Merhaba ben de korudan aylin hnima randevu aldim yarin icin. Dogum paketi nedir tam olarak? Neleri kapsiyor? 10 muayene ucreti diyeokudum bir yerde oyle mi yoksa basladiginiz haftadan itibaren tum muayeneler mi dahil? Toplamda en fazla kac kez muayene olunuyor ve tahliller paketsiz cok tutuyor mu? Boyle bir seyi aklima bile getirmek istemiyorum ama nasibn nr oldugu belli olmaz. Gebelik bikac hafta sonra Allah korusun dusukle sonuclanirsa odenen ucret ne oluyor?Selam kizlar ben daha yedi ay once dogum yaptim doktorum Özge hanimdi guler yuzlulugu sicakliligini ilgisini baska bi doktorda gormedim kendime cok yakin hissettim zor donemlerde destegi mukemmeldi ki zaten hamilelik pisikolojisini yasayan bilir cok cok mutluyum iyiki kendisiyle tanismisim oglumu sag salim kucagima aldim
Bende özge hanıma gidiyorum şimdilik bende memnunun herşeyi söylüyor insanın aklında bir soru bırakmıyor bizde 13+2 yiz sordunuzmu hiç gece doğum olursa kendi mi giriyor ben hep unutuyorumHayırlı ramazanlar. Evet 24. Haftada gittim aylin hanımdan çok daha iyi göründü bize ilgilendi açıklamalar yaptı korkularımızı yenmemize açıklamaları ile yardımcı oldu. Şimdilik memnunun inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Ben şuanda 19 haftalık oldum başından beri özge hanıma gidiyorum bir sorun yaşamadım şükürler olsun çarşamba gideceğim en yakın olarakmerhaba ben de 5 haftalık hamileyim. ben de özge hanıma gitmeyi düşünüyorum. hero06 ve f_tuğçe siz son muayeneleriniz de de memnun kaldınız mı özge hanımdan?
Rica ederim. İzleniminizi özelden mesaj atabilirmisiniz?kısa süre içinde cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. :) ben de Perşembe günü gideceğim inşallah. inşallah ben de pozitif elektrik alırım özge hn dan.
ben de yarın 32 hafta bittiğinden çalışabilir raporu için gideceğim. bu özge hanıma kaçıncı muayenem hatırlamıyorum ama aylin hanımdan daha iyi olduğunu düşünüyorum. geçen hafta bebeğimin videosunu verdi. çok hoşuma gitti.merhaba ben de 5 haftalık hamileyim. ben de özge hanıma gitmeyi düşünüyorum. hero06 ve f_tuğçe siz son muayeneleriniz de de memnun kaldınız mı özge hanımdan?