- 23 Mart 2021
- 78
- 12
- 8
- 28
- Konu Sahibi Fatma Akar
-
Aynen çocuk gelecek psikolojisi belki küçük olacak.Cok önemli belki biraz büyük çocuk olursa iyi olur 5 yaş üstüArastırmadan düşünmeden o an ki üzüntümle koruyucu aile olmaya başvurdum daha sonra yetebilecekmiyim korkusu sardı benı mesela onaylandı diyelim bunu ıptal edebılıyormuyum 25 yasındayım 6 aylık bebeğim var
E devlette bunu iptal etmem mümkün mü iyice düşünmek istiyorumAynen çocuk gelecek psikolojisi belki küçük olacak.Cok önemli belki biraz büyük çocuk olursa iyi olur 5 yaş üstü
Olabilir hemen de her aileye vermezler zaten.E devlette bunu iptal etmem mümkün mü iyice düşünmek istiyorum
Çok başvuru var ve öncesinde ilk görüşme yapıyorlar, onu geçmezseniz değerlendirme yapılmıyor.Arastırmadan düşünmeden o an ki üzüntümle koruyucu aile olmaya başvurdum daha sonra yetebilecekmiyim korkusu sardı benı mesela onaylandı diyelim bunu ıptal edebılıyormuyum 25 yasındayım 6 aylık bebeğim var
Anladım teşekkür ederimÇok başvuru var ve öncesinde ilk görüşme yapıyorlar, onu geçmezseniz değerlendirme yapılmıyor.
Emin degılsen iptal et tabiki sorumlulugu daha fazla cunkuArastırmadan düşünmeden o an ki üzüntümle koruyucu aile olmaya başvurdum daha sonra yetebilecekmiyim korkusu sardı benı mesela onaylandı diyelim bunu ıptal edebılıyormuyum 25 yasındayım 6 aylık bebeğim var
Öyle olacağına emin olabilirsin.İnşallah başvurup aldıktan sonra da geri verebilir miyim diyen cıkmaz
Çoğu kişi kendi çocuğuna iyi bakamayıp, eşe dosta hava atmak için bu işe girişiyor. Konu sahibi için demedim. Etrafımda gördüğüm. İnşallah herkese vermezler.İnşallah başvurup aldıktan sonra da geri verebilir miyim diyen cıkmaz
Çoğu kişi kendi çocuğuna iyi bakamayıp, eşe dosta hava atmak için bu işe girişiyor. Konu sahibi için demedim. Etrafımda gördüğüm. İnşallah herkese vermezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?