Gebeliğe Hazırlık KORUNMAYI BIRAKTIKTAN NE KADAR SONRA HAMILE KALDINIZ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Martilikiz07

♥️♥️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2019
5.413
6.152
113
33
Merhaba arkadaslar bu ay ılk defa korunmasız ılıskıye basladık fakat olmadı ,yumurtlama gunlerını takvımden takıp ettım ama nerde nasıl yanlıs yaptım bılmıyorum,sızler ne kadar sure sonra hamıle kaldınız neler yaptınız?umıt olması acısından destegınıze ıhtıyacım var

2 ay sonra. İlk ay takvım olayına takıldım adrt olunca uzuldum amannnn olacaksa olur dedım ikinci ay doğru duzgun beraber bıle olmadık ama nasıp oldu hamıle kaldım. Önerim kasmayın stres yapmayın bebek odaklı dusunmeyın rabbım kısmet eder insallah

Korunmayi biraktigim ay kaldim canim.Stres yapma.Ben emindim kalacagimdan.Hep o psikoloji ile basladik cinsellige.Rabbimde nasip etti

Bunu dusunmemekde mumkun olmuyor gıbı:)

Bi kızım var tedavisiz olmustu ikinci icin yaklaşık bi sene 3 aydr beklioruz hala olmadı cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah hayirisindan

DOktora gıttınız mı canım?ılkı ne kadar surede olmustu
Gittim cnm bi seme olmadan devlet saolsun sorun yok bekleyin olur dogal yolla diyerek kac ay oyaladi beni en son 8 aylık deneme sonucu olmayinca ozele gittim polikistik gözüküyor dedi ama bi kac ay daha deneyn olkazsa tedaviyi başlayalım dedi dr inofolic yazdi polikistik icin ilac ama malesrf devletimiz gerekli ilaclari odemedigi icin aylik 150 ₺ ilac parasi icin durumumuz musait degildi kaldi ki ise yaramayan insan da cokmus bekledik normal denemeye devam ettik artik bu ay tedaviye başladık klomen+catlatma ignesi kullandm degerlendirdik devam ediyoruz bugun ignenin 8. Günü bklm hyrlisi tutacak mi kızım 3. Deneme de olmustu

Canım cok uzuldum umarım hayırlı haberler alırsın esın teste gırdımı pskı?

Canım cok uzuldum umarım hayırlı haberler alırsın esın teste gırdımı pskı?
Yaptrdi cnm esim test bi sorun yok esimde malesef sknt bende ilkte sıkıntı olmadan oldu ama hormonlar cok degisken olduğu için olabiliyormus böyle olacağını bilsek korunmazdm snrm hemn

3 ay oldu denemem henüz gelen giden yok 4. aydayız şuan. Neredeyse her ay doktora gittim hiçbir problem yok, hep yumurtlamışşsın rahmin gebeliğe hazırlanmış vb. şeyler diyorlar. En az 6 ay deneyeceksinir diyorlar. Valla böyle olacağını bilsem bende son 1 sene korunmazdım, o kadar emindim ki ilk seferde hamile kalacağıma. Sigara içmiyoruz, sağlıklı beslenme, spor hepsi var. Anlamadım gitti valla. Şuan hiç takmıyorum artık nasip olursa olur modundayım ama tabi insan ya bu süreç daha da uzarsa diye telaşlanmadan edemiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…