yazz kullanırken lekelenmeniz oldu ve hap bıraktıktan 3-4 gün sonra adet olmuş muydunuzBende yazz kullanıyordum.6 ay kullandım bıraktığım an gene regl ı'm kesildi. Bugün gittim tekrar kullanmamı söyledi bıktım şu haplardan ama yapacak bişey yok reglim düzene girsin diye kullanıyorum ben
siz ne önerirsinizDünyadaki insanların en az yarısı erkek korunması cocugu:)
O hapı kullandıgım süre boyunca hiiç aksamadı her ayın 4 ünde geldi.yazz kullanırken lekelenmeniz oldu ve hap bıraktıktan 3-4 gün sonra adet olmuş muydunuz
hapı bıraktıgınızda 3-4 gün içinde adet olmadınız mıO hapı kullandıgım süre boyunca hiiç aksamadı her ayın 4 ünde geldi.
6 ay hiç bırakmadımm ki yazz bırakılmadan içilen bir ilaçhapı bıraktıgınızda 3-4 gün içinde adet olmadınız mı
6 ay hiç bırakmadımm ki yazz bırakılmadan içilen byanlış anladım o zaman
yanlış anladım o zaman ilk bırakıp tekrar basladınız sandım . evet bende ara vermeden içiyordum son zamanlarda saate oynamalar oldu6 ay hiç bırakmadımm ki yazz bırakılmadan içilen bir ilaç
artık öyle olacak canımPrezervatif en iyisi bence. Eşimin hissetmemesi de umrumda değil açıkçası, hissetmeyiversin önemli olan sağlığım.
Kondom da kullandık baslarda ama lateks alerjim ve mantara sebep olması yüzünden bir de ten tene degsin diye spiral kullandık biz hep.Sonrası cocuk konusunda da cıkarttırdıktan 2 ay sonra hamile kalmıstım.hanımlar meraba doğum kontrol hapı kullanıyordum fakat arada lekenlenme ve kanamalar oldugu için bıraktım şuan adet görüyorum. Yeni evliyim gebelik düşünmüyorum. Hap kullanırkende geri çekilme yöntemi uyguluyorduk. Doktorumla görüştüğümde korunma aşısını söyledi fakat hapta bile kanamalarım olduğu için aşıda da olabileceğini söyledi. Korunma yöntemi önerir misiniz ?. Yine geri çekilme uygulansa zevk suyundan hamilelik olabilir mi
Evet ablamda spiral kullanmıştı batma ve kanama olmuştu daha sonradan çıkarttı geri. Bende nasıl yol bulacağımı sasırdımKondom da kullandık baslarda ama lateks alerjim ve mantara sebep olması yüzünden bir de ten tene degsin diye spiral kullandık biz hep.Sonrası cocuk konusunda da cıkarttırdıktan 2 ay sonra hamile kalmıstım.
Hap gibi spiralinde her bedende uyumu farklı tabi kimine yaramıyor.
kahverengi akıntı bende de oluyor dediğim gibi adet öncesi akıntısı. vücüt temizleniyor gibi düşünün onda bir sorun yok farklı bir yan etkisi yoksa eğer sizi rahatsız eden bir durum bence kullanmaya devam edin.yazz kullandıgım için ara vermeden kullanıyordum çünkü son dört hapları beyaz oluyordu zaten o haplara gelince adet oluyordum sonra tekrar hap kullanmaya devam ediyordum. Kahverengi sümük gibi leke geliyordu gündür bir defa bende korktugum için test falan yaptım o yüzden bıraktım hapımı şimdi 2 gündür adet görüyorum
işin garibi şu kasım 6 da adet gördüm 12 gibi bitti cinsellikten sonra 16-17 gibi leke oldugu için kafam karıstı test işlerine girdim ve hapı bıraktım ve adet görmeye basladım En iyi korunma yöntemi hap gibi duruyor şuan içinkahverengi akıntı bende de oluyor dediğim gibi adet öncesi akıntısı. vücüt temizleniyor gibi düşünün onda bir sorun yok farklı bir yan etkisi yoksa eğer sizi rahatsız eden bir durum bence kullanmaya devam edin.
bu kadınların çektiği neKorunmaya çalışan kadınlar, 9 ay bebek taşıyan kadınlar, doğum yapan kadınlar...
Kendi kendilerine çektiriyorlarbu kadınların çektiği ne
ama ilk zamanlard o denge oturana kadar böyle olabilir doktorunuz ne dedi önemli olan o? bence en iyi yöntem doğum kontrol hapı.işin garibi şu kasım 6 da adet gördüm 12 gibi bitti cinsellikten sonra 16-17 gibi leke oldugu için kafam karıstı test işlerine girdim ve hapı bıraktım ve adet görmeye basladım En iyi korunma yöntemi hap gibi duruyor şuan için
Doktorumdan yeni bir hap deneyebilirsin deneye deneye vücuduna iyi geleni bulacağız dediama ilk zamanlard o denge oturana kadar böyle olabilir doktorunuz ne dedi önemli olan o? bence en iyi yöntem doğum kontrol hapı.
Deri altı implantlar var kullanan arkadaşlarım memnunlardı, araştırıp bakabilirsiniz.Evet ablamda spiral kullanmıştı batma ve kanama olmuştu daha sonradan çıkarttı geri. Bende nasıl yol bulacağımı sasırdım
tamam o zaman bide diane deneyim yada yaz a devam edin. dediğim gibi çok yan etkisi yoksa bu bahsettiğiniz şeyler normalDoktorumdan yeni bir hap deneyebilirsin deneye deneye vücuduna iyi geleni bulacağız dedi