- 1 Ocak 2017
- 705
- 268
- 103
- Konu Sahibi bilge_nmbs
-
Var bi kac tanidigim.onlarda doktora giderek rahatladilar bence sizde ihmal etmeyinbir an once bu konuyla ilgili tedavinizi olun sizin artik abarti boyutta ilerlemis yemekyiyemwz hale gelmissiniz bu defa da daha farkki rahatsizliklariniz cikicakArkadaşlar geçen ay korona oldum. O günden beri kendime gelemedim. Her Allah'ın günü panik atak krizleri yaşıyorum. Sürekli kesin şimdi beyin kanaması geçircem şimdi kalp krizi geçircem şimdi beynime pıhtı atcak şimdi bayılcam şimdi kanser oldum valla artık böyle yaşayamıyorum. Psikiyatriye gidip ilaç kullanmakta istemiyorum ama sanırım mecburumsu içerken bile şimdi boğazıma kaçıcak ölücem diye düşünüyorum. Yemek bile yiyemez oldum zehirlencem diye. Bunu yaşayan ve çözüm bulan var mı
Çok geçmiş olsun canım aşı olanlarda maalesef oluyor öyle riskler.. Coronayı bak çok şükür atlatmışsın.. kafanı dağıtacak birşeyler bulsan? Kitap film gezi ziyaret vsArkadaşlar geçen ay korona oldum. O günden beri kendime gelemedim. Her Allah'ın günü panik atak krizleri yaşıyorum. Sürekli kesin şimdi beyin kanaması geçircem şimdi kalp krizi geçircem şimdi beynime pıhtı atcak şimdi bayılcam şimdi kanser oldum valla artık böyle yaşayamıyorum. Psikiyatriye gidip ilaç kullanmakta istemiyorum ama sanırım mecburumsu içerken bile şimdi boğazıma kaçıcak ölücem diye düşünüyorum. Yemek bile yiyemez oldum zehirlencem diye. Bunu yaşayan ve çözüm bulan var mı
Var bi kac tanidigim.onlarda doktora giderek rahatladilar bence sizde ihmal etmeyinbir an once bu konuyla ilgili tedavinizi olun sizin artik abarti boyutta ilerlemis yemekyiyemwz hale gelmissiniz bu defa da daha farkki rahatsizliklariniz cikicak
Sürekli bir şeylerle uğraşıyorum o anlık unutuyorum ama boş kaldığım bir dakikada hemen panik geliyor. Özellikle gece yatağa yattığımda. Sırf düşünmeyim kafam dağılsın diye telefondan film açıp kulaklık takıp öyle uyuyorumÇok geçmiş olsun canım aşı olanlarda maalesef oluyor öyle riskler.. Coronayı bak çok şükür atlatmışsın.. kafanı dağıtacak birşeyler bulsan? Kitap film gezi ziyaret vs
Ya canım benim bak bu süreçte haberleri vs hiç izleme.. gerçekten TV kanalları korku pompalamaktan başka birşey yapmıyor..ilaç kullanmaksızın destek alabilirsin imkanın varsa ..Sürekli bir şeylerle uğraşıyorum o anlık unutuyorum ama boş kaldığım bir dakikada hemen panik geliyor. Özellikle gece yatağa yattığımda. Sırf düşünmeyim kafam dağılsın diye telefondan film açıp kulaklık takıp öyle uyuyorum
Bende önceden de vardı, korona geçirdikten sonra aynı sizin gibi oldu. Yolda tansiyonum mu düşmedi, kalp krizi geçiriyorum diye fenalaşmalar mı yaşamadım, çok çok kötüydü. İlaç konusunda korkmayın, düşük doz bile şu problemlerinizi çözüyor, 6 ay kullanır bırakırsınız böyle yaşamaktan iyidir. Bunu düzelmiş olarak yazıyorum sizeArkadaşlar geçen ay korona oldum. O günden beri kendime gelemedim. Her Allah'ın günü panik atak krizleri yaşıyorum. Sürekli kesin şimdi beyin kanaması geçircem şimdi kalp krizi geçircem şimdi beynime pıhtı atcak şimdi bayılcam şimdi kanser oldum valla artık böyle yaşayamıyorum. Psikiyatriye gidip ilaç kullanmakta istemiyorum ama sanırım mecburumsu içerken bile şimdi boğazıma kaçıcak ölücem diye düşünüyorum. Yemek bile yiyemez oldum zehirlencem diye. Bunu yaşayan ve çözüm bulan var mı
