- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.729
- 198
Emojilerde para göremedim. Maalesef. Keşke dediğiniz gibi olsaydı. Mart ayindaki gibi sıkı tutulsaydi. +Ler eve gittiği sürece sorun çok maalesef.herkese yapilsa idi keşke
böylece belki taşıyıcı olanlarıda anlar ona göre daha uyumlu tedbirler alinabilirdi.
Haklisiniz yurt disi cikislari cok suan.Almazmiyiz marttan beri evimizden hic cikmadik cocuklarimla birlikte kendi karantinamizi sagladik lakin beni taniyanlar bilir burdan asla sosyal medyada glrdugum arkadaslarimi affetmiyorum ve yuzlerine soyluyorum tatilden dondugunuzde kimse sizin stay home stroylerinizi izlemeyecek :)Yurt dışı cikislari için zorunlu kılınan testler sayıyı yükseltiyor bu ara. 1 günde 1000 vaka demek 14 günde - olsa bu kişiler, 14bin vaka eder. Herkes kendi tedbirini alsın lütfen.
keşke eve gitseler.Emojilerde para göremedim. Maalesef. Keşke dediğiniz gibi olsaydı. Mart ayindaki gibi sıkı tutulsaydi. +Ler eve gittiği sürece sorun çok maalesef.
Bu 1000 +in temaslısi olsa her biri 6 kişi ki kimisinde 30-40 buluyor 6000 temaslı, yarısı + olsa 3000. 1000 de vaka var etti 4000. Böyle bakmalı aslında. Ha bir de test sonucu çıkana kadar kişiler işe devam, misafirliğe devam.. korkup teste gitmeyenler de bir kenarda.günde 1000 vaka çok düşük bir rakam bence
Evet 60 binin uzerindeki test icin 1000ler bana da dusundurucu geldi 30 bin testlerde de 1000lerdeydi kafam karismadi degil..günde 1000 vaka çok düşük bir rakam bence
bizim koyde bir kisiden yaklasik 25 30 kisiye bulaşti bayramda.Bu 1000 +in temaslısi olsa her biri 6 kişi ki kimisinde 30-40 buluyor 6000 temaslı, yarısı + olsa 3000. 1000 de vaka var etti 4000. Böyle bakmalı aslında. Ha bir de test sonucu çıkana kadar kişiler işe devam, misafirliğe devam.. korkup teste gitmeyenler de bir kenarda.
Trajikomik emoji bulamadım.keşke eve gitseler.
kızınin dügününe halay cekmeye gidiyorlar.
Alıyorum tat konusundada bi sorun yok ama başım bi türlü geçmiyorKoku alabiliyor musunuz? Bu ara koku ile ilgili şikayetler iyice arttı.
Ve temaslilara belirti yoksa test yapılmıyor. Ve sorun buradan başlıyor. Belirti yok diye gösterilen rehavet ilerde patlama ile son bulacak. Umarım bazı ülkelerde olduğu gibi insanlar evlerinde ölmezler.bizim koyde bir kisiden yaklasik 25 30 kisiye bulaşti bayramda.
bunlar korona olduklarini anlamadan kimisi otobusle kimisi ozel araciyla ankaraya geldi.
sonra hepsi işe gitti ki çogu ankaranin yarisini goturecek kurumlarda ve ozel sektorde calisiyorlar.
artik siz dusunun gunluk 1000 vaka sirf onlarin temaslilarinin temaslilarindan cikar yani
Kendinize dikkat edin. Uykunuza da. Bak saat 2 uyaniksiniz hala. Direnc için uyku elzem.Alıyorum tat konusundada bi sorun yok ama başım bi türlü geçmiyor
temaslilardan sadece biri hic belirti vermedi,Ve temaslilara belirti yoksa test yapılmıyor. Ve sorun buradan başlıyor. Belirti yok diye gösterilen rehavet ilerde patlama ile son bulacak. Umarım bazı ülkelerde olduğu gibi insanlar evlerinde ölmezler.
Trajikomik emoji bulamadım.
Güleriz ağlanacak halimizeoldu sanirim
acmazlarBu vakalar 0 a inmeden ben ve cocuklarim cikmayacagiz evden uzaktan egitimmi aliyorlar almiyorlarmi bunu dusunecek psikolojiye sahip degilim.Okul acilsincilar canimi.fazlasiyla sıkıyor..
Doğru söylüyosun ama endişeden uyku tutmuyorkiKendinize dikkat edin. Uykunuza da. Bak saat 2 uyaniksiniz hala. Direnc için uyku elzem.
Bencede açmazlar açarlarsada göndermemek en iyisi benceacmazlar
acarlarsa hastanelerde yer bulamazlar bunu göze almazlar bence yani öyle olmali
cocugum suan kücuk ama okula gidecek yaşta olsa göndermezdim sanirim ben 1Bencede açmazlar açarlarsada göndermemek en iyisi bence
Olacağa çare yok. Sonradan +e de dönüşebiliyor. En iyisi mis gibi uyku. Şifa niyetine.Doğru söylüyosun ama endişeden uyku tutmuyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?