Korunma Yöntemi Yardım Lütfen

Bende yazz kullanıyordum.6 ay kullandım bıraktığım an gene regl ı'm kesildi. Bugün gittim tekrar kullanmamı söyledi bıktım şu haplardan ama yapacak bişey yok reglim düzene girsin diye kullanıyorum ben
yazz kullanırken lekelenmeniz oldu ve hap bıraktıktan 3-4 gün sonra adet olmuş muydunuz

Prezervatif en iyisi bence. Eşimin hissetmemesi de umrumda değil açıkçası, hissetmeyiversin önemli olan sağlığım.

Kondom da kullandık baslarda ama lateks alerjim ve mantara sebep olması yüzünden bir de ten tene degsin diye spiral kullandık biz hep.Sonrası cocuk konusunda da cıkarttırdıktan 2 ay sonra hamile kalmıstım.
Hap gibi spiralinde her bedende uyumu farklı tabi kimine yaramıyor.

Evet ablamda spiral kullanmıştı batma ve kanama olmuştu daha sonradan çıkarttı geri. Bende nasıl yol bulacağımı sasırdım

kahverengi akıntı bende de oluyor dediğim gibi adet öncesi akıntısı. vücüt temizleniyor gibi düşünün onda bir sorun yok farklı bir yan etkisi yoksa eğer sizi rahatsız eden bir durum bence kullanmaya devam edin.

işin garibi şu kasım 6 da adet gördüm 12 gibi bitti cinsellikten sonra 16-17 gibi leke oldugu için kafam karıstı test işlerine girdim ve hapı bıraktım ve adet görmeye basladım En iyi korunma yöntemi hap gibi duruyor şuan için

ama ilk zamanlard o denge oturana kadar böyle olabilir doktorunuz ne dedi önemli olan o? bence en iyi yöntem doğum kontrol hapı.

Evet ablamda spiral kullanmıştı batma ve kanama olmuştu daha sonradan çıkarttı geri. Bende nasıl yol bulacağımı sasırdım
Deri altı implantlar var kullanan arkadaşlarım memnunlardı, araştırıp bakabilirsiniz.
hap kullanıp hormonlarınızla oynamayın, ben hiç kullanmadım kullanacağımı da hiç sanmam. Prezervatiflerin de zilyon tane çeşiti var, küçük paketlilerden alıp deneme yanılma yöntemiyle doğru olanı tercih edebilirsiniz. Mix paketler de var zaten deneme için bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…