Korse sonrası sütyen seçimi

Madamu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
2.671
3.229
Merhabalar.ameliyat olalı 40 gün oldu ve ben korsemi daha dün çıkardım.Sporcu sütyeni hem sıkı hem rahat bir şey seçemedim.Korsemi mi taksam bir ay daha diye düşünmüyor değilim.Hangi sporcu sütyenini kullanıyorsunuz tavsiye verebileceklere şimdiden teşekkürler.

Benimde 28.günüm. Pentinin önden fermuarlı sporcu sütyenini aldım. Açıkçası memnun kalmadım. Fermuarı kıyafetlerimden belli oluyor. Yorumları ben de merak ediyorum.

Benimde 28.günüm. Pentinin önden fermuarlı sporcu sütyenini aldım. Açıkçası memnun kalmadım. Fermuarı kıyafetlerimden belli oluyor. Yorumları ben de merak ediyorum.

Kıyafet içerisinde kullanabileceğim bir sporcu sütyen bulamadım Malesef 😔
malesef bende bulamadım bu koca memeleri normal gösterebilecek korse dışında bir şey yok sanırım küçük meme candır net bunu anladım mis gibi
şimdiki aklım olsa geriye dönebilsem keşke asla ama asla taktırmazdım kafam kadar meme artık dar kıyafetlerimin hiçbirini giyemeyeceğim
yaptıracak olanlar bir kez daha düşünsün
burada resmen bir meme lobisi var ve herkesi en az 400 cc olmalı diye yönlendiriyor diri ve dik bir avuç meme yeterli oryantal değilsek eğer.
en kısa zamanda kurtulacağım bunlardan yazı bu koca memelerle geçirmek istemiyorum

malesef bende bulamadım bu koca memeleri normal gösterebilecek korse dışında bir şey yok sanırım küçük meme candır net bunu anladım mis gibi
şimdiki aklım olsa geriye dönebilsem keşke asla ama asla taktırmazdım kafam kadar meme artık dar kıyafetlerimin hiçbirini giyemeyeceğim
burada resmen bir meme lobisi var ve herkesi en az 400 cc olmalı diye yönlendiriyor diri ve dik bir avuç meme yeterli oryantal değilsek eğer.
en kısa zamanda kurtulacağım bunlardan yazı bu koca memelerle geçirmek istemiyorum
Kaç cc takıldı size.Daha önce sütyen ölçünüz neydi? Benim 450 cc takıldı öyle cıplak basınca çok doğal gözüküyor.Keşke biraz daha büyük olabilirdi diye düşünüyorum.Bu kadar doğal duracağını hayal etmemiştim.

çocuklardan önce 75C memelerim vardı emzirmelerden sonra söndü içinde çok az doku kaldı A kap oldu
çıplakken iyi olabilir ama boş sütyenle benim gibi üst bedeni ince birinde aşırı büyük duruyor gerçekten meme delisi bir insan değilim içi boşaldığı için yaptırdım sönmüş balona döndüğü için yani
küçük memem olsaydı asla ama asla yaptırmam böyle içimde bir cisimle yaşamaktansa küçük meme dolgulu sütyenle hayatıma devam ederdim…
M Madamu

Kaç cc takıldı size.Daha önce sütyen ölçünüz neydi? Benim 450 cc takıldı öyle cıplak basınca çok doğal gözüküyor.Keşke biraz daha büyük olabilirdi diye düşünüyorum.Bu kadar doğal duracağını hayal etmemiştim.
bu arada meme altı ölçüm 70 cm bel 63 cm
52 kilo minyon bi kadınım olmadı tuhaf durdu
içime sindiremiyorum maalesef

Ameliyat olalı kaç gün oldu? Benim bugün bir ay doldu, 400 cc takıldı. ilk gün ile kıyaslayınca küçüldüler. İlk gördüğümde gözüme kocaman gelmişti. Hatta ben naptım keşke doktorumu dinleyip 300 civarı taktırsaydım dedim😅 şuan da yukarı kısmındaki şişler indi. hala eski kıyafetlerimi giyiyorum dıştan bakınca anlaşılmıyor. Hatta 2 çocuğum var, memelerimi büyüttüğümü bilmiyorlar, anlamadılar da😅
Bakarsınız zamanla protezler oturdukça şekli hoşunuza gider.

Ameliyat olalı kaç gün oldu? Benim bugün bir ay doldu, 400 cc takıldı. ilk gün ile kıyaslayınca küçüldüler. İlk gördüğümde gözüme kocaman gelmişti. Hatta ben naptım keşke doktorumu dinleyip 300 civarı taktırsaydım dedim😅 şuan da yukarı kısmındaki şişler indi. hala eski kıyafetlerimi giyiyorum dıştan bakınca anlaşılmıyor. Hatta 2 çocuğum var, memelerimi büyüttüğümü bilmiyorlar, anlamadılar da😅
Bakarsınız zamanla protezler oturdukça şekli hoşunuza gider.
valla sanmıyorum çok kilolu gösteriyor insanı
alışabileceğim sanmıyorum ama yine de 3 ay bekleyeceğim mecburen kurban bayramından sonra çıkarttıracağım
sizi bu büyüklük ve protez rahatsz etmiyor mu ben dar giyinmeyi severim kıyafetlerim genelde vücuduma oturan şeylerdir o sebeple 70D oldu sütyen bedeni hiç doğal görünmüyor

valla sanmıyorum çok kilolu gösteriyor insanı
alışabileceğim sanmıyorum ama yine de 3 ay bekleyeceğim mecburen kurban bayramından sonra çıkarttıracağım
sizi bu büyüklük ve protez rahatsz etmiyor mu ben dar giyinmeyi severim kıyafetlerim genelde vücuduma oturan şeylerdir o sebeple 70D oldu sütyen bedeni hiç doğal görünmüyor
Benim bedenim 75 C oldu. Boyum 168 kilom 60,omuzlarım geniş. Vücudumda büyük durmadı.
Önemli olan sizin mutlu olmanız, inşallah zamanla şişler inince içinize siner💗

çok teşekkür ederim desteğin için
sen yapılısın bana göre değil eminim çok yakışmıştır ☺️
Sürekli ayna karşısında kendime bakıyorum 😂çok beğendim 😍önceden memelerimi kimse görmesin diye uğraşırdım şimdi eşimin yanında rahatça üzerimi değiştiriyorum. Öz güvenim tavan yaptı😍

X