İleri boyutta değil hatta ilaç içme bol su iç dedi ama ben yine de ilaçla hemen bitsin gitsin dedim dün ve bugün ilaç içtim rahatım şuan biraz yarın korunmasız ilaç içicem yine yarın korunmasız ilişki olsun muBende de oldu hamilelik öncesi doktor bir fitil verdi bide hap geçti 1 ay sonra hamile kaldım.
Hamileligim boyunca akintim bitmedi. Hep tahlillerde çıktı enfeksiyon ama ileri boyut değil. Ileri boyutta olması bebeği etkiliyormuş.
İlişki olsun canım biraz titiz davran sadeceGittim doktora dün akşam 2 tane ilaç verdi çok teşekkür ederim sağol bu şekilde korunmasız ilişkiye devam edelim mi ? Dün ilişki olmadı ilacada dün başladım zaten bugün çok şükür biraz rahatladım bugünde ilişki olmayacak yarın olsun mu ?
Yani öldürmez heralde de çok sıkıntı oluyor ilerlerse.
Çok teşekkür ederim ovulasyon dönemime denk geldi bir de ne şans ama...İlişki olsun canım biraz titiz davran sadece
Sıkıntı yok yola devamÇok teşekkür ederim ovulasyon dönemime denk geldi bir de ne şans ama...
Ben doktorun yalancısıyım adamın biri yüksek ateş enfeksiyondan (idrar yolu) ölmüş.Ay yok daha neler ya! Ben kac kere kanli idrar yolu enfeksiyonu oldum hala yasiyorum!
Dediğiniz çok doğGebelik icin yarim saat sirt ustu yatin, dus almayin, idrara cikmayin diye tavsiyeler var ama sizin durumunuzda iliskiden hemen sonra idrara cikmak cok faydali. Zaten bence gebeligin olacagi varsa oluyor. Gecmis olsun.
İnşallah sıkıntı yoktur... 5 temmuzda kürtaj oldum 9 haftalık yavrumun kalbi durduğu için 3 ay korunun dedi doktor zaten kürtaj yüzünden çok korkuyorum çocuğum bir daha olmaz diye... şimdi de böyle oldu... bana dua eder misin ? hamilelerin duası kabul olur derler... Allahım seninde yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....Sıkıntı yok yola devam
sadece bu ayın 17 sinde ve bir de dün korunmasız ilişki oldu 18 inde de ilaca başladım PIYELOSEPTY adı bu 18 inden beri içiyorum bebek olmuş mudur ? olmuşsa bu ilaç bir şey yapar mı ? inan düşünmekten kafayı yemek üzereyim...Cnm bn 15 haftalğm ağır bi enfeksiyon var şuan ama bebim iyi.. korkma doktora git ama bebin olmadan ilaç versin bebin olunca her ilacı veremiyo ve uzun sürüyo geçmesi.
inşallah öyledir... çok teşekkür ederim yorumunuz içinCanım korkma bizzat ben üroloji uzmanıyla görüştüm bunu enfeksiyon gebeliğe engel değil dedi ama sen tedbirini al yinede biz ne söylersek söyleyelim her bünye bir değil
size hangi antibiyotiği verdi ?Bende kültür yapılmıştı biliyorum hangi antibiyotiğn iyigeldiğini de siz gitmeden kullanmayın .
Gebelik icin yarim saat sirt ustu yatin, dus almayin, idrara cikmayin diye tavsiyeler var ama sizin durumunuzda iliskiden hemen sonra idrara cikmak cok faydali. Zaten bence gebeligin olacagi varsa oluyor. Gecmis olsun.
[idrara çıkıyorum, duşumu da alıyorum mecburen... Rabbim nasip eder inşallah çok sağolun
Cnm ilaç hakkında bi bilgim yok ama şunu diyim bende mayısta kürtaj oldum temmuzda tekrar hamileydim..ben anladmki bu işin prblmi stres... düşünmemeye çalış bende ilk çok korktum yine hamile kalamycm kalırsam yine düşcek diye kendimi paraldm..sonra o ay bi taşınma bi memleket derken çıkmış aklımdan tek ilişkide olmuş bebiş şok olduk..sadece bu ayın 17 sinde ve bir de dün korunmasız ilişki oldu 18 inde de ilaca başladım PIYELOSEPTY adı bu 18 inden beri içiyorum bebek olmuş mudur ? olmuşsa bu ilaç bir şey yapar mı ? inan düşünmekten kafayı yemek üzereyim...
İnşallah benimde öyle olur... o kadar çabalıyorum ki aklımdan çıkması içinCnm ilaç hakkında bi bilgim yok ama şunu diyim bende mayısta kürtaj oldum temmuzda tekrar hamileydim..ben anladmki bu işin prblmi stres... düşünmemeye çalış bende ilk çok korktum yine hamile kalamycm kalırsam yine düşcek diye kendimi paraldm..sonra o ay bi taşınma bi memleket derken çıkmış aklımdan tek ilişkide olmuş bebiş şok olduk..
Bence seninki ilk korunmasız ilişki olduğu için vajina kendini korumaya almış enfeksiyon olma ihtimali var ama korkmamalisin bencedün ilk defa korunmasız ilişki oldu bebek planladığımız için bugün de sanırım az da olsa idrar yolu enfeksiyonu oldum çok az bi yanmam var idrar yaparken ilerlemesinden korkuyorum bactrim forte içsem mi ? ne yapsam ??? yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?