arkadaşlar ben koşu bandı almaya karar verdim ama hangi marka kalitelidir bilemiyorum aranızda kullanan hangi özellikleri önemli yazabilir misiniz? (konu daha önce açıldı mı bilemiyorum)
Canımkoşu bandında,bana göre eğimin ve otomatik olması en önemli fonksiyon,ve program sayısı hiç önemli değil çünki sen evde kullanacaksın ve kendine göre ayarlıyacaksın kullanış şeklini,zaten butonlarından yükseltmeyi ve alçaltmayı kendin yapacaksın,yok 12 km hızla koşması yok 15 km hızla koşması hepsi boş,12 km hızla en fazla 4-5 dak koşabilirsin vede dilin 2 metre dışarda kalırsın ve yığılırsın,eğimde yürüyüş yapınca daha çok kalori verirsin,zaten hepsinde nabzını ölçebiliyorsun,benimki activa marka memnunum,orta halli bir koşu bandı alabilirsin,şimdiden hayırlı olsun.
benim spor salonumda kullandığım bütün aletlerin markası voittir.neden dersen
-her ilde servisini bulman mümkün
-bir arıza olduğu an hemen müdahele edebiliyorlar
-kurulumunu kendiler yapıyor
-2.el olan ürünlerine bak yarı fiatınadır.sadece 10gün kullanılmış aletlerdir.
-evde kullanacağın için çok fonksiyonlu olması gerekmez
-fiatı sorun değil dersen tivis,masaj,dambıllar gibi bir çok bölgeyi çalıştıran bölümleride olanını tavsiye ederim.
-aldığında silikonu ile bant bakımını yapmayı ihmal etme.bu aletin ömrünü uzatır
-düzgün kullanırsan bir ömür boyu dayanıklıdır
Hanne hn.;
mekik aleti her kalitede mekanizmayla satılablck bişiy...terleme eşofmanı tavsiye olunmadığından size verilen fiyat bana fazla geldi...şöle ki;
dambıllar tanesi 15-20 tl ye en alası alınabilecek şeyler..terleme eşofmanı ise (inanmamakla beraber) bi eczane de 110 tl ye gördm.
meki aleti de 700 küsur tl ye değmez bnce...hepsini ayrı ayrı almak daha karlı olacak gibi görünüyo
Canımkoşu bandında,bana göre eğimin ve otomatik olması en önemli fonksiyon,ve program sayısı hiç önemli değil çünki sen evde kullanacaksın ve kendine göre ayarlıyacaksın kullanış şeklini,zaten butonlarından yükseltmeyi ve alçaltmayı kendin yapacaksın,yok 12 km hızla koşması yok 15 km hızla koşması hepsi boş,12 km hızla en fazla 4-5 dak koşabilirsin vede dilin 2 metre dışarda kalırsın ve yığılırsın,eğimde yürüyüş yapınca daha çok kalori verirsin,zaten hepsinde nabzını ölçebiliyorsun,benimki activa marka memnunum,orta halli bir koşu bandı alabilirsin,şimdiden hayırlı olsun.
yürüyüş bandını kullananlar varmı benimki fazla ısınmaya başladı yarım saatten fazla çalıştıramayacakmıyım ben bunu.?normalmidir....