Evet onuda düşünüyorum bakalım inşallah enfeksiyon değildirBir kadın doğum uzmanına görünün derim enfeksiyon kaynaklı olabilir emin olmus olursun
Himm anladim peki hamilelik belirtileri olabilirmi kendinizde hic oyle birsey hissettinizmi yada ayni seyleri yasadiktan sonra regl oldunuzmu ?Aynısını yaşadım ekim ayında korunmayı bırakınca, sanırım vücut tepki veriyor. Zamanla alışacak olabilir.
İnşallah teşekkür ederimBEnim bu kadar sert ağrım olmadı, mide bulantım da yoktu ama düzenli olarak sağ kasık ağrım olmuştu hatta bacağa kadar vuruyordu. Bakalım bu ay olacak mıİnşallah gönlünüzce olur
Evet büyük ihtimalle oyle olabilirAkıntı normal, eşinin boşaldığı meniler geri akıyor. Ama ağrı olayını bilemedim, bağırsaktan falan da olabilir.
Ay hadi bakalım aynı aylarda çalışmalara başlamış sayılırız desenizeEn az sizin kadar toyumikinci ay denemesine başlayacağız, yumurtlama günlerini bile doğru yaptık mı bilmiyorum. Günaşırı yapmaya çalışmıştık ama yine öyle devam edeceğiz. Uygulama vs takip etmeyi düşünmüyorum çünkü stres yaptığını fark ettim. İnşallah toyluğumuzla güzel haberler alırız. Yine de bir gelişme olursa buradan yazacağım
Ay hadi bakalım aynı aylarda çalışmalara başlamış sayılırız desenizebakalım ne zaman hayırlısıysa rabbim o zaman nasip etsin insallah evet ya gercekten takip edip arastirinca stres oluyor gibi bakalım benim bat’a daha var ne olacak bilmiyorum birde çok çekinerek birşey sormak istiyorum iliskide kadinin ustte olmasi acaba ihtimali azaltiyormu ya oyle diyorlar ama bilemedim
Yumurtlama ağrısına benziyor âdetten 2 gün sonra ve 6 gün devam etmiş o döneme denk geliyorMerhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim sizleri birşey danışmak istedim 3 aylık yeni evliyim 2.5 aydir korunuyorduk ve kasigimda agri olmuyordu ilişkide ama geçen hafta adet bitiminden 2 gun sonra korunmasız iliskiye girdigimizden beri sağ kasığımda sancı var 6 gundur devam ediyor ara ara sol kasığımda sancıyor daha önce hic bu kadar uzun kasık sancısı yaşamamıştım. Korunmasız ilişkiden sonra ertesi günü 2-3 kere yumurta akı gibi bembeyaz seffafimsi akıntılar geldi onlarda daha önce hiç gelmemişti. İliskiden sonra 2 gunde bir yeniden denedik 3 kere daha hala devam ediyor kasık sancılarım ara ara iğne batması gibi oluyor son1-2 gundur bacagimada vuruyor sag kasigimin agrisi bunlar neden yasaniyor olabilir yaşayan var mı acaba ?