Evet olabilir. Prezervatif kullanın. Hap kadın hormonlarını alt üst ediyor sanki ya.hanımlar meraba doğum kontrol hapı kullanıyordum fakat arada lekenlenme ve kanamalar oldugu için bıraktım şuan adet görüyorum. Yeni evliyim gebelik düşünmüyorum. Hap kullanırkende geri çekilme yöntemi uyguluyorduk. Doktorumla görüştüğümde korunma aşısını söyledi fakat hapta bile kanamalarım olduğu için aşıda da olabileceğini söyledi. Korunma yöntemi önerir misiniz ?. Yine geri çekilme uygulansa zevk suyundan hamilelik olabilir mi
beni mahvettiEvet olabilir. Prezervatif kullanın. Hap kadın hormonlarını alt üst ediyor sanki ya.
Hayır kullanmadım. Ama çok yakınım olan 2 kişi kullanıyordu. Sonra pişman oldular bıraktılar hapı.beni mahvettişimdi hapı bıraktım adet görmeye basladım. sizde kullanmıs mıydınız ?.
evet bende bıraktım aşı yöntemini araştırdım fakat doktor iyi gelmeyeceğini söyledi . riske atmak istemiyorum. Prezervatifte de eşim de hissetmeme oluyor ne yapacagımı bilmiyorumHayır kullanmadım. Ama çok yakınım olan 2 kişi kullanıyordu. Sonra pişman oldular bıraktılar hapı.
Evet geri çekilmede risk yuksektir. Aylık iğneler kanama değil aksine kanamayı engelliyor çoğu kişide. Arkadaşım taktı regl görmüyordu nerdeyse , deri altı implant da aynı şekilde etki etmişti. Hatta deri altı taktıran arkadaşım regl göremediği için aşırı agresif oldum darlandim diyip cikarttirdi.hanımlar meraba doğum kontrol hapı kullanıyordum fakat arada lekenlenme ve kanamalar oldugu için bıraktım şuan adet görüyorum. Yeni evliyim gebelik düşünmüyorum. Hap kullanırkende geri çekilme yöntemi uyguluyorduk. Doktorumla görüştüğümde korunma aşısını söyledi fakat hapta bile kanamalarım olduğu için aşıda da olabileceğini söyledi. Korunma yöntemi önerir misiniz ?. Yine geri çekilme uygulansa zevk suyundan hamilelik olabilir mi
Hangisini denedi esiniz ? Bir çok çeşidi var kondomun. Sen bu kadar hormon almayı kabul ederken o da bir zahmet elini taşın altına koysun.evet bende bıraktım aşı yöntemini araştırdım fakat doktor iyi gelmeyeceğini söyledi . riske atmak istemiyorum. Prezervatifte de eşim de hissetmeme oluyor ne yapacagımı bilmiyorum
ilk üç ay yasmin kullandım üç ay boyunca lekelendim daha sonradan doktorumda değiştirelim dedi yazz hapına gectim ilk iki ay iyiydi fakat gecenlerde adetten sonra ilişki yasadım 3-4 gün sonra kanama ve lekelenme oldu testlerim kan değerlerim ultrasonlar negatif cıktı ama cevrem korkttu belki daha küçüktür daha sonradan cıkar biraz bekle dediler bu sürede de hapı içmeyim dedim ve bıraktım hap kullanımını 2 gündür adet görüyorumBaşka hap da deneyebilirsiniz hepsi kanama yapmıyor, belki kullandığınızın yan etkisini yaşamışsınızdır
ok denedi sankiHangisini denedi esiniz ? Bir çok çeşidi var kondomun. Sen bu kadar hormon almayı kabul ederken o da bir zahmet elini taşın altına koysun.
yasmin ve yazz kullandım fakat lekelenmeler ara ara oldu siz hangisini önerirsinizDoğru hapı bulmanız lazım her hap vücudunuza iyi gelmeyebilir geri çekilme bir korunma yöntemi değildir
Çok ince diye bir kondomu vardı o markanın ten tene mi neydi. Doğum yapmış olsan spiral çok rahat ,doğum yapmayanlar da takıyor mu bilmiyorum ama doktoruna bir danış. Belki anesteziyle takabilirler. Ben çok rahatım spiralle.ok denedi sankiahahha bence de artık ona kaldı iş
teşekkür ederim bakacagım dediğiniz markaya. daha yeni evliyim 1 sene olmadıÇok ince diye bir kondomu vardı o markanın ten tene mi neydi. Doğum yapmış olsan spiral çok rahat ,doğum yapmayanlar da takıyor mu bilmiyorum ama doktoruna bir danış. Belki anesteziyle takabilirler. Ben çok rahatım spiralle.
ben diane kullanıyorum senelerdir ama dediğim gibi herkese iyi gelmeyebilir.yasmin ve yazz kullandım fakat lekelenmeler ara ara oldu siz hangisini önerirsiniz
Bir o kaldı heralde olmadı onuda deneyimben diane kullanıyorum senelerdir ama dediğim gibi herkese iyi gelmeyebilir.
nasıl bir lekelenme kahverengi leke gibi mı? yani şöyle haplar bittikten sonra ara vermeniz gerekiyor 7 gün, adetinizin 3 üncü günü tekrar başlamanız lazım. o lekelenme bana da oluyor adet öncesi.Bir o kaldı heralde olmadı onuda deneyimbiley sorsam ben hap kullandığım zaman adet bitimşnde cinsellik yaşadık ve 3-4 gün sonra lekenlenme oldu bende adet üstü hamilelik sandığım için kan ve ultrason baktırdım temiz çıktı . Fakat çevrem belki küçük o yüzden çıkmamıştır dediler korkuttular bende varsa öyle bişey zarar gelmesin diye hapı bıraktım sımdı 2 gündür adet oluyorum. Gebelik olsa adet olma durumum olmaz değil mi yada mikrop kaptım bilmiyorum açıklayamadım
yazz kullandıgım için ara vermeden kullanıyordum çünkü son dört hapları beyaz oluyordu zaten o haplara gelince adet oluyordum sonra tekrar hap kullanmaya devam ediyordum. Kahverengi sümük gibi leke geliyordu gündür bir defa bende korktugum için test falan yaptım o yüzden bıraktım hapımı şimdi 2 gündür adet görüyorumnasıl bir lekelenme kahverengi leke gibi mı? yani şöyle haplar bittikten sonra ara vermeniz gerekiyor 7 gün, adetinizin 3 üncü günü tekrar başlamanız lazım. o lekelenme bana da oluyor adet öncesi.