- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi Martilikiz07
-
Korunmayi biraktigim ay kaldim canim.Stres yapma.Ben emindim kalacagimdan.Hep o psikoloji ile basladik cinsellige.Rabbimde nasip etti2 ay sonra. İlk ay takvım olayına takıldım adrt olunca uzuldum amannnn olacaksa olur dedım ikinci ay doğru duzgun beraber bıle olmadık ama nasıp oldu hamıle kaldım. Önerim kasmayın stres yapmayın bebek odaklı dusunmeyın rabbım kısmet eder insallah
Bunu dusunmemekde mumkun olmuyor gıbı:)2 ay sonra. İlk ay takvım olayına takıldım adrt olunca uzuldum amannnn olacaksa olur dedım ikinci ay doğru duzgun beraber bıle olmadık ama nasıp oldu hamıle kaldım. Önerim kasmayın stres yapmayın bebek odaklı dusunmeyın rabbım kısmet eder insallah
Çok sanslısın canımKorunmayi biraktigim ay kaldim canim.Stres yapma.Ben emindim kalacagimdan.Hep o psikoloji ile basladik cinsellige.Rabbimde nasip etti
1 yıl olmayınca o donemde doktora gıtmısmıydınız?1 yıl sonra :)
evet gittik bir sorun yok normal yolla bebeğiniz olur dediler oldu çok şükür :)1 yıl olmayınca o donemde doktora gıtmısmıydınız?
DOktora gıttınız mı canım?ılkı ne kadar surede olmustuBi kızım var tedavisiz olmustu ikinci icin yaklaşık bi sene 3 aydr beklioruz hala olmadı cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah hayirisindan
Cok sukur canım darısı bızlere olsunevet gittik bir sorun yok normal yolla bebeğiniz olur dediler oldu çok şükür :)
Gittim cnm bi seme olmadan devlet saolsun sorun yok bekleyin olur dogal yolla diyerek kac ay oyaladi beni en son 8 aylık deneme sonucu olmayinca ozele gittim polikistik gözüküyor dedi ama bi kac ay daha deneyn olkazsa tedaviyi başlayalım dedi dr inofolic yazdi polikistik icin ilac ama malesrf devletimiz gerekli ilaclari odemedigi icin aylik 150 ₺ ilac parasi icin durumumuz musait degildi kaldi ki ise yaramayan insan da cokmus bekledik normal denemeye devam ettik artik bu ay tedaviye başladık klomen+catlatma ignesi kullandm degerlendirdik devam ediyoruz bugun ignenin 8. Günü bklm hyrlisi tutacak mi kızım 3. Deneme de olmustuDOktora gıttınız mı canım?ılkı ne kadar surede olmustu
Canım cok uzuldum umarım hayırlı haberler alırsın esın teste gırdımı pskı?Gittim cnm bi seme olmadan devlet saolsun sorun yok bekleyin olur dogal yolla diyerek kac ay oyaladi beni en son 8 aylık deneme sonucu olmayinca ozele gittim polikistik gözüküyor dedi ama bi kac ay daha deneyn olkazsa tedaviyi başlayalım dedi dr inofolic yazdi polikistik icin ilac ama malesrf devletimiz gerekli ilaclari odemedigi icin aylik 150 ₺ ilac parasi icin durumumuz musait degildi kaldi ki ise yaramayan insan da cokmus bekledik normal denemeye devam ettik artik bu ay tedaviye başladık klomen+catlatma ignesi kullandm degerlendirdik devam ediyoruz bugun ignenin 8. Günü bklm hyrlisi tutacak mi kızım 3. Deneme de olmustu
Canım gıttın mı doktoraVallah bende bekliyorum öyle yakinda bir sene olucak:)
Bende ılk denemeydı canım ben oncesınde gıttım doktoea sorun yok desı sen gıtmısmıydınBenimde 2 .Ay olucak hayırlısı şu anlık bisey yok:)
Aynen gittim deneyin her ay dedi olmazsa 8 Ay sonra gel dediBende ılk denemeydı canım ben oncesınde gıttım doktoea sorun yok desı sen gıtmısmıydın
Yaptrdi cnm esim test bi sorun yok esimde malesef sknt bende ilkte sıkıntı olmadan oldu ama hormonlar cok degisken olduğu için olabiliyormus böyle olacağını bilsek korunmazdm snrm hemnCanım cok uzuldum umarım hayırlı haberler alırsın esın teste gırdımı pskı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?