- Konu Sahibi bikusolsam
-
Hepinize çok çok teşekkür ederim. Benim için çok özel bir şey bu en çok istediğim şeylerden birisi..
Umarım en kısa zamanda halledeceğim bu durumu.
Annem neden istemiyor bende bilemiyorum,sadece söylediği şey "parayı nasıl yettireceksin".. Oysa biliyor yeteceğini hatta artacağını.
Evet biraz araştırma yaptım,devlette bir miktar maaş veriyormuş.
Maddiyatında zaten kesinlikle değilim, çocukları çok seviyorum bir nebze de olsa sevgimi vermek istiyorum güven vermek istiyorum.
Bu arada leonela; ben 2 yıl önce gönüllü üye oldum LÖSEV'e. internet sitesinden başvuru yaptım sonra direk kuruma gittim. Bir form veriyorlar dolduruyorsun daha sonra sana bildiriyorlar.
Mesela bazı günler size haber veriliyor standlar açılıyor satış yapıyorsunuz. Gelirler direkt olarak LÖSEV'e gidiyor. Mesela bazı günler ben broşür dağıtıyorum,bazı günler ise okuduğum üniversite ile ilgili çalışmalara katılıyorum,ayrıca tercümanlık yapıyorum. Yani yapılabilecek çok şey var.
Ayrıca üyelik aidatı her ay 20 tl..
Gönüllü üye olmanı tavsiye ederim,o miniklere yardımcı olmak seni de çok mutlu edecektir eminim.
koruyucu aile olmak ile ilgili bir bilgim yok ama şu genç yaşta çocuklara karşı duyduğun sevgi iyi niyetin duyarlı davranışın takdire şayan canım
umarım anneni de ikna edip amacına ulaşırsın
bence annen çocuğa bakınca evlilikten vazgeçersin evlenmezsin diye korkuyordur :)
canım bu başlık beni çook sevindirdibende böyle bişe yapmak istiyorum 25 yaşındayım bende bekarım ama ben eğer evlenebilirsem böyle bişe yapmayı düşünüyorum inşallah böyle bişe yaparız herkes yapsa keşke imkanı olan yani
merhaba arkadaşlar ben bu bir kaç ay içinde koruyucu aile olmak için başvuracağım umarım kısmet olur
ben 35 yaşındayım ve bekarım.İki evlilik geçti başımdan ve çocuğum olmuyor fizyolojik olarak. Koruyucu aile olmayı ben de düşündüm. Ama bağlandıkan sonra ayrılmak çok zor olacaktır. Anneniz bunu düşünüyor olabilir. Sonuçta emek ve zaman vereceksiniz. Ama hiç bir zaman annesi olmayacaksınız dahası üzerinde hiç bir emeği olmayan ( olan kişileri tenzih ederim) birileri gelip bir gün o benim çocuğum diyecek.
anlayışınız ve isteğiniz takdire şayan ama bunu yanınıza almadan sadece hafta sonları ilgilenerek ve masraflarını karşılayarak da yapabilirsiniz.Benim naçizane fikrim...
Haklı olabilirsin,bunu hiç düşünmemiştim açıkçası :)
seninde böyle bir şeyi gerçekleştirmek istemen beni çok sevindirdidoğru söylüyorsun,hepsinin ihtiyacı var sevgiye,desteğe,güvene.. Umarım en kısa zamanda gerçekleştiririz bu isteğimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?