koru çukurambar da doktor seçimi

Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hero06 mesai saatleri dışında doğum olduğu zaman giriyormuymus özge hanim

yaptırdım çünkü benim ailemde ve eşimin ailesinde şeker öyküsü var o yüzden erkenden(20. hafta da) yaptırdım

Merhaba arkadaşlar bende hamile olduğumu bugün öğrendim. yarın için doktor özge çiçekten randevu aldım. normalde sincan koruda meltem hanıma gidiyordum ama o hastaneden ayrılmış. özge hanıma giden arkadaşlar hala memnunlar mı acaba?

Bende başından beri özge hanıma gidiyorum bir şikayetim olması sizler kaç haftaliksiniz?

benim 5 haftalık. çarşamba günü özge hanıma gittim. ilk intibam olumlu oldu. inşallah bu şekilde devam eder.

Merhaba ben melike hanıma sonradan gitmeye başladım doğumuda kendisi girdi olumsuz bir durum yaşamadık kendisiyle ama hastane hizmeri derseniz bence o paraya değmiyor

Normal oldu ilk önce kötü bir odaya yatırdılar o bahsedilen masaj müzik falan yoktu bebek odası da yoktu bütün odalar dolu dediler sonra bahsettikleri odaya aldılar orda çok kısa kaldım sonra yukarıya çıktık doğum anında melike hanım geldi çok kısa sürdü birkaç dikiş atıp gitti mesai bitimine yakın ziyarete geldi o kadar

Normal oldu ilk önce kötü bir odaya yatırdılar o bahsedilen masaj müzik falan yoktu bebek odası da yoktu bütün odalar dolu dediler sonra bahsettikleri odaya aldılar orda çok kısa kaldım sonra yukarıya çıktık doğum anında melike hanım geldi çok kısa sürdü birkaç dikiş atıp gitti mesai bitimine yakın ziyarete geldi o kadar
Doğumu kendisi mi yaptırdı? Peki doğumdan sonra ki odanız nasıl di hemşirelerin ilgisi falan nasildi insan merak ediyor

X