Her panik atak yazısı gördüğümde mutlaka yazarım. Ben panik ataktım, corona olmadım ama panik atak geçirdim. Hayatımın en kötü zamanlarıydı. Bu konuda doğru doktoru bulmak önemli. İki doktora gittim hiçbir fayda görmedim. Üçüncüde tutturabildim ama çokçok iyiydi doktorum. Böyle rahatsızlıkları ancak yardım alarak çözebilirsiniz ne yazık ki. İlaçla beraber terapi de şarttır bence. Zaten terapiyi bir süre alınca ilacı bıraktırmıştı bana terapistim.Arkadaşlar geçen ay korona oldum. O günden beri kendime gelemedim. Her Allah'ın günü panik atak krizleri yaşıyorum. Sürekli kesin şimdi beyin kanaması geçircem şimdi kalp krizi geçircem şimdi beynime pıhtı atcak şimdi bayılcam şimdi kanser oldum valla artık böyle yaşayamıyorum. Psikiyatriye gidip ilaç kullanmakta istemiyorum ama sanırım mecburumsu içerken bile şimdi boğazıma kaçıcak ölücem diye düşünüyorum. Yemek bile yiyemez oldum zehirlencem diye. Bunu yaşayan ve çözüm bulan var mı
Merhabalar hangi doktora gittiniz bende çok kötü durumdayımHer panik atak yazısı gördüğümde mutlaka yazarım. Ben panik ataktım, corona olmadım ama panik atak geçirdim. Hayatımın en kötü zamanlarıydı. Bu konuda doğru doktoru bulmak önemli. İki doktora gittim hiçbir fayda görmedim. Üçüncüde tutturabildim ama çokçok iyiydi doktorum. Böyle rahatsızlıkları ancak yardım alarak çözebilirsiniz ne yazık ki. İlaçla beraber terapi de şarttır bence. Zaten terapiyi bir süre alınca ilacı bıraktırmıştı bana terapistim.
Hangi şehirde doktorunuz aynı yerdeysek ona randevu alayımHer panik atak yazısı gördüğümde mutlaka yazarım. Ben panik ataktım, corona olmadım ama panik atak geçirdim. Hayatımın en kötü zamanlarıydı. Bu konuda doğru doktoru bulmak önemli. İki doktora gittim hiçbir fayda görmedim. Üçüncüde tutturabildim ama çokçok iyiydi doktorum. Böyle rahatsızlıkları ancak yardım alarak çözebilirsiniz ne yazık ki. İlaçla beraber terapi de şarttır bence. Zaten terapiyi bir süre alınca ilacı bıraktırmıştı bana terapistim.
Arkadaşlar geçen ay korona oldum. O günden beri kendime gelemedim. Her Allah'ın günü panik atak krizleri yaşıyorum. Sürekli kesin şimdi beyin kanaması geçircem şimdi kalp krizi geçircem şimdi beynime pıhtı atcak şimdi bayılcam şimdi kanser oldum valla artık böyle yaşayamıyorum. Psikiyatriye gidip ilaç kullanmakta istemiyorum ama sanırım mecburumsu içerken bile şimdi boğazıma kaçıcak ölücem diye düşünüyorum. Yemek bile yiyemez oldum zehirlencem diye. Bunu yaşayan ve çözüm bulan
İzmirdeyim ben İzmirde aldım. Volkan Öztürk'den almıştımHangi şehirde doktorunuz aynı yerdeysek ona randevu alayım
yazmıştım ama tabi tekrar yazayım. Volkan Öztürk'e gitmiştim. Çokçok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim. Ama İzmir'deyim benMerhabalar hangi doktora gittiniz bende çok kötü durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?