Korunmasız ilişkiye başladıktan sonra ne kadar sürede hamile kaldınız ?

CherryCherryLady

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
42
9
1
26
Kızlar selam, 3 yılı aşkındır evliyim 8 aydır korunmuyoruz maalesef bu süreçte sürekli adetlerim gecikti normalde çok düzenliydi. Hormon testleri verildi, Agnucaston ve dostinex kullanıyorum yaşadığım gecikmelerden ve şiddetlenmeye başlayan adet ağrılarımdan dolayı. Bunlar harici D vitamini ve folik asit kullanıyorum. Henüz hiç gebelik oluşmadı. İnnovita ovulasyon testi kullanıyorum bu ay. Daha önce de kullandım ilk başladığımızda ama olmamıştı. Merak ettiğim sizler kaç ayda doğal yolla hamile kaldınız? :)
İşim de zaten stresli bu süreç de ekstra stres oluyor. Maalesef kafaya takma, stres olma demekle de olmuyor ((

Ben korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım ama korunmayı bırakmadan önce vitamin vs kullandım spor yaptım. Düşük oldu eylülde düşük aralıkta yine hamile kaldım. 1 sene deneyin diyorlar

Korunmasız ilişki yaşamaya başladığım aydan itibaren reglim hep gecikti. Hatta ilk ve ikinci ay hamileyim sandım test yaptım negatif çıktı. Moralim çok bozulmuştu. Sonra kafaya takmayacağım ne zaman olursa olur dedim. 3. Ayda pozitifi gördüm. Ama diğer arkadaşların dediği gibi ben de her gün spor yapıyordum. Olumlu düşünün, iyi beslenin, spor yapın, stresten uzak durmaya çalışın. En kısa sürede hamilelik haberinizi alırız inşallah.

Sanırım spor kilit nokta vitaminler, kontroller vs herşeyi yaptırdım geriye bir tek kafaya takmamak ve spor kaldı Teşekkürler kızlar

Ben korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım ama korunmayı bırakmadan önce vitamin vs kullandım spor yaptım. Düşük oldu eylülde düşük aralıkta yine hamile kaldım. 1 sene deneyin diyorlar
Evet, öyle diyorlar. Tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Benim de 7 .ayda oldu. Hamilelik öncesi kadın doğuma gittim kan değerlerime şekerime tiroidme felan baktırdım .Doktor bana 1 1 buçuk yıl deneyin olmazsa öyle gelin demişti.Siz de hamilelik olacaj düşünmeyin ben aman olmuyor bu ayda hamilelik olmaz zaten diye düşünmüştüm o ay hamile kaldım inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsınız

Ayy tebrik ederiiim inşallah, teşekkür ederim

Bende de durum aynıı, 3.yılımız yeni bitti hep korunuyorduk ve bu sene çocuk düşünmeye başladık korunmayı bırakınca hemen olacak sandık birkaç ay da öyle erteledik falan derken 7 aydır da biz deniyoruz. Son 4 aydır falan da düzenli korunmasız olmaya başladığından beri regli gecikmeleri oluyor hatta geçen ay 7 gün gecikti artık ilk kez test yaptım negatif sonra doktora gittim bu gecikmeler artık beklediğin olsun istediğin için olabilir her şey yolunda dedi tahlil sonuçları falan çok güzel çıkmış, yetmedi eşimi de zorla doktora götürdüm onun da çok şükür her şey yolunda değerleri güzel. Ya o zaman neden olmuyor anlamıyorum stres çok büyük etken ama o da nasıl elimizde olacak onu da bilmiyorum illa ki düşünüyor insan bir vakti var diyorum kendi kendime, en güzel zamanda gelecek diyorum ama düşünmeden edemiyorum senin konudan bile uzun yazdım kusura bakma bata 5 kaldı zaten meraktayım bu ay nolcak diye

1,5 yıldır ben gebelik elde edemedim
Kilom da yok, pilates de yaptım, adetlerim de harika düzende. Olmayınca olmuyor napimmm

Biz evlendiğimiz ilk aydan beri korunmayı tercih etmedik bir yıl üç ay falan oldu aralik ayında hamile kaldım tabiki o zamana kadar hep eşinde bende neden olmuyor diye çok doktora gittik doktorlar bir sorun olmadığını bir yıla kadar deneyip olmamasını normal buluyorlardı, Aralık ayında çok sürpriz bı şekilde hamile olduğumu öğrendim ama maalesef altı haftalıkken düşük yaptım ama sana tavsiyem stres yapıp kafaya takınca bu ihtimalden daha çok uzaklasiyorsun , biz hamile kalmadan son üç aylık o süreci tamamen kendimiz için yaşıyorduk çocuk fikrinden uzaklaşmıştik istiyorduk ama düşünmüyorduk sonra hamileliği öğrendik sana vereceğim tavsiye doktora gidip kontrol edildikten sonra sorun yoksa çok rahat olun sadece kendiniz için birlikte olun bu size çok yardımcı olacak ..

Beklenmedik şekilde ilk ilişkide kalmıştım tutmaz diye düşünüyordum hic aklımda yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…