- 6 Mayıs 2024
- 3.431
- 3.576
- 48
- 29
- Konu Sahibi CherryCherryLady
-
Ay hadi hayırlısı inşallah bu ay olurBende de durum aynıı, 3.yılımız yeni bitti hep korunuyorduk ve bu sene çocuk düşünmeye başladık korunmayı bırakınca hemen olacak sandık birkaç ay da öyle erteledik falan derken 7 aydır da biz deniyoruz. Son 4 aydır falan da düzenli korunmasız olmaya başladığından beri regli gecikmeleri oluyor hatta geçen ay 7 gün gecikti artık ilk kez test yaptım negatifsonra doktora gittim bu gecikmeler artık beklediğin olsun istediğin için olabilir her şey yolunda dedi tahlil sonuçları falan çok güzel çıkmış, yetmedi eşimi de zorla doktora götürdüm onun da çok şükür her şey yolunda değerleri güzel. Ya o zaman neden olmuyor anlamıyorum stres çok büyük etken ama o da nasıl elimizde olacak onu da bilmiyorum illa ki düşünüyor insan bir vakti var diyorum kendi kendime, en güzel zamanda gelecek diyorum ama düşünmeden edemiyorum senin konudan bile uzun yazdım kusura bakma bata 5 kaldı zaten meraktayım bu ay nolcak diye
Okadar haklısın ki. Demekki bir zamanı var diyip rahatlatıyorum arada kendimi sonra beni bir vesvese tekrar ele geçiriyor :) en iyisi salmak ozaman oluyor diyor tecrübeliler genelde. Tez vakitte bebişlerimize kavuşuruz inş1,5 yıldır ben gebelik elde edemedim
Kilom da yok, pilates de yaptım, adetlerim de harika düzende. Olmayınca olmuyor napimmm
Hadi inşallah. Hepimiz içinAy benimde aynı 3 senedir korunuyorduk 6 aydır deniyoruz bakalım hayırlısı
Kesinlikle edelim.Hayırlısı kızlar ya dua edelim birbirimize
Kullandığınız takviyeler falan var mıı ?
Eşinde kendin de bol bol vitamin takviyeleri kullan. Yemenize içmenize dikkat edin. Ben 4 yıldır çabalıyorum. Hastaneyi bırakıp kendi çarelerim neticesinde olduKızlar selam, 3 yılı aşkındır evliyim 8 aydır korunmuyoruz maalesef bu süreçte sürekli adetlerim gecikti normalde çok düzenliydi. Hormon testleri verildi, Agnucaston ve dostinex kullanıyorum yaşadığım gecikmelerden ve şiddetlenmeye başlayan adet ağrılarımdan dolayı. Bunlar harici D vitamini ve folik asit kullanıyorum. Henüz hiç gebelik oluşmadı. İnnovita ovulasyon testi kullanıyorum bu ay. Daha önce de kullandım ilk başladığımızda ama olmamıştı. Merak ettiğim sizler kaç ayda doğal yolla hamile kaldınız? :)
İşim de zaten stresli bu süreç de ekstra stres oluyor. Maalesef kafaya takma, stres olma demekle de olmuyor((
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. Kaybına çok üzüldüm geçmiş olsun. Rabbim tez vakitte sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah bizlereBiz evlendiğimiz ilk aydan beri korunmayı tercih etmedik bir yıl üç ay falan oldu aralik ayında hamile kaldım tabiki o zamana kadar hep eşinde bende neden olmuyor diye çok doktora gittik doktorlar bir sorun olmadığını bir yıla kadar deneyip olmamasını normal buluyorlardı, Aralık ayında çok sürpriz bı şekilde hamile olduğumu öğrendim ama maalesef altı haftalıkken düşük yaptım ama sana tavsiyem stres yapıp kafaya takınca bu ihtimalden daha çok uzaklasiyorsun , biz hamile kalmadan son üç aylık o süreci tamamen kendimiz için yaşıyorduk çocuk fikrinden uzaklaşmıştik istiyorduk ama düşünmüyorduk sonra hamileliği öğrendik sana vereceğim tavsiye doktora gidip kontrol edildikten sonra sorun yoksa çok rahat olun sadece kendiniz için birlikte olun bu size çok yardımcı olacak ..
Tebrik ederim. Sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah15. Ay hamile kaldım. Son 2 ayda pilatese gitmiştim.
İnsanın aklında yokken takmıyorken oluyormuş zaten :) Sağlıkla gelmesi dileğiyleBeklenmedik şekilde ilk ilişkide kalmıştım tutmaz diye düşünüyordum hic aklımda yoktu
Çok geçmiş olsun, çok üzüldümBence önemli olan ne kadar sürede olması değil sağlıkla ilerlemesi. Boşverin geç olsun güç olmasın. Ben ilk ayda hamile kaldım ama 5 aylıkken kaybettim oğlumu. O yüzden sağlıkla kucağıma alayım diye dert edinin nasibi ne zamansa o zaman size gelecek. İnşallah tez vakitte kucağınız dolar
Teşekkür ederiz ve tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahEşinde kendin de bol bol vitamin takviyeleri kullan. Yemenize içmenize dikkat edin. Ben 4 yıldır çabalıyorum. Hastaneyi bırakıp kendi çarelerim neticesinde oldu
Ben haşlanmış yumurta hiç yemezdim. Yemeye başladım. Bir de hayıt macunu kullandım adet döneminde. Eşime de sabah ve akşam gingsel kuvvet macunu kullandırdım. Onun yanında keçi boynuzu pekmezi ceviz muz haşlanmış yumurta ballı süt her sabah iki ay düzenli kullandık. Sonunda hamile olduğumu öğrendim. Ama benim eşimin sperm sayısı düşüktü. Hatta bazen genelde sıfırdı. Sadece doktorun verdiği ilaçları kullanıyordu. Eşime de klomen vermişti doktor. Ama hiç işe yaramadı. Sonra ben kendim iki aylık düzen kurdum çok şükür oldu. Değeri sıfırdan 20 e yükseldi. İleri hareketlilik.Teşekkür ederiz ve tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahtavsiyeleriniz var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?