Korunmasız ilişkiden sonra kasığımda sancı geçmiyor neden ?

Nurr41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
11
0
25
Merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim sizleri birşey danışmak istedim 3 aylık yeni evliyim 2.5 aydir korunuyorduk ve kasigimda agri olmuyordu ilişkide ama geçen hafta adet bitiminden 2 gun sonra korunmasız iliskiye girdigimizden beri sağ kasığımda sancı var 6 gundur devam ediyor ara ara sol kasığımda sancıyor daha önce hic bu kadar uzun kasık sancısı yaşamamıştım. Korunmasız ilişkiden sonra ertesi günü 2-3 kere yumurta akı gibi bembeyaz seffafimsi akıntılar geldi onlarda daha önce hiç gelmemişti. İliskiden sonra 2 gunde bir yeniden denedik 3 kere daha hala devam ediyor kasık sancılarım ara ara iğne batması gibi oluyor son1-2 gundur bacagimada vuruyor sag kasigimin agrisi bunlar neden yasaniyor olabilir yaşayan var mı acaba ?

Bir kadın doğum uzmanına görünün derim enfeksiyon kaynaklı olabilir emin olmus olursunuz.

2-3 Kasımda beklediğim regl, 30 ekimde oldu. İlk 2 gün dolu dolu geçti, 3-4 ve 5. gün leke gibi bile gelmeyen akıntım oldu. Regl olmadan göüğ ağrılarım sağ kasık ağrılarım oldu, dudağım uçukladı vs. Hatta burada da paylaştım bakabilirsiniz profilime

Anladım demekki gerçekten vucudun tepkisinden kaynaklı bir durum benim bu oglen o kadar agrim olduki bide sabah cok bulantim olunca acile gittim baya kotuydum kan verdim simdi sonuc bekliyoruz ama zaten 1 haftada kanda birsey cikmaz zannetmiyorum

BEnim bu kadar sert ağrım olmadı, mide bulantım da yoktu ama düzenli olarak sağ kasık ağrım olmuştu hatta bacağa kadar vuruyordu. Bakalım bu ay olacak mı İnşallah gönlünüzce olur

Akıntı normal, eşinin boşaldığı meniler geri akıyor. Ama ağrı olayını bilemedim, bağırsaktan falan da olabilir.

BEnim bu kadar sert ağrım olmadı, mide bulantım da yoktu ama düzenli olarak sağ kasık ağrım olmuştu hatta bacağa kadar vuruyordu. Bakalım bu ay olacak mı İnşallah gönlünüzce olur
İnşallah teşekkür ederim Daha bir hafta hatta 6 gun olduğu icin korunmasız iliskinin üstünden o yuzden hcgde cikmadi negatif cikti tabiki ama ilerleyen gunlerde yukselirmi sizce

En az sizin kadar toyum ikinci ay denemesine başlayacağız, yumurtlama günlerini bile doğru yaptık mı bilmiyorum. Günaşırı yapmaya çalışmıştık ama yine öyle devam edeceğiz. Uygulama vs takip etmeyi düşünmüyorum çünkü stres yaptığını fark ettim. İnşallah toyluğumuzla güzel haberler alırız. Yine de bir gelişme olursa buradan yazacağım

Ay hadi bakalım aynı aylarda çalışmalara başlamış sayılırız desenize bakalım ne zaman hayırlısıysa rabbim o zaman nasip etsin insallah evet ya gercekten takip edip arastirinca stres oluyor gibi bakalım benim bat’a daha var ne olacak bilmiyorum birde çok çekinerek birşey sormak istiyorum iliskide kadinin ustte olmasi acaba ihtimali azaltiyormu ya oyle diyorlar ama bilemedim

Valla pozisyon, yastık, bacak dikme vs bir sürü yorum var. Tıbben bunların çok da önemli olmadığını söylüyorlar ancak burada birçok hanımefendi bu yöntemlerle hamile kaldığını söylüyor. Doğrusu nedir bilmiyorum ama ben de misyoner pozisyona uyuyorum insan psikolojik olarak etkileniyor ister istemez, şuan günaşırı yaparak herhangi bir yerden takip etmemeyi düşünüyorum. Herkesin kendince doğrusu var tabi. İnşallah gönlümüzce olur, rabbim aratmasın. Stres yapmamak gerek ama uzaktan konuşmak kolaymış işin içine girince anlıyor insan

Yumurtlama ağrısına benziyor âdetten 2 gün sonra ve 6 gün devam etmiş o döneme denk geliyor

Kızlar yeni konu açtım yeni gelişmeler oldu ve hala devam ediyor agrilarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…