Korunma Yöntemi Yardım Lütfen

3 yıldır microgyno kullanıyorum. Memnunum hıc bı yan etkısı yok. Üstelık devamlı ucustayım. Yaz yasmin aşırı mıde bulantısı yapardı onları da denemıştm

tamam o zaman bide diane deneyim yada yaz a devam edin. dediğim gibi çok yan etkisi yoksa bu bahsettiğiniz şeyler normal
doktorumla görüştüm adetim bittikten sonra diğer adetimin 1. gününde hapa başlamamı önerdi. sizede teşekkür ediyorum

Perşembe günü saat 13 de rendavu aldım bakalım ben de spiral taktırmak düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak

Dün rendavu almıştım bugün saat 13 e gittim doktor izinliymis diğer doktor da bakmadı önümüzdeki haftaya kaldı

spiral taktırmayı neden düşünüyorsunuz farklı şekilde korunsanız yada bebeğiniz mi var kesin çözüm olsun diye düşünüyorsunuz
2 çocuğum var yıllardır prezervatif ile korunuyoruz hem zevk hem maddi yönden pahalı en güzeli spiral diyor vevremdekiker

Bence hap kullanmayin derim çünkü hormonları çok kötü etkiliyor kendim kullandığım için biliyorum her türlüsünu kullandım doğum kontrol hapının

Selamlar ben 1yıllık evliyim ve hiç bir şekilde hap kullanmadım kullanmayı de düşünmüyorum. Eşiniz korunsun kesinlikle en güzeli. Ayrıca yumurtlama dönemlerinizi takip ederek birlikte olabilirsiniz. Doğurgan olmadığınız günlerde yani o zaman da bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Tercih sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…