çok su içiyorum içtiğimde biraz daha rahatım ama sonuç yine aynı.... ilerlemesinden korkuyorum hemen 1 güne çocuk olur mu ki yaBol bol su iç canım. İlerlerse doktora mutlaka görün vede durumu anlat. En iyi çözüm onlarda.
daha cumartesi günü göründüm doktora hiçbir sıkıntı yok dedi dün başladı işte yanmam çok az ve dünde korunmasız ilişki olduTamda bebek yolundaysanız bence de doktora gözükün, çok geçmiş olsun.
işteyim ancak akşam acile gidebilirim.. kötü bir şey mi ki hemen dediniz ? iyice endişelendimDoktora git hemen .
İki gün geçer diye bekledim sonra doktora gittim .Doktor kızdı mahallede biri öldü bu yüzden dedi.işteyim ancak akşam acile gidebilirim.. kötü bir şey mi ki hemen dediniz ? iyice endişelendim
öldü müİki gün geçer diye bekledim sonra doktora gittim .Doktor kızdı mahallede biri öldü bu yüzden dedi.
Yani öldürmez heralde de çok sıkıntı oluyor ilerlerse.öldü müakşam işten sonra hemen gideyim bende ne yapayım...
ilerlediğinde çok sıkıntı olduğunu biliyorum idrarımdan kan bile gelmişti 38 derece ateşim vardı o yüzden hemen başında bactrim forte mi içsem diyorumYani öldürmez heralde de çok sıkıntı oluyor ilerlerse.
Bende kültür yapılmıştı biliyorum hangi antibiyotiğn iyigeldiğini de siz gitmeden kullanmayın .ilerlediğinde çok sıkıntı olduğunu biliyorum idrarımdan kan bile gelmişti 38 derece ateşim vardı o yüzden hemen başında bactrim forte mi içsem diyorum
Bende daha geçen bu konuyu açtım ve en yararlı şey bol su tüketmek oldu çorap patik giydim battaniye örttüm yerimden kalkmadim akşamına hiçbir şey kalmadıdün ilk defa korunmasız ilişki oldu bebek planladığımız için bugün de sanırım az da olsa idrar yolu enfeksiyonu oldum çok az bi yanmam var idrar yaparken ilerlemesinden korkuyorum bactrim forte içsem mi ? ne yapsam ??? yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar
Bende de oldu hamilelik öncesi doktor bir fitil verdi bide hap geçti 1 ay sonra hamile kaldım.daha cumartesi günü göründüm doktora hiçbir sıkıntı yok dedi dün başladı işte yanmam çok az ve dünde korunmasız ilişki oldu
Gittim doktora dün akşam 2 tane ilaç verdi çok teşekkür ederim sağol bu şekilde korunmasız ilişkiye devam edelim mi ? Dün ilişki olmadı ilacada dün başladım zaten bugün çok şükür biraz rahatladım bugünde ilişki olmayacak yarın olsun mu ?Cnm bn 15 haftalğm ağır bi enfeksiyon var şuan ama bebim iyi.. korkma doktora git ama bebin olmadan ilaç versin bebin olunca her ilacı veremiyo ve uzun sürüyo geçmesi.
Gittim dün akşam 2 tane ilaç verdi bugün rahatladım biraz çok şükür dün ve bugün ilişki olmadı yarın ilişki olsun mu korunmasız doktora geçer dedi 1 2 güne zaten bende rahatladım hemen ilaçlaBende kültür yapılmıştı biliyorum hangi antibiyotiğn iyigeldiğini de siz gitmeden kullanmayın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?