- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
- Konu Sahibi bikusolsam
ne kadar da güzel düşünmüşsün seni tebrik ederim cnmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[ı]kızlar bana yardımcı olacağınızı bildiğimden size danışmak istedim.
Ben 26 yaşındayım,bursa'da yaşıyorum.
Ben bir çocuğa koruyucu aile olmak istiyorum,bekarım evli değilim..
çocukları gerçekten çok seviyorum,arada sırada işimden fırsat buldukça çocuk esirgeme kurumu'nu ziyaret ediyorum.. Ve artık bir çocuğun sorumluluğunu üstlenmek,sevgimi vermek,onun yüzünü güldürmek,destek olmak istiyorum. Anne değil ama bir nevi abla gibi..
Annemle bu konuyu konuştum,ama itiraz ediyor. çok üzülüyorum annemin itiraz edip kabul etmemesine..parayı nasıl yettireceksin diyor.
Güzel bir işim var,aldığım ücrette ortalamaya göre gayet iyi. Ayrıca losev'de gönüllü olarak çalışıyorum. Kendime ait bir evim ve arabam var. Rabbime çok şükür geçinebiliyorum..
Siz ne düşünüyorsunuz? Gerçekten yanlış mı düşünüyorum? Aranızda koruyucu aile olanlar var mi? Zorlukları varmidir sizce? Beni biraz bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim..[/ı]
canım naptın alabildin mi bende isytiyorum fakat bu gün sadece gönüllü olarak onlarla vakit geçirmek istedim bana onların ing bilmediğim için eğitmen olmadığım için böle bişi olmıycanı söylediler ayrı sen açık lise okuıyoırsun ne gibi faydan olabilir dediler küçük yaş gruplarının oyun saatinde yardımcı olabilirim dedim gerek yok öğretmeni var dediler benim istediğim onlara sevgi vermekti bilmiyorum yanlış bişiler var