen , aynı model koşu bandı kullanıyosunuz diye hemen kardeşlik moduna geçtiniz he mi
Biz nooluyoz burda neredeyse 1,5 aydır habire çatada çutada mesaj yazıyoz, ayy inanmıyorummmm :96:
merhaba arkadaşlar burada yazılanları okuyunca motivasyonu artıyor insanın, ben de yeni sayılırım koşu bandında. Daha çoook kilo vermem lazım... Herkese bol kilo kaybettiren günler diliyorum
slm, ben sabah 100, aksam yatmadan once 100 mekik cektigimde bir aya kadar cok guzel sonuclar aliyorum. Ara ara birakiyorum tabi:) sonra bir azimle tekrar basliyorum. Her zaman bende yapamiyorum ama cok faydasi oluyor.
ciddenmi arkadaşım yarım mekikmi yoksa tammı çekiyorsun ben tam kalkamıyorumda :)) bakım yapmaya çalışcam artık baseni napacam ya benim belim incecik biraz göbek var oda yumuşadı zaten ona cnm sıkılıyor sıkılaştırmak istiyorum .yürüyüşümün basene bi faydası var mı acep bilmiyorum inşallah vardır.sen kaç kilosun cnm kaç kilo varebildin şimdiye kadar sadece yürüyüşmü yapıyorsun ..
ben kendi adıma konuşayım bazı konularda haklısındır ama bana 1saat spor fayda etmiyo 3saat yapıncada veremiyorum 2saat bana iyi geliyo bide ben koşamıyorum koşu bandında 5.00hızında yürüyorum bi zararı olmaz heralde hormonların nasıl bozuldu anlamadım
tabiki paylaşman uyarman güzel bişey sonuçta bi tecruben olmuş benim normalde reglim düzensiz ilaç almasam 6ay regl olmam o derece kötü durumdayım pkoluyum ve ben spora başladıktan sonra lekelenmem oldu muayene oldum bi sorun çıkmadı reglimide ilaçla oldum bende spor ve kilo vermem sonucunda reglimin düzene gireceğini umuyorum bende ev hanımı olarak hereketsiz bi yaşamım vardı koşu bandı sayesinde biraz hareketlenmiş oldum :)yaptığım egzersiz vücuduma fazla gelmiş. bu yüzden reglim kesildi. 6 ay hiç gelmedi. ondan sonraki 6 ayda hormon takviyesi aldım öyle regl oldum. aldığım kilonun haddi hesabı yok tabi.... Hiçbirinizin başına böyle bişey gelsin istemem ondan uyarıyorum yanlış anlamayın.
eskici canım beslenmen güzel yazdıkların kadarıyla... eyer başka aktiviten yoksa senin yürümende sorunda yok zaman olarak. bunu söylemek bana düşmez ama pskolojinin iyi olmadığını düşünüyorum. yazdıklarından öyle algıladım. bilincindeysen sorun yok değilsen vakit kaybetmeden bir doktora görün diyorum (kişi kendinde biliyo... )
bugün 101 koşu bandı gelecekti 500 lira. gider bakar fena değilse alırım diodum. öylen olmadan bitmiş. netten bakınıyorum uygun bişey çarparsa gözünüze bana msj atın canlar iyi akşamlar
hani nerdesiniz kızlar uyuyormusinuz yoksa hadin hep beraber yürüyelim şimdi benim yürüme saatim:) cnm da hiç istemiyorda çok yorgunum ama mecbur yinede yùrücem zaten bir birgün yürümedmmi bidah a yürùyesim gelmiyor sağlık olsun da yùrüyelim napalım dimi kızlar hadin hoççakalın .birde telden giriyorum yazmaya üşeniyorum dün pc den girdim rahat ve kolayca yazdım aman neyse çenem çok uzadı hadin bayy
hani nerdesiniz kızlar uyuyormusinuz yoksa hadin hep beraber yürüyelim şimdi benim yürüme saatim:) cnm da hiç istemiyorda çok yorgunum ama mecbur yinede yùrücem zaten bir birgün yürümedmmi bidah a yürùyesim gelmiyor sağlık olsun da yùrüyelim napalım dimi kızlar hadin hoççakalın .birde telden giriyorum yazmaya üşeniyorum dün pc den girdim rahat ve kolayca yazdım aman neyse çenem çok uzadı hadin bayy