- 13 Temmuz 2024
- 42
- 9
- 1
- 26
- Konu Sahibi CherryCherryLady
-
Evet, öyle diyorlar. Tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım ama korunmayı bırakmadan önce vitamin vs kullandım spor yaptım. Düşük oldu eylülde düşük aralıkta yine hamile kaldım. 1 sene deneyin diyorlar
Hep bahaneyle kaçıyordum spordan. İradeli olmanın vakti geldi ozaman13.ayda hamile kaldımdiyet ve spor yaptım ama
Doktor hormon testi yaptı mıEvet, öyle diyorlar. Tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benim de 7 .ayda oldu. Hamilelik öncesi kadın doğuma gittim kan değerlerime şekerime tiroidme felan baktırdım .Doktor bana 1 1 buçuk yıl deneyin olmazsa öyle gelin demişti.Siz de hamilelik olacaj düşünmeyin ben aman olmuyor bu ayda hamilelik olmaz zaten diye düşünmüştüm o ay hamile kaldımKızlar selam, 3 yılı aşkındır evliyim 8 aydır korunmuyoruz maalesef bu süreçte sürekli adetlerim gecikti normalde çok düzenliydi. Hormon testleri verildi, Agnucaston ve dostinex kullanıyorum yaşadığım gecikmelerden ve şiddetlenmeye başlayan adet ağrılarımdan dolayı. Bunlar harici D vitamini ve folik asit kullanıyorum. Henüz hiç gebelik oluşmadı. İnnovita ovulasyon testi kullanıyorum bu ay. Daha önce de kullandım ilk başladığımızda ama olmamıştı. Merak ettiğim sizler kaç ayda doğal yolla hamile kaldınız? :)
İşim de zaten stresli bu süreç de ekstra stres oluyor. Maalesef kafaya takma, stres olma demekle de olmuyor((
Evet yaptı, çok az pcos var dedi testosteron ve prolaktin sınırın bir tık üstü çıktı. Adet gecikmesi, ağrı ve bu sebepten Agnucaston ve dostinex başladık.Doktor hormon testi yaptı mı
Ayy tebrik ederiiimBenim de 7 .ayda oldu. Hamilelik öncesi kadın doğuma gittim kan değerlerime şekerime tiroidme felan baktırdım .Doktor bana 1 1 buçuk yıl deneyin olmazsa öyle gelin demişti.Siz de hamilelik olacaj düşünmeyin ben aman olmuyor bu ayda hamilelik olmaz zaten diye düşünmüştüm o ay hamile kaldıminşallah en yakın zamanda güzel haberi alırsınız
İnşallah iyi haberini alırız ben de gebe olduğumdan beri herkese dua ediyorum başkasına edilen dua kabul olur diye. Yaşın daha gençEvet yaptı, çok az pcos var dedi testosteron ve prolaktin sınırın bir tık üstü çıktı. Adet gecikmesi, ağrı ve bu sebepten Agnucaston ve dostinex başladık. Eki Görüntüle 3535813 Eki Görüntüle 3535814
Bende de durum aynıı, 3.yılımız yeni bitti hep korunuyorduk ve bu sene çocuk düşünmeye başladık korunmayı bırakınca hemen olacak sandık birkaç ay da öyle erteledik falan derken 7 aydır da biz deniyoruz. Son 4 aydır falan da düzenli korunmasız olmaya başladığından beri regli gecikmeleri oluyor hatta geçen ay 7 gün gecikti artık ilk kez test yaptım negatifKızlar selam, 3 yılı aşkındır evliyim 8 aydır korunmuyoruz maalesef bu süreçte sürekli adetlerim gecikti normalde çok düzenliydi. Hormon testleri verildi, Agnucaston ve dostinex kullanıyorum yaşadığım gecikmelerden ve şiddetlenmeye başlayan adet ağrılarımdan dolayı. Bunlar harici D vitamini ve folik asit kullanıyorum. Henüz hiç gebelik oluşmadı. İnnovita ovulasyon testi kullanıyorum bu ay. Daha önce de kullandım ilk başladığımızda ama olmamıştı. Merak ettiğim sizler kaç ayda doğal yolla hamile kaldınız? :)
İşim de zaten stresli bu süreç de ekstra stres oluyor. Maalesef kafaya takma, stres olma demekle de olmuyor((
Biz evlendiğimiz ilk aydan beri korunmayı tercih etmedik bir yıl üç ay falan oldu aralik ayında hamile kaldım tabiki o zamana kadar hep eşinde bende neden olmuyor diye çok doktora gittik doktorlar bir sorun olmadığını bir yıla kadar deneyip olmamasını normal buluyorlardı, Aralık ayında çok sürpriz bı şekilde hamile olduğumu öğrendim ama maalesef altı haftalıkken düşük yaptım ama sana tavsiyem stres yapıp kafaya takınca bu ihtimalden daha çok uzaklasiyorsun , biz hamile kalmadan son üç aylık o süreci tamamen kendimiz için yaşıyorduk çocuk fikrinden uzaklaşmıştik istiyorduk ama düşünmüyorduk sonra hamileliği öğrendik sana vereceğim tavsiye doktora gidip kontrol edildikten sonra sorun yoksa çok rahat olun sadece kendiniz için birlikte olun bu size çok yardımcı olacak ..Kızlar selam, 3 yılı aşkındır evliyim 8 aydır korunmuyoruz maalesef bu süreçte sürekli adetlerim gecikti normalde çok düzenliydi. Hormon testleri verildi, Agnucaston ve dostinex kullanıyorum yaşadığım gecikmelerden ve şiddetlenmeye başlayan adet ağrılarımdan dolayı. Bunlar harici D vitamini ve folik asit kullanıyorum. Henüz hiç gebelik oluşmadı. İnnovita ovulasyon testi kullanıyorum bu ay. Daha önce de kullandım ilk başladığımızda ama olmamıştı. Merak ettiğim sizler kaç ayda doğal yolla hamile kaldınız? :)
Beklenmedik şekilde ilk ilişkide kalmıştım tutmaz diye düşünüyordum hic aklımda yoktuKızlar selam, 3 yılı aşkındır evliyim 8 aydır korunmuyoruz maalesef bu süreçte sürekli adetlerim gecikti normalde çok düzenliydi. Hormon testleri verildi, Agnucaston ve dostinex kullanıyorum yaşadığım gecikmelerden ve şiddetlenmeye başlayan adet ağrılarımdan dolayı. Bunlar harici D vitamini ve folik asit kullanıyorum. Henüz hiç gebelik oluşmadı. İnnovita ovulasyon testi kullanıyorum bu ay. Daha önce de kullandım ilk başladığımızda ama olmamıştı. Merak ettiğim sizler kaç ayda doğal yolla hamile kaldınız? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?