- 13 Eylül 2015
- 21.872
- 68.730
Ben spiral kullanıyorum, kanamaları artırıyor tabii, bunun sıkıntısı oluyor demir eksikliği gibi. Ben ilaç kullanamadım, iğneyi de denemedim.siz ne önerirsiniz
doktorumla görüştüm adetim bittikten sonra diğer adetimin 1. gününde hapa başlamamı önerdi. sizede teşekkür ediyorumtamam o zaman bide diane deneyim yada yaz a devam edin. dediğim gibi çok yan etkisi yoksa bu bahsettiğiniz şeyler normal
evet yaz ve yasmin bana iyi gelmedi dediğiniz hapı da araştırayım3 yıldır microgyno kullanıyorum. Memnunum hıc bı yan etkısı yok. Üstelık devamlı ucustayım. Yaz yasmin aşırı mıde bulantısı yapardı onları da denemıştm
hamile kalmak istemeyen hanımlar ne yapsınÖncelikle hamile kalmak isteyen hanımlar geri çekilme yöntemi kullanın bebiş hoop karnınızda, saygılar
inşallah güzel sonuç olursunuz yan etkisi olmazPerşembe günü saat 13 de rendavu aldım bakalım ben de spiral taktırmak düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak
İnsalah bakalım spiral olmassa başka yöntemleri soracağım hangisi iyise artık.inşallah güzel sonuç olursunuz yan etkisi olmaz
doğum kontrol hapı kullanmıs mıydınızİnsalah bakalım spiral olmassa başka yöntemleri soracağım hangisi iyise artık.
Prezervatif den sıkıldık hem pahalıya geliyor
Evlendigimiz zaman 1 yıl kullandım sonra bıraktımdoğum kontrol hapı kullanmıs mıydınız
hapı bıraktıktan yoğun şekilde adet oluyorum sizde de aynı durum olmuş muyduEvlendigimiz zaman 1 yıl kullandım sonra bıraktım
onlar geri çekilmeyi korunma sananlar sanırımDünyadaki insanların en az yarısı erkek korunması cocugu:)
spiral taktırmayı neden düşünüyorsunuz farklı şekilde korunsanız yada bebeğiniz mi var kesin çözüm olsun diye düşünüyorsunuzDün rendavu almıştım bugün saat 13 e gittim doktor izinliymis diğer doktor da bakmadı önümüzdeki haftaya kaldı
2 çocuğum var yıllardır prezervatif ile korunuyoruz hem zevk hem maddi yönden pahalı en güzeli spiral diyor vevremdekikerspiral taktırmayı neden düşünüyorsunuz farklı şekilde korunsanız yada bebeğiniz mi var kesin çözüm olsun diye düşünüyorsunuz
cocugunuz varsa taktırmanız daha mantıklı iyi yapmıssınız2 çocuğum var yıllardır prezervatif ile korunuyoruz hem zevk hem maddi yönden pahalı en güzeli spiral diyor vevremdekiker
2 kızım var 11 ve 2.5 yaşındacocugunuz varsa taktırmanız daha mantıklı iyi yapmıssın
hanımlar meraba doğum kontrol hapı kullanıyordum fakat arada lekenlenme ve kanamalar oldugu için bıraktım şuan adet görüyorum. Yeni evliyim gebelik düşünmüyorum. Hap kullanırkende geri çekilme yöntemi uyguluyorduk. Doktorumla görüştüğümde korunma aşısını söyledi fakat hapta bile kanamalarım olduğu için aşıda da olabileceğini söyledi. Korunma yöntemi önerir misiniz ?. Yine geri çekilme uygulansa zevk suyundan hamilelik olabilir mi
Selamlar ben 1yıllık evliyim ve hiç bir şekilde hap kullanmadım kullanmayı de düşünmüyorum. Eşiniz korunsun kesinlikle en güzeli. Ayrıca yumurtlama dönemlerinizi takip ederek birlikte olabilirsiniz. Doğurgan olmadığınız günlerde yani o zaman da bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Tercih sizinhanımlar meraba doğum kontrol hapı kullanıyordum fakat arada lekenlenme ve kanamalar oldugu için bıraktım şuan adet görüyorum. Yeni evliyim gebelik düşünmüyorum. Hap kullanırkende geri çekilme yöntemi uyguluyorduk. Doktorumla görüştüğümde korunma aşısını söyledi fakat hapta bile kanamalarım olduğu için aşıda da olabileceğini söyledi. Korunma yöntemi önerir misiniz ?. Yine geri çekilme uygulansa zevk suyundan hamilelik olabilir mi